Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Angst voor de Waarheid {2}.

U leest om dit moment het verhaal Angst voor de Waarheid {2} gepost door Wallace. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: Wallace
Gepost op: 2009-8-18

Verhaal:

Angst voor de Waarheid {2}
Homo wordt vaak als scheldwoord gebruikt. Ik weet niet goed waarom. Is het dan zo ongewoon? Homo's worden wereldweid gepest en geslagen. Waarom?

Ik ben er sinds een tijdje achter dat ik homo ben... Ik kan er niet zo goed mee omgaan, en het is al helemaal erg dat het mijn beste vriend is. Maar moet ik het dan de rest van mijn leven oor hem en de anderen verbergen? Ik denk niet dat het me lukt.

Hij heet Casper, en we gaan vanavond logeren. Dat deden we wel vaker, maar nu ik weet dat ik homo ben heb ik er zo een ander gevoel bij... Ik ben echt ten einde raad, en ik hoop dat het allemaal nog goed zal komen...

"Niet te laat naar bed, he jongens?" riep Casper's moeder ons achterna. "Dat zouden we nooit doen," riep Casper terug. We lachten, waarschijnlijk vielen we rond zeven uur s'ochtens in slaap. "Heb je nog een leuke film mee weten te nemen?" vroeg Casper aan mij. "Nee," zei ik. "We hebben alle films die bij ons thuis staan al gezien." "Dan moeten we maar TV gaan kijken."

Zo verstreken er vele uren. Uiteindelijk was er op de zender waar wij naar keken niets meer te zien. Casper en ik grepen tergelijketijd naar de afdstandsbediening. Onze handen raakten elkaar. Wat voelde dat lekker aan... Zonder dat ik het door had begon ik zijn hand te strelen. Toen ik het doorkreeg trok ik geschrokken mijn hand weg. Ik keek hem aan, maar hij keek naar zijn hand. Die nacht hebben we niet meer met elkaar gesproken...

Casper's moeder kan heerlijk koken, en we hadden dus een goed ontbijt. Van vannacht weet ik nog weinig, alsof het allemaal een droom was... "Zullen we straks naar jouw huis gaan?" Casper praatte in ieder geval weer. "Oke," zei ik maar.

Op de fiets waren we weer erg stil. Casper verbrak deze stilte: "Is er gisteravond gebeurt wat ik denk dat er is gebeurt?" Ik kreeg een roode kop. Casper zag dat en zei toen: "Ja dus..." Ik weet niet wat hij op dat moment dacht, maar na een tijdje zei hij fluisterend en met zijn ogen neergeslagen: "Ik hou denk ik van jou."

Dat is het gelukkigste moment in mijn leven tot nu toe. Je hoopt natuurlijk altijd dat degene van wie je houdt ook van jouw houdt. Ik hoopte dat zelf zo erg dat ik haast zeker wist dat het zo was. Ik keek naar hem, hij naar mij, en ik kreeg een warm gevoel vanbinnen.

Vanaf toen deden we nog meer samen. Alleen is het als homo moeilijk echt romantisch te doen. Want ik voel net als vele anderen een soort afkeer tegen dat soort dingen. Niet dat ik het niet wil, maar meer dat ik het niet durf. Ik weet niet wie dat allemaal nog meer heeft, maar het voelt niet goed... Dit heb ik zo gevoeld tot het einde van januari, toen Casper en ik naar de bioscoop gingen..

wordt vervolgd...

Wallace

Aantal keer bekeken: 3849
Waardering: 8.75 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 11 bezoekers online