Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Alles voor een goed cijfer.

U leest om dit moment het verhaal Alles voor een goed cijfer gepost door Manon. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Manon
Gepost op: 2010-11-29

Verhaal:

Alles voor een goed cijfer
Ik ben studente, 18 jaar, en ik doe een technische studie. Ik zit met bijna alleen maar jongens in de klas en de meeste zijn (helaas) niet zo heel aantrekkelijk. Meestal gaat het over WoW en computers, de aandacht voor meisjes is ver te zoeken. Ik had dus ook nooit verwacht iets spannends mee te maken op school. Tot dit jaar...

Aan het begin van dit jaar kregen we een nieuw rooster en een van de vakken bleek erg zwaar te zijn. De leerstof snapte ik niks van, maar toch ging ik graag naar les. Dit kwam doordat we de les kregen van een aantrekkelijke leraar. Een lange man van rond de 30, die duidelijk aandacht besteedde aan zijn lichaam. Echt een lekker ding!

Toen de toetsen eraan kwamen begon ik zenuwachtig te worden, dit vak ging ik nooit halen! Een week voor de toetsen ging ik naar hem toe en zei dat ik niks snapte van zijn lessen. 'Ligt het aan mijn manier van lesgeven?' vroeg hij gepikeerd. 'Nee, maar ik snap het gewoon niet.' zei ik maar snel. Ik kon moeilijk zeggen dat hijzelf nogal afleide.

Hij vroeg: 'Wat heb je over voor een goed cijfer?' Ik keek hem verbaasd aan. Meende hij dit nou? Ik keek hem ondeugend aan en zei: 'Hoe bedoelt u?' Hij lachte 'Ik zou het rot vinden om je een onvoldoende te moeten geven, leuke meiden zie je hier al zo weinig. Maar voor niks gaat de zon op...' Geschokt keek ik hem aan. Dit was mijn kans. 'En als ik een 8 wil?' vroeg ik brutaal. 'Loop maar even mee naar mijn kantoor' zei hij.

Hij deed de deur open en ik stapte naar binnen. vervolgens deed hij de deur op slot en begon me gelijk ruw te zoenen. 'Hier heb ik zo naar verlangd' fluisterde hij in m'n oor. 'He?' was het enige wat ik uit kon brengen. 'Ik heb heus wel gezien hoe je naar me keek tijdens mijn lessen' zei hij terwijl hij m'n shirt over m'n hoofd trok. Zijn handen gleden naar beneden langs mijn lichaam en hij streelde me tussen m'n benen. Ik voelde me een beetje nat worden. 'Ik wil je' fluisterde hij en maakte mijn bh los. 'Wat als iemand ons ziet?' vroeg ik bezorgd.

Hij gaf geen antwoord en trok me mee naar zijn bureau. 'Maak mijn broek los' zei hij. Dat deed ik. Ook zijn boxer trok ik naar beneden en zag dat hij een enorme stijve lul had. Hij ging in zijn bureaustoel zitten en ik knielde. Zachtjes nam ik zijn lul in mijn mond en pijpte hem. Hij pakte mijn haar. 'Sneller' kreunde hij en ik deed wat hij zei. Het was best opwindend dat hij mij de baas was. Hij kwam hard kreunend klaar en trok vervolgens mijn hoofd aan mijn haar naar achteren.

'Ga bij het bureau staan' commandeerde hij. Ik deed wat hij zei en hij maakte mijn broek los en trok die tegelijk met mijn string naar beneden. Hij draaide me om en duwde me voorover op het bureau zodat hij me achterlangs kon nemen. Hij stootte hard in me en ik kon een kreun niet onderdrukken. Hij was erg groot geschapen en doordat hij zo ruw was, deed het een beetje pijn. Hij genoot daar zichtbaar van. 'Dus jij wilt graag een 8?' vroeg hij terwijl hij stootte. Ik kreunde van zowel genot als pijn. 'Nou?' vroeg hij terwijl hij harder stootte. 'Ja' kreunde ik. Hij lachte en ging door.

Ondertussen liet hij zijn handen langs m'n lichaam glijden. Ik wilde een stukje overeind komen, maar hij duwde me ruw terug. 'We zijn niet klaar tot ik het zeg' snauwde hij en hij pakte mijn haar. Hij ging met zijn andere hand naar mijn klitje en speelde ermee. Ik wilde het wel uitgillen van genot. Hij ging verder met stoten en uiteindelijk kwamen we samen klaar.

Terwijl we ons weer aankleedde zei hij: 'Die 8 heb je wel verdiend, schoonheid.' Ik glimlachte. 'Sorry dat ik zo ruw deed.' zei hij. Mijn lach werd breder 'Daar had ik anders niks op tegen...' Hij lachte nu ook 'volgend blok geef ik jullie weer les, wil je daar ook een 8 voor hebben?'

Aantal keer bekeken: 24733
Waardering: 7.04 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online