Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Als liefde grijpt.

U leest om dit moment het verhaal Als liefde grijpt gepost door maram fares. Dit verhaal is gepost in de categorie humor verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar humor verhalen?
Categorie: humor verhalen
Gepost door: maram fares
Gepost op: 2009-8-15

Verhaal:

Als liefde grijpt
Dinsdag 17:20........

'Ja,hallo',zei een vrouwenstem mat.
'Goeden dag,u spreekt met Jenny van mirakel!'
'Heb ik het genoegen met mevrouw verkerk?',vraag ik liefjes. Ik teken verveeld een popje op de hoek van de blaadje in mijn hand.
'Ja daar spreek je mee',zei dezelfde stem nog steeds mat.
'Fijn,en mevrouw verkerk bel ik gelegen voor twee minuten?',vraag ik behoedzaam deze vrouw klonk niet echt toegankelijk. Maar ja ik moest mijn aanbod doen,en haar iets proberen aan te smeren...
'Hangt ervan af,waar bel je nou eigenlijk voor?',vraagt mevrouw verkerk ongeduldig.
'Ik bel namens mirakel,dat is een nieuw bedrijf in Nederland. Mirakel is gespecialiseerd in ondermode. Wij zij nu bezig met een hele leuke kennismaking actie,u kunt van mij een leuk setje van drie slips of strings toegestuurd krijgen en dat voor slechts drie euro negentig plus twee euro negentig verzendkosten! Klinkt goed,nietwaar?',zeg ik aan een stuk door en zo opgewekt mogelijk.
Het is echt uitputtend.... shit mijn nagel breekt af,ik bekijk mijn arme nagel met medelijden,ik moet gauw een manicure bezoeken. Misschien samen met Mick...
'Nou,nee geen interesse',snauwde mevrouw verkerk zuur.
Ik liet mijn tekening aan Miet mijn collega die naast me zat zien ze grinnikte,ik grijnsde terug.
'Mag ik u ook vragen wat u tegen houdt,mevrouw verkerk? De prijs zal het wel niet zijn,toch?',zeg ik automatisch,zulke gesprekken heb ik al tig keren gevoerd. Ik ben ze echt zat...
'Dat zal wel,maar ik wil het niet hebben',zegt mevrouw verkerk ongeduldig. Ik trek een gezicht,wat een zeik wijf...
'Wat een zonde mevrouw verkerk,zo'n leuke aanbod krijgt een niet elke dag',breng ik liefjes er tegen in.
'Ik zei toch dat ik het niet wilde hebben,wat begrijp je daar niet aan',snauwde mevrouw verkerk nu echt pissig.
Ik zuchtte ontmoedigd,waarom kreeg ik altijd zulke gesprekken?
'Het spijt me mevrouw verkerk,ik zal u niet langer ophouden',zeg ik liefjes.
'Ja,ja het is goed met je! Ik wil nooit ,meer door jullie gebeld worden,begrepen!',mevrouw verkerk hing nu op.
Ik blijf verdwaasd voor me uit kijken.
Ik haatte dit zo vreselijk erg,ik kon hier echt niet tegen. Ik zet de computer op pauze stand en trek mijn hoofdstel eraf.
Ik loop naar de koffiezetapparaat en neem een bakje koffie. Ik ga mijn ontslag nemen,voordat hun mij eruit gaan schoppen.
Ik zit nog in mijn proeftijd maar ik zie het al aan komen,ik zou zeker deze week nog weggestuurd worden. Ik was gewoon niet goed in telemarketing.
Ik vond het dan ook helemaal niet leuk,de hele dag achter de pc zitten en praten,en praten en nog eens praten.
Al mijn collega's waren heel aardig,ik kon het goed met hen vinden,het is puur de werk zelf. Alleen morgen nog,dan neem ik mijn ontslag.
Want dan heb ik net genoeg geld voor die ene super leuke jas,die ik al zo lang wil hebben.....Zaterdag 19:10.........

