Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Aai papie!.

U leest om dit moment het verhaal Aai papie! gepost door Miss Terious. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Miss Terious
Gepost op: 2010-6-20

Verhaal:

Aai papie!
Ik zal mezelf beschrijven:
Meisje, 19 jaar
Buitenlands
mooi met grote donkere ogen
Lang, krullend, donker haar.
Dikke kont, grote tieten en platte buik
Getinte huidskleur

Hij deed de deur open. Ik voelde meteen een rilling door mijn hele lichaam heen gaan. Ik had nog nooit van mijn leven zo'n mooie jonge man gezien. Ik kon mijn ogen niet van zijn prachtige lichaam afhouden. Hij ook niet van de mijne. We hebben misschien wel 40 seconden lang elkaar alleen maar bekeken.

'Goedemiddag, ik hoop niet dat ik u stoor', zei ik zo normaal mogelijk,
'Heeft u misschien interesse in het kopen van mijn zelfgemaakte koekjes? Ze zijn voor het goede doel.' Onze studenten vereniging is geld aan het ophalen voor de kinderen in Afrika. Iedereen moest op zijn eigen manier zoveel mogelijk geld inzamelen.

Hij lachte. 'Oh ja? En voor welke goede doel is het dan?' zei hij. Ooh zijn stem alleen al! Ik voelde mijn hoofd een beetje licht worden. 'Voor de kindjes in Afrika', antwoordde ik. 'Hmm, die kan ik zeker niet laten zitten. Als je hier even wacht, want ik moet even geld halen' En hij liep naar binnen en ik hoorde hem de trap op rennen. Verstijfd bleef ik achter. 'Rustig
blijven, rustig ademhalen', dacht ik bij mezelf. Ik probeerde de situatie te analyseren.
Ik wist dat ik verliefd ging worden, maar ik wist niet eens hoe hij heette.
Ik wist alleen dat hij een prachtige getinte jongen was met prachtige lichtbruine ogen. Hij was groot en breed, gespierd dus. Hij had een knap gezicht en een mooie kledingstijl: Grote, witte sneakers, laaghangende broek, groot shirt, petje en 1 diamantje in zijn oor. Terwijl
ik aan hem dacht voelde ik mezelf nat worden. Toen realiseerde ik me opeens dat hij niet eens wist hoeveel geld hij moest halen, aangezien hij de prijs van mijn koekjes niet eens wist. 'Who cares!', dacht ik. Het enige wat ik op dat moment wou is hem in mij voelen. Ik besloot iets te doen wat ik nog nooit had gedaan. Ik liep naar binnen, legde de koekjes op de grond en liep de trap op. . Ik keek om me heen. Ik zag 3 kamers, ze waren alledrie leeg. Hier was hij dus niet. Ik zag nog een trap, die waarschijnlijk naar de zolder ging en waar hij moest zijn. Net voordat ik wou lopen kreeg ik een idee. Ik deed eerst mijn kleren uit om hem extra te verassen. Ik had alleen nog maar een string en BH aan. Ik vervolgde mijn reis.

Nog maar 3 treden te gaan en ik voelde
mijn bloed koken van spanning. Toen ik boven was schrok ik me dood. De trap leidde meteen naar zijn kamer. In de hoek stond een bed waar ik hem een ander meisje zag likken. Met open mond keek ik hen aan en zij keken mij ook geschrokken aan. 'Eeeeeh, ik vroeg me af waar je bleef met je eeh geld', was het enige wat ik op dat moment kon bedenken. 'Ja en dat doe je halfnaakt!', riep het meisje boos naar mij. Het was een donker meisje met een mooie koppie en een mooi lichaam. De jongen lachtte. 'Sorry moppie, ik had nog even snel wat af te maken', zei hij met een knipoog tegen mij,'Als je wilt mag je meedoen. Ik zie dat je wel in bent voor een potje sex, aangezien je je kleren toch al uit heb getrokken.' HIj keek me ondeugend aan. Ik liep naar het bed toe.

