Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

4 geheimen om te winnen.

U leest om dit moment het verhaal 4 geheimen om te winnen gepost door esther maria van herk. Dit verhaal is gepost in de categorie kinderverhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar kinderverhalen?
Categorie: kinderverhalen
Gepost door: esther maria van herk
Gepost op: 2008-1-12

Verhaal:

4 geheimen om te winnen
4 geheimen om te winnen

Het is ontzettend leuk om te winnen met je sportclub of in een ontzettend spannend spel Ken je het gevoel dat je blij bent dat je wint en lekker Yes roept.
Weet je dat je met Jezus ook kan winnen,dat je overwinning na overwinning kan behalen.
Dit zal je best verbazen het is ook ontzettend leuk om te winnen gaan jullie mee om te winnen
samen met Jezus. Wil jullie alvast vier geheimpjes verklappen om te winnen

Het allereerste geheim is gehoorzaamheid.
Je kent vast dat mooie liedje dus bouw je Huis op Jezus de rots en de zegen stroomt dan neer.
Iedere keer als je luistert naar de bijbel je juf en meester je papa en mama. Heb je gewonnen samen met Jezus. Het is niet altijd makkelijk om te luisteren dan mag je de kracht van Jezus nemen om te kunnen winnen.

Het tweede geheim is Overgave.
Ken je dat spelletje doe je handen omhoog of ik schiet dan geef je je over
Zo mag jij je leven aan Jezus geven dan geef je je over aan Jezus. Wanneer geef je je over als je je heel veilig voelt denk maar aan het liedje ik ben veilig in Jezus armen veilig ben ik bij Hem..Durf je dit te zeggen ik vertrouw op Jezus mijn rots en geef me over aan hem.
Als je hem in alles vertrouwt kan je echt samen met Jezus winnen. Vind je het soms heel moeilijk mag je vragen om meer vertrouwen aan Jezus Dan doet Jezus het door jouw heen.

Het derde geheim is toewijding
Wel een ontzettend moeilijk woord hoor.
Het betekent dat je alle aandacht aan Jezus geeft. Nog makkelijker dat je altijd dicht bij Jezus blijft en dat je altijd blijft bidden. Oei dit is wel héél erg moeilijk. Hoe meer aandacht en hoe dichter je bij Jezus blijft hoe groter jouw toewijding is.

Het vierde geheim is volharding
Weer zo’n moeilijk woord betekent dat je doorzet en doorzet en nóg eens doorzet. Ook als alles moeilijk en zwaar is je toch doorgaat. Niet opgeeft en bij de pakken neerzit. Ken je het verhaal van de vier vrienden die het dak open maakte om hun vriend bij Jezus te brengen en om genezing voor hem te vragen, ze zetten echt door. Blijf bidden voor iedereen.
Geweldig zou Jezus het vinden als je met Hem wilt winnen, om samen kampioen te zijn. Ga je mee ?
Aantal keer bekeken: 4411
Waardering: 4.44 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 3 bezoekers online