Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Ala er wat van komt.

U leest om dit moment het verhaal Ala er wat van komt gepost door Skaak Jackson. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Skaak Jackson
Gepost op: 2010-5-8

Verhaal:

Ala er wat van komt
Als er wat van komt...

"Ssst, we moeten stil zijn," fluister ik tegen Laura, terwijl we de trap op sluipen. Mijn hospita heeft nog ouderwetse ideeen en vindt dat ik, als 19-jarige, op mijn studentenkamertje geen meisjes mag ontvangen.

Vorige week heb ik Laura in een disco ontmoet en de vonk sloeg zo direct over dat we de rest van de avond heel close hebben gedanst en hevig hebben staan tongen. Ik trok haar lichaam dicht tegen me aan, drukte mijn lijf tegen haar borsten en ze moet mijn stijve paal wel gevoeld hebben.
Zij legde haar blote armen heerlijk strak om mijn nek en liet toe dat ik, over het truitje heen, haar maar half bedekte borsten streelde. Maar toen ik mijn hand onder haar mini over haar dij naar boven liet glijden, zei ze: "Ho, ho, mannetje, zo is het wel genoeg. Ik moet nu naar huis; breng je me naar de tram?"

Onderweg hielden we nog even pauze op een trappetje van een grachtenpand om nog eens lekker te zoenen. Nu liet ze wel toe dat ik haar dijen streelde en hijgend klampten we ons aan elkaar vast. Ze vond het goed dat ik haar rokje wat naar boven schoof en dat ik, over haar slipje heen, haar kutje aaide. Ik kon nog net zien dat er een gelige vochtplek in haar broekje zat.
"Wat een schandelijk gedoe," hoorden we voorbijgangers zeggen, maar dat weerhield ons niet en we moesten er juist hartelijk om lachen. Het was ook wel opwindend dit zomaar in het openbaar te doen.
"Oh schatje, ik vind je een fantastische meid, mag ik je nog eens weerzien?"
"Nou, ik vind jou ook wel een leuke gozer, zullen we volgende week eens afspreken?"
"Heel graag! Bij jou of bij mij?"
"Bij jou maar, want ik deel een kamer met een ander meisje."

En als gevolg van die afspraak sluipen we nu naar boven...

"Tjeetje, wat is het klein hier!" Tja, behalve een tafel, die ook als bureau dienst doet en met een stoel ervoor, een eenpits gasstelletje en een bed, heeft mijn kamertje weinig te bieden.
"Laten we maar op het bed gaan zitten," zeg ik. We kijken elkaar aan en onmiddelijk spat de sensualiteit weer over. Onze gezichten trekken naar elkaar toe, onze monden gaan open en onze tongen verstrengelen zich. Driftig zuigen we ons aan elkaar vast en ons speeksel vermengt zich.
"Oh schat, wat voelt dit heerlijk; kus me, kus me meer!" commandeert ze hijgend.
Ik doe niets liever en voel mijn pik een moeizame strijd tegen mijn slip voeren.
Hevig zuchtend streelt Laura mijn nek en ik laat een hand onder haar truitje en onder haar BH-tje glijden.
"Niet doen!" houdt ze mijn hand tegen.
"Nou, meidje, daar bederf je heus niet van. Je zal wel merken hoe lekker het is als ik je borsten aai en als je het echt vervelend vindt, stop ik direct." Ze voelt zich wel gestreeld dat ik haar B-cup als 'borsten' betitel en aarzelend laat ze mijn hand los, zodat ik over een borstje kan strelen. Zachtjes rol ik haar tepel.
"Oh ja, wat heerlijk, doe mijn andere borst ook maar," hijgt ze.
Dat laat ik me geen twee keer zeggen. Ik trek het truitje over haar hoofd en maak onhandig haar BH los. Twee blote borstjes met priemende tepels kijken mij aan. Met bonzend hart streel ik haar tietjes en lik haar tepels. Daarna zuig ik erop.
"Oh jongen, wat doe je met me, wat heerlijk, ga door, ga door..."
Zachtjes druk ik haar achterover en ga tegen haar aan liggen.
"Jij moet ook wat uitdoen hoor, anders voel ik me zo opgelaten."
Ik doe mijn trui en bovenbroek uit en druk mijn blote bovenlichaam tegen het hare. Mijn borst wrijft zachtjes over haar borstjes. Hevig snuivend laten we onze tongen hun spel spelen. Ik leg een hand op haar knie en schuif die langzaam naar boven.
"Nee, niet doen!" en ze klapt haar benen krampachtig bij elkaar.
"Schijterd, je bent alleen maar bang, ik weet best wel dat je dit ook erg spannend vind. Laat me maar, doe ze een beetje uit elkaar. Je zult merken hoe lekker het voelt."
"Tja, maar ik ben wel een beetje bang..."