Ik pakte zijn hoofd vast en begon hem te zoenen. Hij duwde mij op het bed naast het meisje. Hij ging op mij liggen en mij in me nek zoenen. Ik zag dat hij met 1 hand het andere meisje aan het vingeren was, waardoor ze zachtjes aan het kreunen was.
Met zijn andere hand streelde hij mijn tieten. Met zijn onderlichaam draaide hij rondjes op mijn onderlichaam. Ik voelde zijn stijve door zijn broek heen tegen mijn kutje aan. Hij deed dus 4 dingen tegelijk. Hij ging steeds lager met zijn mond en likte mijn tepels. toen voelde ik iemand zachtjes in mijn nek zoeken. Het was het meisje. Ze likte me zachtjes in mijn nek en aan me oor. Lanzaam ging ze de andere kant op naar mijn mond. Ik had nog nooit met een meisje gezoend, maar het voelde goed. Ik voelde de jongen steeds lager gaan. Hij begon me tussen me benen te strelen. Daarna begon hij te likken. Eerst langzaam, toen steeds sneller en heviger. Het was zo heerlijk. Echt een onbeschrijvelijk gevoel. Terwijl ik en het meisje aan het spelen waren, zag ik hem zijn kleren uittrekken. Zijn heerlijke lichaam kwam tevoorschijn. Ik hield het niet meer, ik moest het gewoon aanraken. Ik kneep in zijn borst en mijn andere hand sloot ik om zijn lul heen. Mijn hand pastte er net omheen. Hongerig begon ik eraan te likken en te zuigen. Ik kneep in zijn ballen en deed zijn lul helemaal in mijn mond. Ik voelde het in mijn keel zitten. Hij kreunde hard en riep: 'Ohja mami, dat is die shit!' Terwijl ik hem pijpte voelde ik dat ik gevingerd werd door het meisje. Een tijdje later begon ze me gewoon te likken!. De jongen stond naast het bed terwijl hij werd gepijpt door mij. Ik lag in een doggystyle-houding en het meisje zat achter mij. Ze kneep in mijn kont, vingerde mij, likte mij en kneep af en toe in mijn tieten. Opeens riep ze: 'Ik wil ook, geef mij ook!'. Ze ging liggen en wenkte mij. Ik kroop naar haar toe en ze pakte mijn hoofd vast. Ze duwde mijn hoofd naar beneden. Ik begon haar eerst een beetje onzeker te likken, niet wetend hoe het zou zijn. Het was best lekker om te doen en ik ging er
steeds meer in op. Ik likte en zoog haar kutje. Achter mij voelde ik de jongen mij op mijn billen slaan. Hij pakte mijn kont hard vast en begon mij keihard in mijn kutje te neuken. Ik kreunde het uit van genot. Het was zo lekker dat ik spontaan 'Aai papie!' begon te roepen. Ik was het meisje helemaal even helemaal vergeten. Al snel herstelde ik en begon haar weer verder te beffen. De jongen haalde zijn lul eruit en kwam voor ons staan. Samen begonnen we hem te pijpen. Zo ging het een tijdje door totdat hij hard en kreunend klaarkwam. Zijn sperma spoot over mijn gezicht en over haar gezicht. Ook spoot hij op onze tieten. We zaten onder zijn sperma. Ik voelde me zo goed. Dit was echt de lekkerste sex die ik ooit heb gehad.

Opeens liep hij naar zijn kast toe en gaf mij 20 euro. 'Hier, voor je koekjes, ik zou graag een pak willen daarvan', zei hij. 'Oh eeeh, een pak is maar 2 euro', zei ik. 'Maakt niet uit', knipoogde hij. Tijdje later en eenmaal beneden gaf ik hem zijn koekjes en nog een lekkere, lange tonzoen. Ik heb hem en het meisje daarna niet meer gezien.

Aantal keer bekeken: 26187
Waardering: 6.83 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online