Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

aangerand.

U leest om dit moment het verhaal aangerand gepost door jes. Dit verhaal is gepost in de categorie spannende verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar spannende verhalen?
Categorie: spannende verhalen
Gepost door: jes
Gepost op: 2005-5-16

Verhaal:

aangerand
ik en een vriendin werden een tijdtje achter volgd door een man we schatten hem een jaar of 30 en hij liet ons niet metrust hij zij smerige dingen tgen ons en op een dag was ik een c.d op halen bij me vriendin en reed met de fiets na huis stond hij daar tegen een auto aan geleund hij hadt me dus gevolgd en kwam naar mij toe en pakte me vast ik zij tegen hem laat me metrust ik moet na huis toe en blijf van me af hij zij van kom mee met mij na me huis maken we een feestje ik zij nee laat me gaan en hij ging aan me borsten zitten en pakte me vast en zij nee rotte schit nederland je gaat mee ik zij nee en hij ging tegen me wil in en ik was heel bang ik schreeuwde mensen keken maar deden niks ik heb daarna aan gifte gedaan maar het verhaal spookt nog steets in me hoofd rond ik zie die man nog vaak en zegt vaak gemeene dingen en pas kwam ie na mij toe en hadt me weer vast gelukig was me vriendje er en kwam hij in axtie maar ik zou deze gebeurtenis nooit in me leven kunnen vergeten hoplijk maken jullie nooit zo iets mee en is het wel doe aub aangifte het helpt het heeft mij ook geholpen al is ie niet gestraft

Aantal keer bekeken: 72089
Waardering: 3.79 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 19 bezoekers online