"Laten we dan maar even pauze houden en iets roken."
Ik draai een jointje en zuig de rook diep in mijn longen.
"Hier, trek hier maar eens aan; goed inhaleren." Ze is kennelijk gewend te roken, want zonder gehoest haalt ze de rook naar binnen.
Rustig liggen we even te roken, maar dan laat ik mijn hand opnieuw tussen haar dijen glijden. Wijfelend schuift ze nu haar benen wat uiteen. Nou, ik doe me wel voor als Casanova, maar mijn hart bonst van de zenuwen: zal ik het wel goed doen?
Zachtjes streel ik de binnenkant van haar dijen, terwijl we elkaar weer heftig tongen. Mijn hand gaat hoger en aait over haar bedekte kutje. Haar slipje is kraakhelder; zou ze voor vanavond een nieuw slipje hebben aangedaan? Laura ademt nu diep en haar hand wrijft zachtjes over mijn kruis: ik sta op springen.
"Oh schatje, ik wil je zo graag helemaal zien. Mag ik je broekje uitdoen?"
Nauwelijks merkbaar knikt ze. Ik schuif mijn handen onder haar kontje en trek probleemloos haar slipje naar beneden. Bemoedigd door dit resultaat, trek ik haar rokje ook maar uit.

Wauw, voor de eerste keer in mijn leven zie ik een naakt meisje! En wat voor een: heerlijk slank en met maar weinig haartjes op haar kutje.
Met een zucht van verlichting doe ik mijn slip ook maar uit. Mijn pik staat fier rechtop.
"Tjee, wat is hij groot!" Aarzelend pakt Laura hem vast en ik beweeg haar hand een beetje op en neer. "Hij is een beetje nat, moet je soms plassen?"
"Nee hoor, dat komt omdat ik opgewonden ben, het is een voorbereiding voor het vrijen. Alles moet goed vochtig zijn, ook bij jou, dan doet het geen pijn."
"Nou eh, ik weet niet..."
Ik streel haar borsten weer en zuig aan een tepel. Laura begint nu aardig te kreunen. Langzaam ga ik met mijn hoofd naar beneden, kus eerst haar navel en ga dan rustig verder naar haar kutje. De sexboekjes die ik regelmatig lees en de filmpjes waar ik naar kijk, hebben me wel een idee gegeven van wat ik moet doen.

"Nee, nee, dat wil ik niet, ik schaam me dood!" en ze klemt haar benen weer bijeen.
"Er is toch niets meer om ons voor te schamen: we zijn toch al helemaal bloot. Als ik je daar zoen, word jij ook vochtig en je zult wel merken hoe vreselijk lekker het is."
Twijfelend doet ze haar benen weer wat uit elkaar. Ik kus haar hoog op de binnenkant van haar dijen en met een verzaligde zucht maakt ze zich wat meer open. Omdat ze zo weinig haartjes heeft, kan ik haar spleetje nu duidelijk zien, en ook dat er wat vochtdruppels parelen. Ik lik haar schaamlippen en laat mijn tong zo nu en dan haar kutje in glijden.
"Ohhh, ohhh, wat is dat lekker," en instinctief spreidt ze haar benen nu helemaal.
"Wacht even, dan doe ik een kussen onder je kontje, dan kan ik er makkelijker bij."

Er is nu geen sprake meer van protesten en opgewonden laat ze zich wijdbeens op het kussen installeren. Ik lik uitgebreid haar kutje, laat mijn tong in en uit gaan, proef haar kutvocht en zuig dan zachtjes op haar clitoris, tegelijk een vinger in haar kutje heen en weer bewegend. Laura ligt nu hard te kreunen en haar lichaam schokt hevig. Ze is zo opgewonden dat ze in no-time met onderdrukte kreetjes klaarkomt.

"Ohh, wat was dat heerlijk!" zucht ze hijgend.
Ik kom naar boven en weer vinden onze tongen elkaar. Ik streel haar borsten en wrijf met mijn stijve eerst langs de buitenkant van haar kutje en dan tussen haar lipjes. We liggen nu allebei heftig te zuchten en te kreunen.
"Het is nog lekkerder als ik mijn piemel erin stop, dan voel je je helemaal gevuld en kun je nog een keer klaarkomen."
"Ik... Ik weet niet... Ik ben een beetje bang... Hij is zo groot."
"Ik zal heel voorzichtig zijn en je zult merken dat hij goed past." Ik haal mijn voorhuid naar achter en dankzij het kussen kan ik probleemloos mijn pik een stukje in haar natte grotje stoppen.
"Ohh..." zucht Laura.
"Probeer je te ontspannen schatje, dan hoeft het geen pijn te doen."
"Nou, vooruit dan maar." Langzaam schuif ik helemaal in haar. Ik houd even stil om haar aan het gevoel te laten wennen en onder de hand spelen onze tongen hun dans. Dan ga ik hoog op haar liggen, zodat mijn pik ook haar clitoris kan stimuleren, en ga haar met lange trage halen in haar kutje op en neer.
Mijn hart spat bijna uit elkaar: voor het eerst in mijn leven ben ik een meisje aan het neuken!

