Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Als Fleur iets wil, krijgt ze het ook.

U leest om dit moment het verhaal Als Fleur iets wil, krijgt ze het ook gepost door Melvin Udall. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Melvin Udall
Gepost op: 2006-9-25

Verhaal:

Als Fleur iets wil, krijgt ze het ook
Fleur is zo’n meisje waar ik niets mee heb. Ja mooi is ze wel hoor. Enorm slank, gezegend met een prachtig bekkie met een paar sproetjes en prachtig felrood haar dat niet uit een flesje komt.
Sinds een aantal maanden komt ze hier eens per week voor een massage. Ik run een vrij luxe massagesalon waar mensen, vooral mensen met een drukke baan, een uurtje ontspanning kunnen krijgen. En voor een goede massage is rust nodig, absolute rust.

Bij sommige klanten praat je eerst een paar minuten, vraag je waar de spanning zit en daarna doe je je ding. De klant moet er op kunnen vertrouwen dat zijn of haar lichaam helemaal overgeleverd kan worden aan de stevige handen masseur. Zo werkt het, maar zo werkt het niet bij Fleur.

Fleur is het prototype van een verwend kreng. Negentien jaar oud, en bovendien veel te onderontwikkeld om te kunnen begrijpen waar het bij massage over gaat. Bovendien wil ze per se door mij, en niet door één van mijn andere masseurs behandeld worden. En dan ook nog klagen achteraf, dat de massage niet goed was.

“Dan moet je je ook ontspannen dom gansje, en niet de hele tijd zitten kwebbelen over niksigheden�, had ik haar de laatste keer verteld. Ik hoopte dat ik haar hiermee voorgoed de salon uit had verdreven. Maar nee, een blik in de agenda liet zien dat ze weer een afspraak had gemaakt.


“Hallo Daan�, hoorde ik. En ik voelde de ergernis al stijgen bij het horen van Fleurs Gooise kwebbelstem. “Dag Fleur�, kan ik je even spreken voordat je naar je kleedruimte gaat.

Fleur keek verbaasd. Of eerder dommig. En vroeg: “Waarom?�
Ik leidde haar bij de entree vandaan en zei: “Twee dingen. Allereerst wil ik weten of je je deze keer niet wilt gedragen alsof je bij de buurtkapper bent.�
“Huh? Wat bedoel je�, zei ze.
“Nou gewoon, je mond houden en er voor zorgen dat mijn handen hun werk kunnen doen. Dan heb je er veel meer aan.�
“Okee, hihi. Je handen. En wat nog meer?�, giechelde ze.
“Oh, nou. Deze week werk ik een nieuwe medewerker in, Frank. Hij zal dus ook een deel van de massage doen en is er de hele tijd bij. Is dag goed?�
“Tsjee. Vier handen voor de prijs van twee. Cool. Nou, ik ga me omkleden hoor.� En weg was ze.
Ik zuchtte en vroeg me af of ze het begrepen had. Stomme trut, dacht ik.


Met Frank liep ik naar de massageruimte. “Zo meteen maak je kennis Fleur. Het is een verwend kreng en wat ze hier nu eigenlijk zoekt is mij een raadsel. Ze flirt met iedereen, want heeft een prachtig bijna breekbaar roomwit lijfje en dat weet ze. Maar verder is het een hol vat, klaagt altijd over stress, maar voert in feite de hele dag geen drol uit. Doet interessant, maar heeft in feite niks te vertellen. En dan klaagt zo ook nog, dat domme wicht.�

De ruimten in mijn salon lijken in niets op een massageruimte zoals je die bij fysiotherapeuten tegenkomt. In mijn salon is alles gericht op luxe, discretie en volkomen ontspanning. In feite sta ik als masseur geheel in dienst van mijn klant. Vreemd genoeg heb ik vanuit die positie juist vaak een enorm sterke vertrouwensband met mijn klanten. Massage maakt dingen los en daar hoor ik geen misbruik van te maken. Uiteraard, daar betaal je als klant dan ook voor.

