Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Als je me aankijkt.

U leest om dit moment het verhaal Als je me aankijkt gepost door Nicole. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Nicole
Gepost op: 2009-7-2

Verhaal:

Als je me aankijkt
Dit verhaal is echtgebeurd.

Ik, Nicolette ga van school af ik ben verliefd op Bas een jongen van de oude school, en dat is niet zo verstandig want ik ga over een weekje al van school af.

ik maakte me klaar en deed voor de zekerheid en bakini onder mijn kleding.
Ik ging naar school met de fiets, Niki kwam aan fietsen, ze ging naast me fietsen. Ik fietste gewoon door want ik had ff geen zin in praten. We zijn als snel bij school, Bas kwam aan lopen.
"Hoi, Wist je al dat wij samen op de kleuters moeten letten". zegt hij.
"O". zeg ik alleen ik voel dat ik rood was, dat was niet mijn bedoeling. Bas was namelijk de knapste en de aardigste jongen van de school.
We gaan samen naar binnen en kijk naar een papier daar opstaand dat we om half 9 al naar groep 1 en 2 moeten.
Wij zijn de enigste.
"We moeten iets met water doen, hoorde ik van Jeroen". zegt bas.
De bel gaat.
"We moeten gaan, kom je mee". zegt Bas.
We lopen naar groep 1 en 2, onee ik zie al waterballonnen liggen.
Er ligt een papier op tafel.
Er staat op: jullie moeten 20 waterballonnen in een uur maken,en dan moeten jullie naar het strand lopen. jullie moeten daar om half elf zijn.
groetjes mevrouw groenhart.
"op schieten dus". Bas pakt een waterballon en geeft hem aan mij.
Ik pak de waterballon en doe hem om de kraan heen en doe de kraan open opeen was die te voel en platste het waterballon open. De waterballon ging in Bas z'n gezicht. O My gosh! ik dacht dat ie boos werd maar dat doet hij niet. Hij pakte een vollewaterballon en gooide die in mijn gezicht. We moeten allebei lachen.
We gaan snel weel verder na het lachen. Na een tijdje zijn we klaar.
We pakken allebei een emmer en lopen samen naar het strand. Precies zijn we er om half 11. Daar staan al kinderen. Ik deed mijn kleding uit, ik zie dat bas mij aankijkt. Hij deed zij shirt ook uit. hij had een mooi gepiert boven lichaam, hij deed z'n hand door zijn haren en keek mij aan.
mevrouw goenhart loot naar ons toe.
"Zo jullie zijn snel, deze kinderen hier gaan met waterballonen en waterpiestolen spelen en jullie moeten de water pistolen vullen".zei ze. we knikten. Mevrouw Groenhart liep weer weg.
"Pak een allemaal maar een waterballon en gooi ze maar over Bas gaat jullie helpen". zeg ik en ik keek naar bas die knikt. Ik loop naar de emmer water en vul een paar piestolen voor de kinderen. Ondertussen kijk ik naar bas hij keek ook naar mij.
wordt vervold.


Aantal keer bekeken: 2189
Waardering: 4.43 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online