Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Aan het Laakse Strand.

U leest om dit moment het verhaal Aan het Laakse Strand gepost door Johan van B. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Johan van B
Gepost op: 2008-9-1

Verhaal:

Aan het Laakse Strand
Na mijn belevenissen van vorig jaar aan het Engelenmeer, ben ik deze zomer verschillende malen aan het Laakse Strand bij Zeewolde geweest. Op de eerste dag heb ik het terrein een beetje verkend. Nadat ik mijn auto op de betaalde parkeerplaats had gezet, trok ik in de auto mijn kleding uit en trok een kleine zwembroek aan en een t-shirt en mijn strandslippers. Het was best wel een stukje lopen en aangekomen op het eerste gedeelte van het strand was er nog niet veel te zien. Een bejaard echtpaar en twee of drie enkele mannen lagen hier naakt te zonnen en ik besloot om vanaf hier mijn zwembroek uit te doen. Op het tweede gedeelte was al iets meer te doen, maar nog niets had mijn aandacht getrokken. Er zaten langs de zijkant half in de struiken enkele mannen, die volgens mij al een beetje met hun leuter hadden gespeeld, maar ik liep verder naar het derde gedeelte. Ik vond een leuk plekje langs de heggen en rolde mijn matje uit. Schuin voor mij op ongeveer 3 meter afstand lag een stel 50-plussers, zij zag er sportief uit en bruingebrand en hij had een flinke bierbuik, en naast hen lag een iets jongere vrouw heerlijk in de zon te bakken. Zij waren alle drie glad geschoren en ik kon bij de jongere vrouw recht in haar kruis zien. Hierdoor kreeg ik al een halve erectie en moest me maar even op mijn buik draaien. Rechts van mij lag op enige afstand een man alleen, die bijna onopgemerkt aan zijn lul zat te trekken en daarbij alleen maar oog had voor het stel dat links van mij lag. Na enige tijd was ik weer op mijn zijde gaan liggen en was aan een boek begonnen. Ik had ondertussen al een fles water leeg en ik voelde aandrang om te plassen. Ik stond op en liep achter een bosje om, en terwijl ik daar sta te urineren hoor ik een licht gehijg schuin achter me. Als ik me omdraai zie ik twee mannen die elkaar in de bosjes aan het aftrekken zijn. Nu ben ik geen homo, maar van dit tafereel kreeg ik wel een stijve. Met een recht vooruitstekende lul loop ik weer terug naar mijn matje en ik vermoed dat ik daarmee wel enige aandacht trok. De vent rechts van me, begon nu heftig aan zijn paal te rukken en het paar links van me begonnen elkaar overal te strelen. Terwijl de vrouw de lul van haar man in haar hand neemt kijkt ze mij recht in de ogen en glimlacht. Dit wordt mij te veel en met krachtige halen beweeg ik mijn voorhuid op en neer. Ook de jongere vrouw ziet dit allemaal gebeuren en begint zich zelf te vingeren. Dan staat ze op en komt naast mij zitten. Ze pakt mijn rukkende hand vast en legt hem op haar kruis, met haar andere hand trekt zij me nu af. Na enkele seconden begin ik al te spuiten en concentreer me nu op haar gladde, natte kutje. Het oudere echtpaar ligt ondertussen al te neuken met haar bovenop en de jongere vrouw komt een paar keer achter elkaar klaar. Na een kus op mijn wang staat ze op en gaat weer op haar handdoek liggen alsof er niets gebeurd is. Het echtpaar is ondertussen ook klaargekomen en lopen naar het water om een koele duik te nemen.
Twee uur later is er niet veel meer te beleven en ik pak mijn spullen op om naar het achterste veldje te verhuizen. Ik kom er later pas achter dat dit voornamelijk een homo trefplaats is. Terwijl ik daar zit voel ik alweer een lichte erectie opkomen en zit een beetje met mijn lul te spelen, wat ik wel vaker doe. Er komt een wat oudere man naar mij toe en terwijl hij zelf met zijn lul aan het spelen is, vraagt hij mij of ik dat wel vaker doe en komt naast mij hurken. Hij zegt dat ik een mooie lul heb en vraagt of ik mij voor hem wil aftrekken. Terwijl ik bezig ben zie ik dat hij nu ook een behoorlijke erectie heeft en nadat ik mijn lul leegspuit komt hij ook met een enorme lading sperma klaar. Hij bedankt mij heel vriendelijk en gaat weer weg. Nou dat was me wel weer een dag en van de andere keren vertel ik jullie in een volgende aflevering.


Aantal keer bekeken: 8701
Waardering: 6.85 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online