Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

4griezelverhalen in 1..

U leest om dit moment het verhaal 4griezelverhalen in 1. gepost door DOGLOVER(Ang.). Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: DOGLOVER(Ang.)
Gepost op: 2010-12-6

Verhaal:

4griezelverhalen in 1.
4griezelverhalen is 1.

Eerste verhaal:
TROLOLOLOLOLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO,euh sorry,ik was een beetje gek aan het doen,hier mijn echt gebeurd verhaal:Het was zondagochtend,ik ben juist thuis van het wandelen met mijn hond,ik ben rustig een boekje aan het lezen met mijn ene been op het andere(dat moest ik nou nie echt zeggen)en hoor op straat:WHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.

Ik denk:WA IS DADDE NOU?
Dan hoor ik de bel,ik doe open en daar een vriend(Arno Koordvogelkop) hij zei:Please help me!!!.Ik zag een geest,een echte,hij zei:Neem je vrienden mee,naar het Ter walle park.
Ik was natuurlijk een beetje bang,want ik geloof in geesten en aliens.Dus ik zei:Ooh ik ben ziek,ik voel me nie goed.Pff,en deed ALSOF ik dood was.
Mijn vriend was boos,en liep weg,met de deur hard dicht te doen.
Mijn lievelings scheldwoord is:Alee,verdomd!!!
Awwel nu kon ik dat goe gebruiken.
Dan hoor ik iets van buiten:Been je bang van mij???
Ik hoorde dat het mijn vriend was die dat schreeuwde.
Ik schreeuwde terug:WAAROM ZOU IK KIEKEN????????
Dan was het avond ik ging gaan slapen.
De volgende morgen:Ik sta op,zet de TV aan,en kijk naar het ochtendnieuws daar zeiden ze:Wij hebben heel slecht nieuws dat koste 6mensenlevens:Gisteren om half 12,werden er 6lijken gevonden van mensen:Bo delyek,en Piet Vankille,en Jan Eveldo,en nog een paar.Ze werden vermoord,door een 1 of andere:Arno Koordvogelkop.De politie is bezig met deze zaak te ontsluieren....en blablabla.

Ik dacht:Wat dat kan toch niet, al die 6mensen zijn toch mijn klasgenoten,en dien Arno Koordvogelkop is toch mijn ''vriend'',dus eigenlijk was dat zo:Arno wou velen van de klas vermoorden mij ook.En dus zei hij die verzind verhaaltje van die geest in park Ter Walle,om alle vrienden te verzamelen en te vermoorden.Gelukkig ben ik er niet in geluist.Pfjoeu.Nu zit Arno in de cel.Levenslang...
DIT WAS MIJN VERHAAL WAARGEBEURT!!!


2de verhaal:Kai en Zala.(Zala is een bedachte naam)

Dit verhaal is NIET waargebeurt.Gewoon verzind door mezelf:Er waren eens een broer en zus:Kai en Zala,ze hielden erg van elkaar,ze hielden ook erg van hunder ouders.Maar op nen dag verveelden ze zich,en Kai kwam op het idee om geesten op te roepen,Zala vond het goed.Ze gingen naar de kelder en riepen daar de geesten op,over een kwartier hoorden ze:Krieeeep,hhhhhhhhhh.
Ze waren bang.
Dan kwam er een geest tevoorschijn.
Een slechte.
Hij zei:JULLIE HEBBEN MIJN RUST GESTOORT,NU NEEM IK ZALE MEE NAAR DE HEL,ZIJ ZAL VOOR MIJ WERKEN EN MENSEN VERMOORDEN,WOEHAHAAAAAAAAA!!!EN JE WORD DUS EEN MOORGEEST JA EEN moordGEEST.MWOEHAAAAAAAA!!!

