Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Achtbaan..

U leest om dit moment het verhaal Achtbaan. gepost door Sibellow. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Sibellow
Gepost op: 2011-4-17

Verhaal:

Achtbaan.
De Achtbaan.

Het is kermis.
Mensen gillen, stappen attracties in, spelen en gokken. Ik, m'n vriendin en onze vriendjes zien een achtbaan. Ik moest foto's maken voor de schoolkrant. Rachel (vriendin)en Achmed (Vriendje Rachel)gingen de achtbaan in. De achtbaan ging omhoog en omlaag, omhoog en omlaag. De attractie heet Dried. Ik maak een foto van mijn vriendje bij die achtbaan. Er zit zo een duivel. Even later bekijk ik de foto van m'n vriendje (Jim). OMG.. De R en de D van dried zijn uitgevallen. De enige letters die nog lichtgeven zijn;'DIE'. Dit vond ik dus creepy. We gingen even later weer kijken naar een andere achtbaan.
We gaan erin..
Hij gaat omhooog...... En BAM ! Omlaag. Maar oh nee... Hij gaat los !! Iedereen valt eruit en valt dood tegen de tralies. We gaan om de kop. Iedereen valt eruit. Behalve ik en Achmed.We proberen eruit te gaan. We hangen dus aan de attractieriem. 'Nee, help !', Roept Achmed. Hij glijdt naar beneden. Ik ben alleen nog over.. Ik kijk naar beneden. En dan naar mijn handen. Nee, ik glij ook weg ! Ik schrik. 'Wat is er?', vraagt Jim. 'Niks..', Zeg ik. 'Kom, we gaan in deze attractie !', roept Frank. Er zijn 9 autotje's achter elkaar. In elke auto passen 2 mensen. 'Nee, ik ga niet !', roep ik. 'Niet gaan ! Jullie gaan allemaal dood !', roep ik. 'Blijf jij met haar ?', vraagt Jim aan Achmed. 'Ja, oke.', zegt Achmed. 'Nee, ze gaan allemaal dood !', roep ik. Ik ren zo snel mogelijk met Achmed achter me aan naar de film. Ik kijk bij camera 1, want daar zitten Rachel en Jim. Even later waren ze dood... 2 dagen later... Ik ben bij hun begrafenis en doe een goed woordje. Daarna is Achmed.Een paar uur later ga ik naar huis en bekijk ik de foto's op de computer. Ik bekijk de foto van Jim bij de achtbaan. Het lijkt wel alsof de letters een woord vormen. 'DIe', is 'dood' in het Engels.
Ik bekijk de volgende foto.

Word vervolgd...

Aantal keer bekeken: 2366
Waardering: 6.73 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 4 bezoekers online