Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Alles word anders....

U leest om dit moment het verhaal Alles word anders... gepost door Judy van der Zwan. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Judy van der Zwan
Gepost op: 2005-10-27

Verhaal:

Alles word anders...
Ik staar in de verte. Ik zit op het balkon. De zon gaat onder. Ik kan me niet concentreren. HIJ blijft in mijn hoofd zweven. Die lach, zijn ogen, als hij huilt, in een boze bui. Altijd is hij lief en mooi en knap. Nee, denk niet aan hem, denk aan de missie. Concentreer je. Die kuiltjes in z'n wangen... nee, denk aan jezelf. Ik denk terug aan het moment, het moment dat alles veranderde. Dat meisje... Ze was mooi. Altijd mijn beste vriendin! Ze was mooi, ze was aardig, ze was grappig... maar nu haat ik haar.
En hem... maar nog kan ik hem niet uit mijn hoofd zetten. Zij was altijd mijn beste vriendin en hij was mijn ware... alles veranderde, alles. Dat 1 kus je hele leven veranderde...
Ik teken hem. Hij is mooi. Precies goed. Dan kijk ik nog eens. Als ik denk aan die zoen van hem en haar, veranderd het gezicht. Hij word vaag en lelijk. Ik verscheur het papier en gooi het weg.
Het zal altijd anders zijn. Mijn mobieltje gaat. Een sms, van hem. Ik open het."Sorry voor het vervelende moment." Ik verwijder het. Ik heb er niks aan. Niks. Ik schrijf. Een gedicht.
De gedachte verdwijnt niet en mijn gevoelens plaats ik in het gedicht. Een mooi gedicht.
Ik sms terug:"Ik kan er mee leven." even twijfel ik. Dan typ ik:"Zak" verzenden.
Het is waar: Ik kan ermee leven. Een gebroken liefde

judy.zwan@planet.nl van een 11 jarige meid
Aantal keer bekeken: 6916
Waardering: 6.38 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online