Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

2 geile dames.

U leest om dit moment het verhaal 2 geile dames gepost door Sacha. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Sacha
Gepost op: 2009-3-7

Verhaal:

2 geile dames
Ik lag in mijn bed en zat aan me borsten te spelen, over een paar minuten zou ze aankomen, ik lag al onder de dekens met mn string en bh aan... ik hoor de bel en kijk door het gatje... ik zie dat zei het is, maak snel de deur open trek haar naar binnen en begin haar heftig te zoenen en haar borsten cup C te strelen...
Snel doet ze haar kleren uit en staat zo ook in haar bh en string, we lopen naar de douch... ik had de bad al vol laten lopen, we gaan er allebei in zitten en beginnen elkaar te strelen en te kussen, ze streelt zachtjes mijn nek en gaat rustig door naar mijn borsten ze begint aan mijn tepels te spelen en komt dichterbij, ze neemt mijn borst in haar mond en dr ene had glipt naar beneden. Ze begint me rustig te strelen en gaat een beetje met dr vinger naar binnen... ik voel dr lekker in me en ze zuigt aan mijn borsten ik laat me helemaal gaan... ze vraagt me naar mijn bed te gaan, ik droog me een beetje af en zo liggen we weer in bed. Ik lig bovenop haar en begin haar overal te kussen en likken, ik ga rustig naar haar borsten en begin haar dikke borsten lekker te strelen en zuigen hmm wat zijn ze toch lekker groot ze zit ondertussen ook aan mijn tepels te strelen... Ik ga naar haar navel en begin haar navel te kussen ze is al helemaal geil en ga rustig naar beneden doe haar benen wat uit elkaar en begin haar rustig te kussen te likken ik ga steeds dieper en dieper en ik verwen haar helemaal ze maakt bewegingen en vindt het super lekker, ze komt op me liggen en beft me lekker diep en laat me helemaal kletsnat worden, nu zijn we beiden kletsnat en pakt ze de dubbele dildo erbij, ze komt op me liggen doet em in haar en in mij en begint me heftig op en neer te verwennen, ik krijs het uit van genot en ze komt zelf ook bijna, ze stopt trekt em eruit en begint mijn borsten weer heftig te zuigen en te strelen en begint me te vingeren, ik ga bovenop haar liggen met de dildo in mij en in haar en begin rustig en ga dan steeds sneller en sneller, tot op een gegeven moment we niet meer te houden zijn en allebei schreeuwend klaarkomen.... ze ligt naast me op bed en zegt dat ik prachtige volle borsten heb.... ze vraagt of ik mee ga naar de douch...

Aantal keer bekeken: 18585
Waardering: 5.62 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online