Zala werd meegenomen naar de hel,en moest mensen vermoorden,ze deed dat,en elke keer als ze een mens vermoorde kwam dat mens ook naar de hel,en kon oftewel met Zala helpen mensen vermoorden,oftewel alleen mensen vermoorden.Awel,Zala vermoorde mensen,en op een dag kwam zeop en idee om Kai ook te vermoorden,voor dat ze samen waren,awel ze kwam naar Kai's huis,waar Kai,en de ouders woonden.Ze ging in de kamer van Kai,en zag Kai aan het verkoebedoeken,of euh,ik weet niet wat het juiste woord voor dat is maar hij was zo een beetje aan het verdrogen.Zala zei:Kai,wil je met me mee?Mensen vermoorden,dan zijn we samen,maar dan moet ik jou wel vermoorden,zodat jij ook een geest word.
Kai zei:Ja,vermoord me ik wil samen met jou zijn!!!!!
Zala vermoorde Kai,en nu waren ze samen mensen aan het vermoorden.
Maar toch voelden ze zich eenzaam,en dus kwam Kai op het idee om hunder ouders te vermoorden,voor dat hunder ouders ook 'moordgeesten'waren en samen met hunder waren.
Awel ze gingen is het huis van hunder ouders,hunder ouders waren aan het bleiten,euh shreien,ik bedoel wenen.
Awel Kai vermoorde hunder pa en ma.
Awel dan waren ze met 4:Kai,Zala,pa,en ma.Samen vermoorden ze mensen.Awel,op een dag kwam de ma op het idee,om in hun vorig huis te wonen(waar nu andere mensen in wonen).Awel dus gingen ze in dat huis wonen.Awel,zoals ik al zei woonden er nu al nieuwe mensen in.En die mensen hooren nu en dan,een geluidje:HHHHHHHHH.(dat komt van Kai Zala,en hunder ouders).
Dat was mijn verzind verhaal.

3de verhaal:
The legend of Sky Wariol(Skai weriul)
Dat is een waargebeurde legende.
Er was eens een man,hij heete:Sky Wariol.Hij was zeeeeeeeeeeeer serieus.Hij was Half Engels,half Duits.(voornaam:Sky.Achternaam:Wariol)
Awel,die man work op een zeer rijke fabriek,dus hij had ook veel geld,en daarmee holp hij zieke mensen.
Het was begin van de vakantie,Sky Wariol ging op safari in Afrika,in Congo ofzo.Awel,toen hij in Congo was,trok hij fotos,van Leeuwen,en hij viel flauw,over een uur werd hij weer wakker.Deed zijn ogen open en zag een afrikanengroep voor hem.Die namen Sky gevangen.Dus Sky werd gevangen genomen door een groep(stam) Afrikanen.Sky was 3dagen in het leeuwenhok(zonder leeuwen).En toen zei het opperhoofd van de afrikanenstam:Hmm is merk op dat die Sky heel serieus is,misschien kunnen wij hem helderziend maken,en zou hij een lid van onze stam zijn?

Zo gebeurde het ook,Sky werd losgelaten,en de afrikanen hebben van Sky,na een jaar of 2 een orakoel(helderziende)gemaakt.Sky bleef wel in Afrika he.Awel heel de afrikanenstam hield van Sky behalve:Bentoe,een lid van de Afrikanenstam.Bentoe deed allerlei slechte dingen naar Sky bijvoorbeeld:Spreuken doen zodat Sky voor iets ging lijden enzovoort.Awel,Sky deed dan ook slechte dingen naar Bentoe,bijvoorbeeld:Spreuken zodat Bentoe pijn kreeg enzovoort.Na een jaar was de spreuk van Bentoe gelukt,Sky kreeg een erge ziekte:Darmkanker.En Bentoe heeft het 'goeie'voor hem nieuws gehoord,en liep zelf weg naar een ver land van Afrika.Maar Sky was een serieus,en kon wel tegen pijn.Awel hij reiste de hele wereld rond om Bentoe te vinden,om hem dat te vermoorden.Maar Sky kon bentoe nergens vinden,awel Sky ging om Bentoe te zoeken op een groot schip,en vaarde de hele oceaan af,en toen hij achter zicht een andere boot zag,nam hij zijn verrekijker,en keek waarom er een boot achter hem zat,maar viel in het water en verdronk.Maar hij werd een geest.
Als je hem wilt oproepen moet je 11 keer om 11 uur zeggen:Sky Wariol 11 keer,en66 keer Bentoe zeggen.Dan komt Sky wariol je vermoorden,oftewel moet je meehelpen Bentoe te zoeken als je geluk hebt.Dat is een waargebeurde legende.

4de verhaal.
Dapper miertje.
Er was eens een mier,en hij ging naar meneer spin,en hij zei:Hallo menneer spin.En de spion zei:Hallo mier.
Dat was het verhaal.WOEHAHAAAAA!!!
Awel,dat waren mijn 4verhalen,maar wist je die eerste verhaal heb ik maar bedacht,dat is niet waargebeurt mwoehaha,al de rest heb ik zelf bedacht behalve Sky Wariol,dat is een legende.Ik ben psichopaat(alsof)en awel psichopaten weten alles,awel ik weet nu wie dit verhaaltje leest:Alexandra,Yasmine,Jan,Piet,Jim,alias,en nog iemand maar ben de naam vergeten,ja jij daar die dat nu leest,ik ben je naam weer vergeten.
NIET VERGETEN TE STEMMEN!!!

Aantal keer bekeken: 2186
Waardering: 6.02 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online