Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

19jarige neukt de grond.

U leest om dit moment het verhaal 19jarige neukt de grond gepost door Eddy Vinker. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Eddy Vinker
Gepost op: 2010-8-14

Verhaal:

19jarige neukt de grond
Tot nu toe heb ik me altijd door andere mannen laten domineren. Ik hou ervan om me af en toe zwak te mogen voelen en om vernederd te worden. De aanleiding om erover na te denken eens zelf iemand te domineren kwam heel toevallig tot stand. Mijn buurjongen is een stille student, hij heeft geen familie hier in de stad blijkbaar en krijgt haast nooit bezoek. Op een dag hoorde ik toen ik de trap opkwam hem in zijn woning hardop roepen. “Ik ben slaaf Fuggy” meerdere keren achter elkaar. Ik luisterde verder “Mijn pik is van de meester“ Ik wist niet wat ik hoorde, allemaal dingen die ik ook al zo’n 10 jaar tegen diverse meesters had moeten roepen. Ik had al gauw door dat hij aan de telefoon was. Na de telefoonkeuring moest hij push-ups maken en daarna moest hij zichzelf klappen op zijn kont geven en hardop meetellen. Oh, wat waren dat allemaal bekende handelingen voor me.
Maar toen gebeurde het! Mijn mobieltje rinkelde. Ik had hem niet zacht gezet... Alhoewel ik hem meteen uitdeed, was het ineens stil in Jos (zo heette dat knaapje) zijn woning. Ik vond het spannend en bleef bij de trap staan, waarom zou hij niet mogen weten dat ik hem had staan beluisteren. Het bleef stil, ik denk dat hij zo verbaasd was, dat hij meteen de horen had neegelegd. Ik voelde dat hij achter zijn deur stond en zei na een voor hem waarschijnlijk hele lange tijd, dat hij open moest doen. Onmiddelijk ging de deur open. Jos keek verlegen kort naar mij en dan naar de grond en zei “Dag buurman!“ „Dag Jos“.
Normaalgesproken zou nu een gesprek beginnen waarin Jos mij zou vragen of ik iets gehoord had, of ik zou hem vragen wat hij daarnet aan het doen was. Maar hij keek de hele tijd naar de grond op een of ander manier troevig kijkend, onderdanig. Ik begreep, deed de deur dicht en zei heel zacht en rustig „Kleed je uit!“ Onmiddelijk deed hij het. Hoe vaak had ik me niet al in mijn 35 jaar uit moeten kleden voor andere mannen en jongens werd bekeken en gedomineerd. Maar nu stond mijn knappe buurjongen bloedgeil en helemaal naakt voor me. „Eikel bloot!“ zei ik. Hij moest zijn kleren op de grond kruipend netjes samenvouwen en vervolgens met zijn benen ver uit elkaar, zijn voorhoofd op de grond en zijn handen op de rug de hele procedure (dat vragen- en antwoord-spel van daarnet) nog een keer overdoen. Toen liet ik hem misschien 10 minuten smeken om mij te mogen pijpen. Ik kreeg die jongen bijna aan het huilen tijdens dat smeken. „Stil!“ zei ik ineens, hij hield onmiddelijk op met smeken. Ik haalde mijn pik te voorschijn en liet me lekker pijpen. „Kijk me aan als je me pijpt!“ Het was echt een knappe jongen mijn 19 jarige buurman en slaafje van mij, en hij keek zo geil en onderdanig naar mij, bang om een fout te maken... Ik liet hem in de hoek staan en zei dat ik even iets ging eten, hij moest zo blijven staan, alleen naar het toilet mocht hij gaan. Na een uur toen ik weer in zijn woonkamer was, stond hij nog steeds met zijn hoofd naar de muur. Ik liet me van hem vertellen hoe geil dit was om op die manier vernederd te worden, en hij zou uiteraard alles voor me doen en zou me vanaf nu altijd dienen. Dit was wel wat anders dan een porno op internet, dit was een spelgoed van vlees en bloed. Ik wilde wat tv kijken en hij moest op zijn hondjes om mijn voetbankje te zijn. Vervolgens liet ik hem mijn voeten likken. Dan moest hij met zijn rug op tafel gaan liggen en met zijn kut spelen en daarbij als een zwakzinnige raar lachen en rare geluiden maken. Als een soort verlossing heb ik hem dan stevig geneukt en hem daarbij ook een klein beetje bespugd maar vooral lekker geknepen en vlink wat klappen uitgedeeld. Dan heb ik hem meegenomen naar mijn woning en hem vastgebonden aan mijn bed (aan benen en armen waren de hele nacht handboeien) S ochtens mocht hij voor het eerst iets eten en drinken (uiteraard op de grond knielend en met zijn handen op de rug) en dan heb ik hem opnieuw op de keukentafel genomen. Pas tegen twaalf uur mocht hij dan eindelijk klaar komen, dwz. de grond neuken toen ik naar hem keek, denk eens aan mooie billen van een 19-jarige (juist, dit was een geil gezicht, en natuurlijk erg vernederend voor die jongen) Hij moest dan zijn kwak weglikken, natuurlijk met zijn handen op de rug.
Als men nu denkt dat dit genoeg was voor deze jonge jongen... nee hoor, hij doet inmiddels boodschappen voor me, maakt schoon bij mij, kookt voor me (en hoopt om mee te mogen eten, op de grond natuurlijk), heeft zijn bed verkocht, en gaat volgende maand zijn woning opzeggen en bij mij komen wonen, hij heeft sinds kort altijd heel kort geknipt haar en scheert heel zijn lichaam bijna elke dag, ik bepaal wat hij wel of niet moet aandoen en verzin ook buitenshuis spannende opdrachten voor hem. Vandaag moet hij de hele dag op het station staan en mooie jongens en mannen tellen, want ik wil eindelijk een keer iets van me afschrijven, er gebeurt zo veel de laatste tijd. Op zijn 20ste verjaardag wil ik een gang bang voor hem laten plaatsvinden in een sauna. Hij is zo handig met internet, ik laat hem alles alleen organiseren. De volgende keer schrijf ik dan of het feestje is geslaagd.


Aantal keer bekeken: 20937
Waardering: 4.51 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 4 bezoekers online