Fleur kwam de ruimte binnenlopen. Ze keek naar Frank alsof hij een nieuw Vouton-tasje was dat nog niet in haar verzameling zat.
“Ga op de massagebank liggen, Fleur�, zei ik.
Net iets te ordi kijkend naar ons, deed ze haar handdoek los, tolde een keer uitdagend op haar voetjes en ging op haar blanke buikje liggen. Ze zei niets.

Ik wreef haar armen en schouders in met massage-olie en vroeg: “En nog speciale wensen Fleur.�
Fleur: “Alles. Vandaag zijn er vier handen, dus dan kun je ook best alles doen. Desnoods blijf ik een uurtje langer.�

Ik zuchtte weer, het verwende kreng.
“Frank, allereerst ga jij met gespreide vingertoppen over armen, rug, schouders en billen. Kijk vooral bij haar nek of je knopen tegenkomt, hoewel ik denk dat het mee zal vallen.�

Ik ging aan het hoofdeinde van de tafel staan en ging met gespreide vingers langs haar oren omhoog om haar hoofd te masseren. Eerst de zijkanten, met cirkelbewegingen van twee handen en dan langzaam vanuit haar nek naar haar voorhoofd toe.

Frank was verkende met zijn vingers voorzichtig het lichaam van Fleur. Daarna zette hij zijn stevige handen in haar nek en schouders en rolde haar spieren los.

“Oeh, dit is heerlijk Daan�, zei ze ineens. Ik wil dat je ook mijn rug en benen gaat doen.�
Frank keek me aan. Ik knikte.
Langzaam maar stevig masseerde Frank iedere ruggewervel van Fleur, vanuit haar nek tot aan haar roomwitte billen en weer terug.

“Hm, en nu mijn bekken. Aan twee kanten�, zei ze toen Frank net bezig was nog iets meer massageolie over haar ruggewervel te wrijven.
Frank keek me weer aan. “Doen jullie dat hier naast of op de tafel�, vroeg hij.
Om een bekken goed te masseren, kun je het beste wijdbeens met je knieën over je cliënt heen zitten. Maar niet iedere cliënt waardeert dat.
“Als je dat niet zeker weet, vraag je dat�, antwoordde ik. “Maar ik denk dat Fleur er geen bezwaar tegen heeft.�

Bovendien, bijna op zo’n mooi meisjeslichaam zitten kan ook de masseur opwinden. Ik was benieuwd of onze nieuwe medewerker hier mee om kon gaan.

Frank deed de benen van Fleur iets bij elkaar en zette zijn knieën aan beide kanten naast haar bovenbenen. Met twee stevige handen pakte hij Fleur boven haar prachtige billen beet en masseerde haar stevig.

“Iets naar beneden, iets naar beneden!�, zei Fleur ineens. En weer keek Frank me aan.
“Doe maar gewoon wat ze vraagt�, zei ik, terwijl ik vanuit haar hoofd haar nek en schouders stevig masseerde.

Frank schoof iets naar beneden, nam nog een flinke scheut massageolie, schoof de handdoek van Fleur naar beneden en bewerkte de billen en bovenbenen.

Wat ik al verwacht had van onze nieuwe masseur gebeurde. Door zijn korte sportbroek heen was een flinke erectie zichtbaar. Zeker nu zijn handen over haar billen en dijbenen bewoog en daarbij gevaarlijk dicht bij de hot spots van Fleur kwam.

Vreemd genoeg had ik er bij Fleur geen zin in om in te grijpen. Ik dacht: Fleur heeft tenslotte altijd wat te klagen en als ze het niet goed vindt, dan moet ze dat zelf maar zeggen.

De rechterhand van Frank gleden via de binnenkant van Fleurs benen vlak langs haar lipjes, via de binnenkant van haar billen naar hij bekken toe. Gevolgd door zijn linkerhand. Door de druk werden haar lipjes telkens iets uit elkaar geduwd. Dit moest effect hebben op Fleur.

Fleur kreunde. “Bingo!�, dacht ik. “Dat is snel.�
“Nu wil ik daar vier handen hebben�, zei ze ineens schor.

