Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Arjan en Marcel.

U leest om dit moment het verhaal Arjan en Marcel gepost door Sjaak V. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Sjaak V
Gepost op: 2005-5-8

Verhaal:

Arjan en Marcel
Arjan en Marcel zijn broertjes. Hoewel Marcel wat ouder is zijn ze beide tenger gebouwd. Met zijn 15 jaar kreeg hij genoeg aandacht van de meisjes van school. Toch had Marcel zijn twijfels. Hij kon het met zijn vrienden veel beter vinden en was tot één van de jongens aangetrokken.
Zijn naam was Dennis. Een knappe, slanke jongen van 14. Marcel dacht veel aan Dennis. Marcel's hobby was tekenen. hij tekende wat hij voelde. Zo kwam het dat hij zichzelf en Dennis tekende in vele seks posities.de duidelijke lijnen van zijn tekeningen lieten niks aan de fantasie over.Marcel wist wat hem lekker leek en wat hij heel graag met dennis zou willen proberen.
Op een warme dag was Arjan bezig met zijn huiswerk. Hier had hij een computer voor nodig. Hij liep naar Marcel's kamer en zetten zijn computer aan. Arjan's oog viel op het schetsboek van Marcel.Terwijl de computer nog opstartte pakte Arjan het schetsboek en begon er in te bladeren. Hij herkende het gezicht en lichaam van dennis meteen. Verstokt bleef Arjan even naar de tekening kijken. 'Was marcel een homo?' dacht Arjan. Op de tekening zag Arjan hoe Marcel Dennis lag te pijpen. De jongen keek aandachtig naar de tekening. Hij kon niet horen dat Marcel naar binnen was gekomen en naar zijn kamer liep.
Langzaam opende Marcel zijn kamerdeur. 'Wat doe jij hier?' vroeg Marcel op strenge toon. Arjan keer zijn broer aan. 'Ik moest even iets opzoeken op de computer en toen zag ik je schetsboek liggen' Arjans' uitleg was kort en bondig. 'Mooie tekening trouwens' Marcel draaide om als een blad van een boom. 'Vind je?' Arjan knikte.'Je kan goed zien dat Dennis geniet' zei Arjan voorzichtig. 'Is het nou echt zo lekker als iemand eraan zuigt?' Marcel keek zijn broertje aan en moest bekennen dat hij eigelijk geen idee had of hij het wel lekker zou vinden. Hij ging naast Arjan zitten en sloeg de bladzijde van zijn schetsboek om. De tekening vertoonde hoe hij met Dennis in een ander standje bezig was. Arjan keek verbaast naar de tekening die toonde hoe Marcel Dennis in een makkelijke positie lag te pijpen. 'heb jij ook tekeningen dat wij met elkaar bezig zijn?' vroeg Arjan zijn broer voorzichtig. marcel kreeg een vuurrood hoofd. 'Daar heb ik er wel een paar van maar die liggen in de kast'. zei Marcel terwijl hij zijn rode hoofd beschermde.'mag ik die zien?' vroeg arjan voorzichtig. Marcel knikte en wees aan in welke la Arjan moest wezen.
Arjan stond op en liep naar de kast waar de tekeningen lagen. Hij opende de lade en haalde er 5 tekeningen uit. Met de tekeningen in zijn hand kwam hij weer naast Marcel zitten. Bij de eerste die hij opensloeg zag Arjan hoe Marcel en hij op bed lagen. Marcel lag Arjan te pijpen terwijl Arjan aan Marcels pik lag te trekken. Ook de rest van de tekeningen toonden de twee jongens die op een lekkere manier met elkaar bezig waren. Arjan kreeg het er warm van. 'Zou jij dit allemaal echt met mij willen doen?'Marcel keek Arjan aan. Met zijn blauwe ogen,slanke lichaam en vrolijke uitstraling had Arjan ook wel eens in zijn fantasie rondgespeeld.
Bijna onbewust lag hij een hand op arjans been. Arjan keek Marcel aan en voelde een spanning door zijn lichaam gieren. Ze gingen het nu doen?..nu meteen?. Lichtelijk nerveus maar erg nieuwsgierig voor wat er komen zou ging Arjan meer achterover zitten. Marcel was even nerveus als Arjan. Langzaam liet hij zijn hand over het been van zijn broertje glijden. Marcel wist zeker dat hij het wilde proberen. Tot zijn grote genoegen zag hij dat Arjans pik begon te groeien in zijn korte strakke jeans. Zacht gleed Marcels hand steeds hoger over Arjans broek. tot hij het niet meer kon houden en Arjans kruis begon te strelen. Zijn vingers gleden over Arjan zijn ballen en langs de groeiende pik van zijn jongere broertje.'Lekker?' vroeg Marcel onzeker. Arjan knikte alleen .Marcels vingers gleden naar de broeksknoop en opende Arjans strakke jeans.Langzaam ristte hij zijn gulp open. Marcel trok zacht aan Arjan zijn broek in de hoop om die uit te trekken. Om Marcel een beetje te helpen lichtte Arjan zijn heupen op. Marcel trok de broek van zijn broertje uit. Hij bewonderde Arjan zijn slanke lichaam. De jongen droeg nu alleen nog maar zijn zwarte T-shirt en lichtblauwe slip. Met beide handen gleed Marcel lang de benen van Arjan weer omhoog. Hij zag hoe Arjan's stijve pik in het strakke slipje lag. Nerveus trok hij de voorkant van Arjan's slip naar beneden en liet zijn stijve pik zo uit de slip ontsnappen.
Marcel had vaak fantasieën over hoe een stijve pik van iemand anders eruit zou zien maar die van Arjan vond hij prachtig. Ongeveer 16 centimeter, keihard en omringt met een donkere krans van schaamhaar lag Arjan zijn pik rechtop langs zijn slanke lichaam. Voorzichtig nam Marcel Arjan's heerlijke pik in zijn hand. Arjan kreunde zacht toen Marcel zijn voorhuid omlaag haalde. De mooie brede eikel van Arjan kwam tevoorschijn. Langzaam boog Marcel met zijn mond steeds dichterbij. Hij kon De mooie pik van zijn broertje al ruiken.Tot zijn grote verbazing voelde Marcel een strelende hand op zijn rug. De twee broers keken elkaar zwijgend aan. Langzaam trok Marcel aan Arjan's stijve pik.. Met gesloten ogen lag Arjan zacht te kreunen en liet gewillig toe hoe Marcel Met zijn tong kleine cirkeltjes om zijn eikel draaide. Marcel genoot van de smaak van zijn broertje. Voor het eerst had hij eindelijk een stijve pik in zijn mond.