'Hoe kan hij nou soms een vrouw zij?',vroeg Drake met opgetrokken wenkbrauwen. Ik krijg van Sarah een waarschuwend blik toegeworpen. Ik hief verontwaardigd mijn handen op,wat had ik er mee te maken? Het waren toch zeker haar kinderen die het vroegen?
'Ik verkleed me graag als vrouw',redde Mick mij. 'Dat hoort bij mijn persoonlijkheid',vervolgde hij vriendelijk tegen de fronsende Drake.
'Hij bedoelt dat hij homo is',opperde mijn neef nick,met volle mond. Hij kreeg een volle laag van de nogal kwade Sarah,ze leek zijn bloed te kunnen drinken...
'Au! Wat heb ik gezegd! Hou op!',protesteerde nick gesmoord,en probeerde de slagen van Sarah te vermijden.
'Wat is homo?',vraagt Drake verwilderd,hij keek zijn moeder afwachtend aan. Sarah wierp nick een dodelijk blik,'Dat is niks erg ,maar dat is niet zo lief om te zeggen',mompelde ze liefjes.
'Ik verkleed me liever als Bathmen,cool nietwaar?',vroeg Drake opgewonden,hij richtte zijn aandacht weer op Mick.
'Zullen we ons samen verkleden, dan ben jij de vrouw die ik moet redden',vervolgd Drake opgetogen. Sarah raakt in paniek,dat zag ik aan haar ogen die door de mijne boorde,ik verstijfde.
'..Eh,...Mick kan niet,we moeten zo weg',bracht ik er dus gauw tussen.
'Waarom heeft tante Jenny een man meegebracht',vroeg Jim die er net is bij komen zitten. Hij bekijkt Mick fronsend aan alsof hij een buitenaardse wezen was.
Gelukkig keek Mick daar niet van op,hij was het immers gewend...
'Dat is Mick hij is mijn vriend',verklaarde ik me nader,dit kon wel eens uit de hand lopen...
'Vriend?vriend?',vroeg hij met opgetrokken wenkbrauwen.
Waarom waren ze allemaal zo verbaasd ik kan toch ook best een vriendje hebben. Ik ben toch niet zo lelijk?...of misschien toch wel?
'Niet zo'n vriend,een gewoon vriend,je weet wel maatjes',probeerde ik Jim duidelijk te maken. Hij knikte begrijpend,'Ik dacht het al',zei hij ten antwoord,hoezo?
Sarah draafde weg om nog een paar extra borden voor mij en Mick halen,we waren immers onaangekondigd binnen gelopen.
Mam en pap zaten ook aan tafel,vandaag was het zondag en dan kwam de hele familie bijeen en aten we samen de avondmaal. Al mij tantes,ooms en neven waren er,het is een drukke boel,iedereen zat bijna op elkaars schoot! Tante Tina en Sally waren nog in de keuken ze waren bezig met nog meer gerechten te halen,alsof er überhaupt nog plek was om die ergens te zetten...
Ik had ze vergeten te vertellen,dat ik Mick zou meenemen. En aangezien ik Mick al eerder had beloofd om samen naar de film te gaan ,en dat niet kon nakomen moest ik hem wel mee nemen.
oom Sjaak leek zich zorgen te maken over mijn relaties op privé gebied,hij vroeg of hij niet beter een leuke knul voor me kon gaan zoeken. Ik antwoordt verontwaardig dat ik mijn eigen bonen kan doppen.
Met een leuke knul bedoelde hij zeker iemand die mij niks durfde te zeggen of te doen, uit angst wat mijn ooms hem konden aandoen,mooi niet!
Chris wierp mij een grijnzend blik toe hij vond het wel leuk om mij te treiteren,de schoft. Het leifst had ik hem een schop onder tafel gegeven....
Maar de tafel begaf het bijna onder de gewicht van al het eten,onder tafel verstrengelde onbedoeld ieders benen met elkaar. Mijn eigen benen zaten zelf ook in de knoop...
Drake leek te gaan braken,Chris die dat ook aanzag komen drukte gauw een theedoek tegen zijn mond om zijn braak geluiden te smoren.
Pap en mam aten onverstoord door,George grijnsde slechts. Ik keek op om Mick' s reactie op te vangen hij keek,....eh...geschokt?
'Nu we er toch allemaal zijn,heb ik een mededeling',kondigde adam aan hij veegde zijn mond netjes met een servet en liet een dramatische stilte vallen. Ik keek hem afwachtend aan. 'Virginia en ik hebben een datum uitgekozen om te trouwen',zei hij klam. Ik wist haast zeker dat hij van binnen helemaal niet zo klam was het is slechts schijn...
Er viel een oorverdovend lange stilte die werd onderbroken door George die een flinke boer liet. Hij grijnzende. Mam keek hem vernietigend aan,waardoor hij verstijfde.
'Een mededeling? Zomaar? Heb je je niet afgevraagd wat wij er van vinden? Je kent dat mens amper een maand!',tierde mam zonder acht te slaan op paps waarschuwende blikken.
Ik glimlachte geruststellend naar Mick die bleek wegtrok,hij wist niet dat dit de normaalste zaak bij ons thuis was iedereen,tierde en schreeuwden tegen elkaar.
Hij leek zichtbaar opgelucht,toen hij besefte dat dit gewoon normaal is bij ons. Hij leek nu zelf interesse te hebben voor wat gaande is.
Een kwestie van wennen,en ik denk dat Mick het wel vaker zal meemaken,ik vind hem echt tof.
Mijn oma trouwens ook,ze vind de oorbellen die Mick draagt erg mooi.
'Dat is goed nieuws,gefeliciteerd mijn jongen!',zei mijn vader en daarmee Adam en ons allemaal geruststellend.
Je hoorde een hoorbare zucht van opluchting,pap heeft een grote ruzie vermeden,die ouwe schat...
Adam kreeg van alle kanten,felicitaties,en broederlijke klappen op zijn schouders,zoenen hier en daar. Ik zelf gaf hem een zoen op zijn wang,dat had hij wel verdiend aangezien hij het tegen mam durfde op te nemen.
Mam keek weg,ze wilde dit tafereel niet toezien,ik hoopte dat het Adam niet nog moeilijker zou maken hij keek nogal benauwd...