Ik gebaarde Frank om naast de tafel te gaan staan. Ik ging aan de andere kant staan en deed de benen van Fleur iets uit elkaar. Met één hand masseerde ik de onderkant van Fleurs ruggewervel. Met de andere kant haar dijbeen en haar billen. Franks hield zich met twee handen bezig met dijbeen en bil van Fleur. Ze kreunde nog meer en ik kon een gemene glimlach nauwelijks onderdrukken.

Frank leek een beetje van slag. Hij wist duidelijk niet wat hij er mee aan moest, maar was er ook duidelijk opgewonden over. Dat maakte zijn sportbroek wel duidelijk. Ik deed Frank voor hoe te masseren vlak langs de lipjes van Fleur, rakelings langs het andere gaatje en dan richting de onderkant van haar ruggewervel en afbuiten naar haar bekken om dan via dezelfde weg weer terug te gaan.

Het effect op Fleur was duidelijk. Het verwende kwebbelkrengetje van afgelopen weken begon opgewonden te raken. En opeens zei ze: “Raak het aan, alsjeblieft. Raak het aan!�

En weer keek Frank me aan. Ik weer naar haar billen en Frank begon met twee handen vanuit de bilspleet Fleurs billen te masseren. Ik zette één hand tegen de schaamlipjes van Fleur en haalde één vinger langs de binnenkant, waar het enorm nat was. Door Fleurs bijna witte huid, leek haar poesje felrood van kleur.

Fleur deed iets wat tussen een zucht en een kreetje leek te zijn. En ik rolde met twee vingers over haar knalrode knobbeltje heen. Weer een kreetje. Met mijn rechterhand gleed ik over haar geoliede strakke dijen, haar lipjes nog iets verder uit elkaar drukkend. Van mijn linkerhand verkenden middel- en ringvinger heel langzaam haar binnenkant.

Ineens hoorde ik Frank kreunen. De hand die Fleur tot nu toe slap langs haar lichaam had hangen, greep midden in de sportbroek van Frank. Dwars door de stof heen had ze de flinke erectie van hem te pakken. “Ik wil er een flinke vinger bij. Eenentwintig vingers, en misschien wel tweeëntwintig�, kreette Fleur, met een stem zoals ik die nog nooit had gehoord.

Ze trok de rand van de broek van Frank naar beneden en streelde met haar duur gemanicuurde vingers over zijn steigerende lid. Frank was duidelijk in dubio. Ik duwde twee vingers van mijn linkerhand diep naar binnen en cirkelde met mijn rechterhand door haar bilspleet heen. Frank masseerde nog altijd stevig Fleurs rug en heupen.

Frank keek me vragend aan. En mij, mij kon het inmiddels niet meer zoveel schelen. “Kleed je snel uit, ga voor haar staan en masseer eerst haar nek en schouders goed. Dit verwende nestje krijgt waar ze om gevraagd had.�

Hij trok in no-time alles uit en ging met een kloppend apparaat bij het hoofdeinde staan en zette zijn handen stevig in haar schouders en rug. Ik reikte met mijn linkerhand onder haar lichaam door en haalde via haar klitje twee goed geoliede vingers langs haar klitje in en uit haar natte gaatje. Via haar billen kwamen daar nog eens twee vingers bij van mijn andere hand. Fleur likte aan de ballen die Frank vlak voor haar hijgende mondje had gelegd.

“Spring er maar op Frank�, zei ik.
Dat liet hij zich geen twee keer zeggen. Terwijl ik me concentreerde op de schouders en rug van Fleur, kroop Frank weer met twee knieën op de massagetafel. Hij deed zijn knieën iets verder uit elkaar, zodat Fleur haar benen een klein stukje uit elkaar kon houden. Hij drukte met zijn twee gespierde handen haar billen uit elkaar en gleed stevig met zijn penis door haar gladde bilspleet heen.
“Neem me dan, neem me nu!�, kermde ze.

