Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Angelique.

U leest om dit moment het verhaal Angelique gepost door engelbewaarder. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: engelbewaarder
Gepost op: 2009-6-2

Verhaal:

Angelique
Eindelijk stond ze daar, nog het meest tot haar eigen verrassing. Weken, maanden, misschien wel een jaar had hij erop aangedrongen dat Angelique de stap zou wagen om niet alleen via de telefoon te fantaseren over de avonturen die ze met elkaar zouden kunnen uithalen. Angelique had hem lang afgehouden; ze ging er nooit op in als mannen dit soort avances maakten. Maar hij bleef aandringen, en hij deed zijn best. Soms verleidde hij haar ertoe meer te doen dan ze van plan was, omdat hij haar vertelde over tedere strelingen, langzame veroveringstechnieken en voorzichtige verkenningen over haar blote lichaam.
Angelique wist niet meer wanneer ze voor het eerst echt opgewonden was geraakt van hun gesprekken, en wanneer ze was begonnen zichzelf te bevreigen als hij belde. Maar het was een gewoonte geworden; meer dan eens had hij haar zelfs zo ver gekregen dat ze een orgasme beleefde. Later begon ze naar zijn stem te verlangen. Ze probeerde meer van hem te weten te komen, maar hij liet niets los. Ze begonnen ook te mailen. Hij stuurde lange erotische brieven en bezong haar lichaam dat hij nooit gezien had. Hij probeerde haar te laten beloven dat ze hemzou ontmoeten. Hij wilde haar cadeaus geven, sieraden omhangen, lingerie laten uitzoeken, meenemen naar Parijs en tenslotte stelde hij voor om elkaar dan maar tien seconden in de ogen te kijken. Als de vonk dan oversloeg, was het mooi - en anders zouden ze elkaar voorgoed vergeten. Angelique deed het niet. Maar toen belde hij niet meer, weken niet, maanden niet.
Angelique vermaakte zich met andere bellers, maar schrok ervan hoezeer haar hart begon te bonken toen ze zijn stem weer hoorde. Hij mompelde in de telefoon hoe hard zijn geslacht werd bij het horen van haar stemmetje en hoe graag hij zich helemaal in haar wilde verliezen. Angelique liet zich gaan. Haar vingers kropen over haar warme buik naar beneden, tussen haar dijen die ze soepel uiteen liet vallen. Het voelde of hij met zijn woorden langs haar schaamlippen gleed. Hij vroeg Angelique om zichzelf onder handen te nemen alsof hij werkelijk naar binnen ging en als een gehoorzaam meisje volgde ze zijn orders. Ze ging zo te keer dat hij haar vingers in haar vagina moest horen. Hij moedigde haar aan om verder te gaan, om zich helemaal over te geven aan haar genot.
Het lukte hem. Ze begon zijn naam te gillen: "Govert, Govert, ik kom ik kom" maar haar woorden stierven in een gierend orgasme. "Ga door", beval hij. "Stel je voor dat ik in je ben - ik stoot diep bij je naar binnen, Je kunt nu niet stoppen."
Angelique kon niet terugkomen uit haar genot. Ze begon te doen wat hij vroeg. Binnen een paar minuten verloor ze weer alle controle in een brandend verlangen dat plotseling door haar hele lijf schokte. Het was een ongekende ervaring.
En nu stond ze hier. Te wachten op een man die ze nooit gezien had, maar die haar diepste driften gepeild had.

Aantal keer bekeken: 9656
Waardering: 6.40 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 16 bezoekers online