Maandag 13:49..........

Ik moet voortaan echt op tijd nieuwe wc-papier kopen,ik moest vanochtend keuken-papier gebruiken....
verveeld plof ik op de bank,ik heb zin om een hele doos bonbons op te vreten,die onder een stapel boeken in mijn nachtkastje ligt....
Ik ben vandaag begonnen met mijn dieet,en ik heb nog helemaal niet veel gegeten! Normaal gesproken had ik tegen deze tijd al vier broodjes,een pak chocoladekoekjes,en een zak patat met mayonaise op.
Het is bijna twee uur en ik verveel me suf en ik heb zo'n ongelooflijke honger dat ik bijna aan de bekleding ging.
Ik heb Nina de hele dag niet gezien,ze is met een paar collega's van haar werk ergens gaan lunchen,tenminste dat zei ze. Misschien is wel stiekem gaan shoppen,dat doet ze altijd als ze sip is en ze weet dat ik er fel tegen ben....misschien dat ze daarom nooit vertelde....
Ik bel Annie op en vraag haar mij iets te eten mee te brengen,maar geen salade!
En zo'n twintig minuten later komt Annie met haar auto aan. Ze stapt uit en loopt de de flat binnen,vier minuten later zit ze op de bank.
Ze overhandigd mij een keurig ingepakt pakje,ik bekijk het nieuwsgierig, van buiten. Ik scheur gretig de zak open,er zat een hardgekookt ei en een fles mineraalwater. Ik kijk teleurgesteld op,ik had gehoopt op iets zoetst,en vooral met veel calorieën.
'Je moet het hiermee maar doen',zei Annie. 'Zo ben ik zelf enorm afgevallen. Ik heb dat proteïne dieet gedaan. En uiteraard weer terugval gehad en weer op gewicht gekomen,maar dat was mijn favoriete dieet. Behalve die keer dat ik spek had moeten eten',vervolgde ze met een zeur gezicht.
Ik eet mokkend het ei en drink het water op,ik had geen keuze.
'Hoe gaat het met Sheila?',vraag ik met een opgetrokken wenkbrauw.
'Van Mick hoorde ik dat ze een tatoeage wilde laten zetten,is dat zo?',zeg ik met volle mond.
Annie trok een gezicht. 'Herinner me er niet aan',ze huiverde. 'Ze wilde een tatoeage met de naam van haar vriendje zetten!',ze zuchtte diep. 'Op haar linker bil',vervolg ze met een zuur gezicht.
'Echt waar?', vraag ik nieuwsgierig.

17:55.........

