Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

1ste keer verliefd in mijn leven...

U leest om dit moment het verhaal 1ste keer verliefd in mijn leven.. gepost door tabbi. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: tabbi
Gepost op: 2011-3-4

Verhaal:

1ste keer verliefd in mijn leven..
op een dag gingen wij met de klas naar sportklassen.Het was 21 februari.wij kwamen er aan , normaal ging er een andere school ook komen want wij waren maar met twee klassen van het 6de.De andere school kwam binnen, 1 voor 1 , de eerste meisje was mooie vonden ik .. ze leek op een gothic maar dat was ze niet.de rest vonden wij 'losertjes' eigenlijk want ze waren van het 6de , MAAR IEDEREEN LEEK VAN HET 3DE te zijn!maar goed, we maakten daarna kennis met dat meisje die ik mooie vond,ze heette Ayla.Ze was een heel leuk meisje.We speelden samen , we deden gek , het was gewoOn niet te beschrijven ... Donderdag avond was het BONTEAVOND!! ik deed m'n kleedje aan , het was heel leuk!, op een gegeven moment kwam er een 'Slow-Dance , het is dus om te slowen . ikheb bijna met iedereen geslowt die aan de kant stond , want dat zijn mestal kinderen die verlegen waren om te dansen.ik had uitraard ook geslowt met mijn beste vriendinnen en mijn beste vrienden.Maar de derde slow dance kwam ik een jongen tegen die ik PAS die avond ontdekt had!hij heette Niels. je kan het noemen als : 'liefde op 't eerste gezicht'ik slowde met hem , die dag keek ik hem altijd aan en hij bleef maar naar me kijken.Hij had door dat ik hem leuk vond, maar het leukste was dat , hij mij OOK leuk vond! hij had me de volgende dag in de morgent aangevraagd , ikhad dus 'ja gezegd' en toen zijn wij met de klas op sportdag geweest.andere school was er bij dus Niels ook..wij knuffelden elkaar en hij gaf mij een kus op mijn wang , zo gingen we door tot wij op de mond kusten.Ik had geen ervaring en hij van het zelfde.Maar die kus was ZAAALIG .we deden dat meer dan 1keer.Ik wil nu zeggen dat ik ZOO veel van hem hou!! ik wil je nooiet kwijt Niels! loveyou x

Aantal keer bekeken: 2706
Waardering: 4.70 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 21 bezoekers online