Langzaam liet hij Arjan's pik in zijn mond glijden. Zijn zuigende bewegingen lieten Arjan kreunen. Zijn handen streelde het slanke lichaam van zijn broertje. Vooral Arjan's smalle kontje kreeg veel aandacht. Arjan streelde zijn broer door zijn blonde haar en bepaalde zo het tempo waarop Marcel hem pijpte. 'Kom.. we gaan op bed liggen.. Ik wil jouw lul ook in mijn mond hebben' kreunde Arjan zacht. Zwijgend stond Marcel op. 'Laten we ons helemaal uitkleden' zei Arjan die inmiddels al flink geil geworden was. Marcel knikte. Hij was ook bloedgeil en gelukkig dat zijn broertje met hem naar bed wilde. Arjan droeg alleen nog maar zijn T-shirt. hij was snel klaar. Geïnteresseerd keek hij hoe zijn broer zich uitkleedde . Marcel's slanke lichaam werd voor hem voor het eerst helemaal bloot zichtbaar.Marcel's slanke, licht gespierde lichaam wondt hem toch op. Arjan keek uitvoerig naar de stijve pik van zijn broer. Hij schatte het op 17 cm. De opvallend brede eikel op het topje van Marcel's stijve paal deed Arjan even slikken. Het bosje donkerblond schaamhaar erom heen. Het viel Arjan op dat zijn broer een lekker kontje had. Zo had , zo had de jongen zijn broer nooit gezien. Arjan vond het spannend om met zijn broer naar bed te gaan. Aandachtig bekeek hij naar Marcel's lichaam. Toen Marcel helemaal naakt was kropen de broers dicht tegen elkaar aan op het bed. Strelende handen waren overal .
Marcel streelde Arjan's warme blote rug. Zijn handen daalde af naar Arjan's heerlijke smalle billen. Arjan kreunde zachtjes terwijl hij Marcel's rug streelde en zijn handen door zijn blonde haar liet glijden. De twee broers lagen dicht tegen elkaar aan. Arjan voelde Marcel's stijve pik tegen de zijne aan. Marcel was de eerste die zijn hand naar de stijve pik van Arjan toe bracht. Met kleine likjes in de nek en oorlel begon hij Arjan flink op te geilen.Arjan nam meteen Marcel's stijve pik in zijn hand en begon er zacht aan te trekken. 'ik wil je weer pijpen' fluisterde Marcel licht hijgend. Hij ging in standje 69 liggen en begon zijn broertje weer heerlijk te pijpen. Zijn verrassing was groot toen hij voelde dat Arjan zijn pik ook in zijn mond had.Arjan's lippen sloten om de brede eikel van Marcel. Arjan vond het vreemd maar toch ook lekker. Hij liet Marcel's harde paal diep in zijn mond glijden. Hij zoog aan de brede eikel. Vol overgave deed Marcel hetzelfde bij Arjan. Hij liet de pik van zijn broer diep in zijn zuigende mond glijden. Marcel kreunde luider toen Arjan zijn billen uit elkaar trok en zijn vinger in de buurt van zijn nauwe kontje roerde. Voorzichtig probeerde Arjan een vinger in Marcel's kontje te duwen. Marcel pijpte zijn broertje steeds heftiger en wilder. Hij kreunde toen hij Arjan's vinger in zijn hete lichaam voelde binnendringen. Langzaam gleed Arjan's vinger dieper in Marcel's nauwe gaatje. Arjan pijpte zijn broer alsof hij nooit anders gedaan had. Hijgend en kreunend stootte Marcel zijn pik diep in Arjan's zuigende mond. Hij voelde dat hij klaar ging komen. 