Nina loopt de huiskamer binnen,ze draagt een bruine papieren zak in haar handen. Ik loop nieuwsgierig op af. En snuffel eraan voordat ik het open trek. Een paar armzalige worteltjes staren me aan.
Ik kijk walgend op,worteltjes? Is dat alles?
Moet ik soms in een konijn veranderen? Sinds ik op dieet ben krijg ik van Nina nog alleen maar worteltjes te eten. Nog even en ik word een konijn....
nu pas zag ik dat ze een andere zak achterhand hield een Mc Donalds zak uiteraard...
'Geef hier die zak',roep ik verhongerd,de water loopt me in de mond bij de gedachte aan een lekkere vette hamburger,en een bakje met extra zoute patat met mayonaise....
'Nee! Denk aan je dieet. Hier eet maar een paar worteltjes',ze duwde de zak met wortels in de handen.
'Ik kan die rotworteltjes niet meer aanzien! Hier met die zak!',gil ik haar toe.
'Doe normaal,ik heb je beloofd je geen junkfood meer te laten eten'. Ik gooi de zak met wortels naar haar hoofd toe die ze zoals altijd wist te ontwijken.
'Je mag wel toekijken hoe ik het opeet',voegde Nina met een valse grijns aan toe.
'Ik moet junkfood hebben ik kan me niet langer beheersen.' Ik zag hoe Nina naar de prullenmand keek....oh nee......
'Waag het niet! Ik vermoord je!',roep ik gefrustreerd terwijl ik achter haar aan ging.
Ik zag hoe ze mijn geliefde junkfood in de prullenmand gooide,ik geef Nina een zet om bij de prullenmand te komen.
Ik vis de zak eruit,en gris het haastig open,na een paar happen te hebben genomen van de hamburger kon ik weer ademhalen.
'Heerlijk die patatjes',murmel ik met volle mond en een klodder mayonaise op mijn kin.
'Ze zij nog heerlijk warm. En extra zout met mayo!',zeg ik bij elk hap. Ik sluit mijn ogen en kreun van genot,er is niks beters dan junkfood....
'Dat mag ook wel ik heb een smak geld voor moeten betaald',mompelde Nina nu ook met een volle mond.
We delen alles samen,als ik niet bang was dat ik vergiftigd zou worden zou ik zelfs de zak hebben opgegeten. Ik heb dit zo gemist.....bijna vierentwintig uur geen junkfood.....


Zondag 15:08...........