En weer keek Frank me aan.
“Godverdomme Frank�, zei ik boos. “Zit me nou niet telkens zo vragend aan te kijken. Dit wandelende creditcardje wil geneukt worden. Doe je ding. Maar blijf masseren.�

Frank pakte Fleur vlak onder haar billen en kantelde haar bekken iets naar achteren. Met zijn twee duimen drukte hij aan de binnenkant van haar dijen, zodat haar lipjes uit elkaar werden getrokken en zette zijn flink geschapen eikel tegen haar lipjes. Hij voelde haar geoliede billen over zijn bovenbenen glijden toen hij zijn penis langzaam naar binnen schoof.

Fleur kreunde en Frank liet langzaam zijn flinke apparaat naar binnen en buiten glijden. Met zijn handen masseerde hij haar onderrug en billen. Ik stond inmiddels voor haar, gooide mijn badslippers uit en trok met één hand mijn broek uit en masseerde met mijn andere hand stevig haar hoofd.
“Geef dit verwende slettebakje eens een flink stootje deze kant uit.�, vroeg ik Frank.

Frank begreep wat ik bedoelde en liet zijn penis met een paar loeiharde stoten naar binnen knallen, waardoor Fleurs lichaam - inmiddels helemaal glad van de massageolie, naar voren gleed. Haar hoofd verschoof over de bovenrand van de massagetafel.

Ik pakte Fleur met mijn twee stevige handen aan de zijkant van haar hoofd. Tilde het hijgende hoofdje op en masseerde haar slapen en haar oren. Met mijn duimen drukte ik tussen haar kaken zodat haar hijgende mondje wijd open kwam te staan.

“Ja, doe de binnenkant van mijn rug ook�, hijgde Fleur, “de binnenkant van mijn rug, aaah.�
Ik begreep pas wat ze bedoelde toen ik zag dat Franks duim bezig was cirkeltjes te draaien over het felrode strakke aarsje van Fleur. Heel voorzichtig drukte hij er op en een topje van zijn duim ging langzaam ietsje naar binnen. Met zijn andere hand goot hij een flinke hoeveelheid massageolie tussen haar billen. Fleur kreunde hardgrondig diep.

Ik had inmiddels mijn half gezwollen penis voor het open mondje van Fleur geplaatst. Met haar tongetje haalde ze mijn eikel haar mondje in en begon zachtjes om mijn penis heen te roeren. Ondertussen masseerde ik met mijn pinken haar oorschelpen en wreef met mijn duimen stevig over haar voorhoofd heen.

Met haar lippen gesloten om mijn steeds groter zwellende eikel, gromde Fleur steeds harder door de flinke halen die Frank aan de andere kant maakte. Met twee vingers was hij inmiddels ook haar krappe kontje flink van binnen aan het masseren terwijl zijn andere hand stevig op haar rug drukte.

Ineens begon Fleur te schudden en tegelijkertijd zag ik Franks gezicht vertrekken terwijl zijn penis met enorme slagen in het lichaam van Fleur verdween. Hij wrong zijn onderlichaam zo ver mogelijk haar poesje in en spoot zijn zaad schokkend haar baarmoeder in. Fleur bleef schudden en schokken en gromde steeds luider om mijn eikel heen. Trillend kronkelde ze door haar orgasme heen.

“Een vent van net twintig kan dit karwei best afmaken�, zei ik tegen Frank, toen hij hijgend zijn bekken stil hield. Ondertussen bewoog ik mijn inmiddels flink gezwollen penis langzaam in en uit het hijgende natgekwijlde smoeltje van Fleur.

“Wat bedoel je�, zei Frank.
“Je weet best wat ik bedoel. De binnenkant van haar rug, daar heeft onze cliënte om gevraagd.�
Frank haalde zijn inmiddels licht verslapte penis uit Fleur en concentreerde zich met zijn vingers nog meer op het roomwitte kontje met het kersrode sterretje.�
“Heb je dat wel eens eerder gedaan?�, zei ik.
“Eh, nee�, zie Frank.
“Nou, leef je uit�, antwoordde ik hem.