'Oooohhh.. Ik kom Arjan' riep Marcel terwijl hij stopte met zuigen en hard in Arjan's kontje kneep. Arjan voelde Marcel's pik spuiten. Met grote golven kwam de warme sperma in zijn mond. In zijn opwinding slikte Arjan alles door. De smaak van sperma beviel hem. Het licht bittere vocht verwarmde zijn mond. Marcel hijgde en kreunde luid toen Arjan het warme zaad uit zijn pik bleef zuigen. Schokkend en hijgend kwam Marcel in de zuigende mond van zijn broertje. Terwijl Arjan's vinger nog steeds diep in zijn hete kontje zat hijgde Marcel uit. Veel kans om bij te komen kreeg hij niet. Arjan bleef zijn vinger diep in Marcel's nauwe gaatje roeren. Marcel keek zijn broertje aan. Hij genoot van Arjans vinger in zijn lichaam..
Even liet hij Arjan's stijve pik los. Hij draaide zich om en kram weer tegen zijn broertje aanliggen. 'Toe Arjan, Ik wil jou pik in mijn kontje voelen.' Arjan knikte. Zwijgend kwam hij op zijn broer liggen. Marcel spreidde gewillig zijn slanke benen. Terwijl Arjan zijn pik voor het kontje van zijn geile broer zette kuste Marcel zijn nek. Arjan liet zijn pik langzaam in Marcel's nauwe kontje glijden. Het ging allemaal goed en Arjan leek het heerlijk te vinden om zijn broer te neuken. Voorzichtig duwde hij zijn keiharde pik in het vragende gaatje van Marcel. Zacht begon Arjan te pompen..Met elke stoot die Arjan in zijnMarcel's nauwe kontje plaatste ging hij iets dieper. Marcel kreunde luid . Hij voelde zijn broertje steeds dieper in zijn hete lichaam. Mmmm.. jaaaaaa neuk me !!! Neuk me dieper Marcel kreunde luider toen hij Arjan's harde pik diep in zich voelde. Zijn nagels striemde in de rug van zijn broertje. Arjan voelde het niet eens. Hij gaf zich helemaal over. Steeds sneller stootte hij zijn harde paal diep in Marcel's nauwe gaatje. Hij genoot van het kreunen van zijn broer en hoe hij voor het eerst iemand neukte. Nog wel zijn eigen broer waarvan hij nooit had verwacht dat hij homo zou zijn. Veel tijd om daar verder over na te denken had hij niet.
Kreunend voelde Arjan dat hij klaar ging komen. Steeds sneller stootte hij zijn harde pik diep in Marcel's hete kontje. Jaaaaaaaa. Ik kommmm.. .. Met gekromde rug ontving Marcel het warme zaad van zijn broertje diep in zijn lichaam. Hij voelde de warme golven diep in zijn kontje borrelen. Arjan gromde diep van genot. Hij bleef zijn zaad diep in zijn broer spuiten. De twee jongens kreunde en hijgde luid. Toen Arjan moe maar erg voldaan op zijn broer ging liggen gaven ze elkaar voor de eerste keer in hun leven een warme tongzoen. 'Dat was heerlijk broertje' fluisterde Marcel nagenietend. 'Veel beter dan in mijn fantasie.' Arjan keek Marcel tevreden aan. 'Dat wil ik best vaker met je doen' fluisterde Arjan. 'Als het zo lekker is wil ik door jou ook wel eens geneukt worden.' Marcel keek zijn broertje verbaast aan. Dit was inderdaad erg lekker geweest en hij vond het zeker voor herhaling vatbaar. Arjan zag zijn broer nadenken en dacht aan de tekeningen. 'Misschien wil Dennis ook wel meedoen' zei hij plots. Marcel keek Arjan nog verbaasder aan. 'laten we dat een keertje proberen.'
De broertjes gaven elkaar nog een heerlijke lange tongzoen en besloten het nog heel vaak samen te doen

Aantal keer bekeken: 30056
Waardering: 6.88 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 21 bezoekers online