'Genevieve waar blijven je manieren! Bied je onze gast niks te drinken aan?',vraagt mijn moeder op een overdreven vriendelijke manier.
Dick is 'toevallig' langs gekomen op de dag dat ik thuis ben. Ik heb mijn hele leven al een hekel gehad aan dat mens,maar hij was en blijft smoorverliefd op mij.
Hoe vaak heb ik hem niet verteld dat ik hem haatte,van hem walgde! Ik had hem zelfs een keer geslagen! Maar nee hij wou het nooit begrijpen,hij geloofde dat ik dat deed en zei uit liefde...
Mam kijkt me waarschuwend aan,bovendien noemde ze mijn naam voluit...
Ik wist dat dat niet veel goeds voorspelde dus gehoorzaamde ik meteen.
Ik draai me met een nep glimlachje naar Dick toe.
'Wil je ook wat te drinken hebben Dick? Koffie misschien of heb je liever iets kouds?',vraag ik heb met opgeklemde kaken.
Dick grijnst verlekkerd naar me,ik word er niet goed van! Beter gezegd ik wordt kotsmisselijk van die gozer! Ik kon mam wel wat doen!
'Doe mij maar iets sterks dat zal ik wel nodig hebben',zei Dick met zijn wenkbrauwen op en neer.
Ik keek hem walgend aan,hij heeft vast nog nooit in de spiegel gekeken!
Hoe kon hij doen alsof hij een Don Juan is....hij was meer te vergelijken met een losgelaten speenvarken...
Met een hatelijk blik op Dick en een vernietigend blik op mam,loop ik met tegenzin naar de keuken op iets te drinken te pakken.
Ik haal uit de keukenkastje een fles cognac,en schenk een glas.
Ik ben echt razend,hoe kan mam mij zoiets aandoen! Ze weet dat ik hem geen minuut kon verdragen! Sinds de kleuterschool probeer ik hem te ontlopen en mam zorgt ervoor dat hij bij ons thuis kan komen!
Ze wil me zo graag (en zo snel mogelijk) de huwelijks bootje zien stappen. Ze zegt dat ik het gauw voor mijn vijfentwintigste moest doen omdat ik anders tegen die tijd een grote koe zal worden. Een paar vetrollen kunnen toch geen kwaad......ik ga morgen echt beginnen met afvallen.....
En volgens haar is Dick een zeer geschikte kandidaat. Hij is rijk,beter gezegd zijn ouders zijn rijk. Hij deed zelf geen reet om aan geld te komen....maar god ik eet nog liever mijn teennagels dan dat ik met hem praat laat staan trouwen!
Ik krijg een wellustige idee om wraak te nemen. Ik spuug een paar keer in Dick 's glas.
Aahhhh,ik voel me meteen stukken beter! Als ik pis had had ik het erin gedaan!
Met een voldane gezicht kijk ik toe hoe Dick zijn glas in een teug leeg drinkt,de sukkel....
'Genevieve ik vroeg me af of je vanavond met mij naar de opera wou gaan.
Ik heb twee kaartjes helemaal voorin,het heeft me een hoop geld gekost maar dat geeft niet voor jou heb ik alles over',schept Dick met een opgegeven neus.
Ik kreeg altijd een idee dat hij een vies geurtje rook als hij zo keek...
Opera? Hoezo opera ik luister nooit opera ik vind het lachwekkend! Wat is er nou zo leuk aan om krijsend persoon een uur of twee lang aan te horen?
Slaapwekkend en nog eens schadelijke voor te gehoor! Wat een onzin!
'Nee, liever niet. Ik bedoel ik hou niet zo van opera ik vind het slaapwekkend',zeg ik recht voor zijn raap. Ik kan nou eenmaal niet er om heen draaien.
'Ik haal je toch alsnog vanavond op,kleed je voor e verandering eens als een nette meid',commandeerde Dick op een arrogante manier.
Ik kijk hem met open mond van verontwaardiging aan. Hij durft wel! Ik werp mijn moeder een zie-je-wel-blik',die ze geïrriteerd ontweek.
'Als ik nee zeg dan bedoel ik ook nee!',gil ik in zijn gezicht gefrustreerd door zijn arrogante houding.
'En hoe ik mij kleed gaat je geen reet aan! En nu mijn huis uit! Ik wil je lelijke kop niet meer zien',vervolg ik aardig op dreef. Zelfs mam durfde niks tegen mij te zeggen.
Ik deed mij best het niet uit te proesten bij het zien van Dick die er wit bij wegtrok en als versteend mij aan staarde. Hij slikte moeizaam en kwam angstig overeind.
'Je bent gek! Je spoort niet! Ik wil je ook niet meer zien!',brengt hij hakkelend uit. Ik grijns vergenoegd. Dit had ik al lang willen horen!
'Des te beter! En nu opdonderen!',ik duw hem naar de voordeur toe onderwijl flink vloekend. Mam probeert mij tegen te houden maar ik schud haar van me af.
'Laat me gaan',zeg ik haar waarschuwend. Ze hield zich met tegenzin terzijde.
Als ik Dick eenmaal buiten heb gegooid(dat bedoel ik echt letterlijk).
Storm ik weer naar binnen,ik zie de bos witte lelies op de tafel liggen. De sukkel had me lelies meegebracht! Dat koop toch alleen op begrafenissen,de idioot.
Ik graai het van de tafel en storm weer naar buiten.
'Neem je stomme bloemen mee! Lelies! Wie koopt er nou lelies!',roep ik hem na. Dick draait zich verontwaardigt om.
Ik gooi de lelies naar hem toe, ze raken hem recht in zijn gezicht. Hij rent helemaal in paniek naar zijn dure sportwagen en scheurt enkele seconden later weg. Ha! Die is vergoed weg!
'Genevieve hoe kon je'-,sputtert mam als ik weer naar binnen loop maar stopt zodra ik mijn hand ophef.
Ik draai me naar haar toe en kijk haar met toegeknepen ogen aan.
'Mam ik wil geen woord meer van je horen! Het is nooit goed genoeg voor je geweest dat ik zonder partner tevreden ben! Je wilt me alsmaar aan iemand koppelen,maar je vraagt je nooit af wat ik wil!,gil ik met een dreigende ondertoon.
Ik zie stoomwolken uit haar oren komen,ze leek elk moment uit te kunnen barsten.
'Hoe durf je zo'n toon tegen mij aan te slaan!',briest ze woedend.
Ik slik een brok weg ze is nu echt pisnijdig.....
'Ik wil je alleen dat gelukkig bent! Hoe kun je voor een egoïst uitmaken?',vervolgde ze met verontwaardigd stem.
Mam draait zich met tranen in de ogen om en rent de trap op. Ik probeer haar tegen te houden maar ze duwde me kwaad weg.
'Mam,het spijt me..... ik meende het niet! Mama luister nou',roep ik haar wanhopig na.
Dit is wel erg ernstig vrees ik... aangezien ze niet tegen mij begon te schreeuwen,of haar scherpe sarcasme gebruikte wat wij allemaal altijd deden als ze kwaad of nijdig waren.
Ze zat er zeker nog steeds mee met de plotselinge aankondiging van Adams trouwerij. Zeker omdat ze de bruid niet zelf had uitgekozen of goedgekeurd....
En nou heb ik haar ook nog eens beledigd en verteld dat ik niet wilde dat ze met mij privézaken bemoeide. God help me! Ik moest het er eens met pap over hebben...