Met twee handen trok Frank de billen van Fleur uit elkaar en masseerde haar aarsje eerst voorzichtig, maar daarna met steeds langere halen naar binnen. Fleur kreunde verlekkerd.
Ik pakte ondertussen het hoofdje van Fleur stevig beet en deed een paar flinke stoten richting haar keel. Ik voelde dat ik ging komen.
“Adem door je neus, dom sletje�, zei ik. En schoof mijn penis die op klaarkomen stond diep haar gezichtje in.
"Even slikken, lief Fleurtje." En met een paar diepe langzame halen spoot ik mijn ballen achter in haar keel leeg. Haar hoofd drukte ik hard tegen mijn ballen aan. Een betere manier om een hekel aan iemand te hebben, bestaat er niet, bedacht ik. En ik liet mijn leegspoten lid nog even nakloppen in haar knappe smoeltje. Ondertussen stevig masserend over haar rode haren.

Fleur proestte een paar keer tussen het hijgen door, het gevinger van Frank leek haar nog meer op te winden. Ze gromde weer toen Frank zijn lege penis langzaam haar krappe maar inmiddels open geoliede aarsje in propte. Dat ging eenvoudig, want de penis was nog niet half zo groot als hij zojuist was. Weer gromde Fleur en ze liet haar hoofd slap op de tafel liggen.

“Blijven masseren�, zei ik tegen Frank. Ik haalde mijn afgelikte apparaat uit Fleurs volgespoten mondje en zei tegen haar: “En jij, jij blijft slap liggen. Je doet niets. Zoals het hoort bij een massage.�

Fleur lag nog steeds plat op haar buik. Haar armen langszij, haar handen omklemden de rand van de massagetafel. De stevige handen van Frank kneedden flink in haar billen en rolden over de ruggegraat van Fleur heen. Af en toe liet hij een hand stevig over haar hoofd en gezicht gaan. “Masseer haar zo stevig mogelijk.�

Kennelijk kwam de erectie bij Frank weer langzaam terug. Zijn halen in het tengere lichaampje van Fleur werden steeds langer en Fleur begon te kwijlen en te kreunen tegelijk. Ze begon nu echt dat de staaf in haar opgerekte gaatje nog lang niet was uitgegroeid. Ondertussen drukten de masserende handen van Frank haar stevig op de massagetafel.

Ik ging op een afstand staan en bekeek het geile schouwspel. Een kreunend en schokkend vetgeolied lekker lijfje van een verwend nestje, dat door twee stevige handen sufgemasseerd wordt, met daar bovenop de stevig gebouwde nieuwe masseur die haar neemt alsof ze hij een marathon moet lopen.

Frank begon er weer zin in te krijgen en ik zag dat zijn staaf weer aardig de grootte van een komkommer begon aan te nemen. Dat merkte Fleur ook en ze kneep steeds harder met haar handen in de massagetafel.

Frank voerde het tempo op. En hij kneep hard met zijn gladde handen in haar nek en schouders en liet ze toen langzaam zakken naar billen. Hij trok haar tere blanke billen enorm ver uit elkaar om zijn volle glorie er nog dieper in te kunnen rammen. Oei, dacht ik.

“Is het wat? Dom Fleurtje?�, zei ik tegen haar terwijl ik haar hoofd optilde aan haar rode haren. “Zo’n gratis massagestaaf voor de binnenkant van je rug?�
Met tollende ogen keek ze me aan. Meer dan een lange hortende kerm kwam er niet uit. Toen ik haar haren losliet, viel haar hoofd slap op de massagetafel.

Ik pakte mijn kleren op en liep naar de deur. “Laat het lang duren, Frank�, zei ik. “Extreem lang. Ons tarief is namelijk per kwartier.�

Frank beukte met een fanatieke blik nog sneller en genadelozer in op het doorgesmeerde meisje, dat plat onder hem lag. Ze kermde iets, maar door het schokken kon ik niet goed verstaan of het ‘nee’ was.

Melvin Udall
(nieuwe ideeën? mail: mr.melvin.udall@gmail.com)


Aantal keer bekeken: 92248
Waardering: 8.07 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 9 bezoekers online