Laura is nog zo opgewonden dat ze al snel weer een orgasme heeft en dat is maar goed ook, want ik houd het niet meer. Hevige genotsgolven trekken door mijn lichaam en luid kreunend spuit ik mijn zaad diep in haar kutje. Hijgend liggen we dicht tegen elkaar uit te blazen.
"Ohh wat is dit heerlijk," zeggen we gelijktijdig.
"Je wist wel goed wat je moest doen," zegt ze.
"Alleen maar geleerd uit sexboekjes en -filmpjes, want jij bent voor mij de eerste."
"Nou, jij voor mij ook. Maar, jongetje, als er wat van komt, moet je wel met me trouwen, hoor! Want ik ben niet aan de pil."
"Natuurlijk schatje, ik wil niets liever, want ik vind je het allerliefste meisje van de wereld."

"Tjee, wat is het al laat, de laatste tram is weg! En met de nachtbus duurt het uren en dan moet ik ook nog een hele tijd lopen."
"Nou, dan blijf je toch gewoon hier slapen, dat zou ik heel fijn vinden."
"Ja, dat moet dan maar. Het lijkt me ook wel lekker je de hele nacht tegen me aan te voelen."
Even later lig ik achter haar, met een arm onder haar nek haar ene borst strelend en met de andere hand de tweede. Ik krijg weer een erectie en duw die tussen haar billen naar voren. Laura heeft kennelijk ook nog zin, want ze duwt haar onderlijf naar achteren, zodat ik gemakkelijk in haar kutje kan glijden. Ik laat mijn hand over haar buik naar beneden glijden en streel met een vinger haar clitoris.
"Oh, oh, wat voelt dit toch heerlijk," zucht Laura.
Ik kan het nu veel langer volhouden en Laura begint steeds heviger te hijgen.
"Oh, dit is zo fijn, ik ga weer komen." En terwijl haar lichaam ongecontroleerd kronkelt, komt ze heftig klaar, ongeartikuleerde kreten slakend. Dit triggert mij ook en hevig snuivend loos ik mijn sperma diep in haar heerlijke jonge lichaam.

De volgende ochtend ben ik als eerste wakker, met een ontzettend grote ODOL. Ik ga plassen en als ik terugkom, nu met een normaal formaat, ligt Laura met een geile blik over haar kutje te strelen. Het parelende vocht is duidelijk zichtbaar.
"Goeiemorgen Ton, ik heb nog wel even de tijd; kom je nog even lekker bij me liggen?" Nou, niets liever dan dat natuurlijk. We drukken onze blote lichamen dicht tegen elkaar en proberen bijna in elkaar te kruipen. We strelen elkaars rug en kont, en bij het tongen is de ochtendsmaak snel verdwenen.
"Oh, wat is dit heerlijk, wat fijn zo dicht tegen je aan te liggen en elkaar zo goed te voelen."
"Ja, meidje, dat is het voor mij ook, jij bent de fijnste vrouw op aarde en ik ben ontzettend gelukkig dat je hier naast me ligt."
"Kom je nog even in me? Het was gisterenavond zo lekker, dat ik dat nog wel eens wil beleven en ik verlang ernaar je pik weer in mijn kutje te voelen. Ik ben alleen bang dat dit 'geil zijn' genoemd wordt."
"Het maakt niet uit hoe de mensen dit noemen, wij weten alleen dat we dit heerlijk vinden."
Ik draai haar op haar rug, laat voorzichtig mijn pik in haar grotje glijden en begin haar langzaam te neuken. Laura is al zo opgewonden, dat voorbereidend gebef niet nodig is; al na een paar stoten komt ze luid kreunend klaar.
"Ga door, stop niet, ik wil nog eens komen."
Nou, komen wil ik nu ook, en terwijl Laura opnieuw onverstaanbare kreten uitstoot, voel ik mijn lichaam verkrampen en spuit ik mijn zaad diep bij haar naar binnen.

De tweede keer vroeg ze: "Moeten we niet een condoom gebruiken?" Maar die eerste keren zonder, waren voor mij zo lekker geweest, dat het idee een rubbertje om te doen mij erg tegenstond. "Nou, liever niet, dat maakt het veel minder lekker, en een vrouw komt ook nooit klaar als de man zoiets over zijn pik heeft," zei ik huichelachtig. "Bovendien is zwanger worden bijna onmogelijk als je nog zo jong bent." "Nou, vooruit dan maar, dat heerlijke gevoel van klaarkomen wil ik niet missen; kom maar gauw in me."

In de weken daarna sluipt ze regelmatig mijn trap op en neuken we tegen de klippen op, en steeds 'puur natuur'.

Maar nu is haar menstruatie uitgebleven en begint haar buikje wat dikker te worden. Wat moet ik nu doen?


Aantal keer bekeken: 16877
Waardering: 7.52 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 4 bezoekers online