'Kijk verdomme uit je doppen!',roep ik kwaad tegen de man die de oorzaak was van mij pijnlijke val.
Ik ben midden op straat op me achterste terecht gekomen,en ik kan je vertellen dat is niet zo fijn. Mijn achterste deed ongelooflijke pijn. Ik ben helemaal stijf. Ik was zonet gehaast uit de supermarkt uit gerend,ik moest namelijk de bus naar mijn ouderlijke huis nog halen toen ik tegen iets hard aanbotste en een onelegante vrije val maakte.....
Ik had nog mijn overlevings inkopen moeten doen voor onderweg... pakje maandverband,zak krentenbrood,zakdoekje,strippenkaarten,fles mineraalwater,tijdschriften en een pak chocoladekoekjes. Nu lagen ze allemaal op de stoep bezaaid.
Ik kijk nu vernietigend op naar mijn vijand die mij in deze idiote situatie had gebracht.
'kijk wat je hebt gedaan!',klaag ik kreunend.
De man was erg lang van mij positie gezien,ik kon zijn gezicht niet zien omdat hij die met zijn hand bedekte. Ik leun nog steeds op mijn ellebogen en probeer overeind te komen zonder het uit te gillen van de pijn. Ik geloof dat ik op mij stuitje ben gevallen,en niet zo zacht ook...
De lange vreemdeling boog zich over mij heen om mij overeind te trekken,ik smoorde een kreet van pijn en nog iets anders... Ik voelde voor een enkele seconden zijn warme en gespierde lichaam tegen de mijne aan,en het voelde best...eh....aangenaam...
Er gaat een vreemde tinteling door mij heen,ik voel me echt stom. Ik voel me aangetrokken jegens iemand wiens gezicht nog niet eens te zien heb gekregen....nou de lichaam mag er dan wel wezen....maar toch!
ik maak me haastig los uit zijn armen waardoor ik weer dreigde achterover te vallen,ik grijp hem gedwongen weer aan zijn arm vast omdat dat te voorkomen. Ik voelde hoe zijn grote en warme handen zich op mijn middel verplaatste en mij overeind hielden. En weer die tinteling. Ik voel zij warme adem in mijn nek en ruik zijn heerlijke mannengeur. Ik kijk verlegen op en verdrink daarbij in zijn zeegroene ogen,die me bezorgd aan keken. Ik slik een paar keer,hij was echt.....goddelijk...
Ik laat hem los maar niet voordat ik stevig en wel op de grond stond.
'Bedankt',zeg ik nu stukken aardiger dan daarnet,wie kon er nou boos blijven op zo'n lekkerding?
'Sorry voor daarnet,ik zag je niet aankomen. Er mankeert je toch niks?',vraagt hij me nog steeds bezorgd ik zwijmelde bijna bij het horen van zijn sexy zware en hese stem.
'hallo?',hij zwaaide met zijn hand voor mij gezicht toen ik geen reageerde. Meteen kwam ik weer bijzinnen.
'Natuurlijk niks aan de hand. Prima hoor',zeg ik vermanend. God wat moest hij wel niet van mij denken? Zou hij mij hongerige blik hebben gezien?.....nee ik wil het niet weten...
'Is alles goed met jou? Ik bedoel heb je je niet bezeerd?',haper ik nog steeds zwijmelend. Dit is niet te geloven! Normaal gesproken ben ik nooit zo...zo....laat maar ook!
De knappe vreemdeling wreef met een grijns over zijn goddelijke neus.....god ben ik degene die dit zegt?!
'alleen mijn neus gestoten,geeft niks. En waarom had jij zo'n haast je kwam praktisch aan vliegen',zei hij met een charmante lach.
Aan vliegen? God ik heb heb zeker het stuipen van zijn lijf gejaagd.....kreun,kreun.
Shit de bus! Ik heb de bus nu zeker gemist!
'Sorry maar ik moet nu echt gaan,ik moet de bus nog halen!',zeg ik haastig.
Ik buk om alles bij elkaar te rapen. Tot mijn schande overhandigd hij mijn pakje knal roze maandverband, die steeds uit mijn zak viel. Haastig prop ik het in de zak. Ik bedank hem nog onhandig voordat ik het op lopen zet.Aantal keer bekeken: 2923
Waardering: 5.25 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online