Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Autocoureur op de Hechenlaan.

U leest om dit moment het verhaal Autocoureur op de Hechenlaan gepost door Dario Fenenko . Dit verhaal is gepost in de categorie humor verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar humor verhalen?
Categorie: humor verhalen
Gepost door: Dario Fenenko
Gepost op: 2011-2-14

Verhaal:

Autocoureur op de Hechenlaan
In de jaren 1850 leefde er een man. Niet zomaar een man, het was een coureur. Een autocoureur. En dat was best bijzonder in die tijd. Hij woonde op de Hechenlaan. Daar waren alle huizen hetzelfde. Saai, somber en lelijk. Er stonden zo’n vijf, zes van dat soort huizen. Ook waren alle tuintjes hetzelfde. Dezelfde planten en struiken, even somber als de huizen. Maar als je de straat binnenkwam viel je blik meteen op iets dat voor het derde huis stond geparkeerd. Zwart, middelgroot. Met stoelen en twee deurtjes. Er zaten wielen aan, vier om precies te zijn. Een auto. Maar er waren maar weinig mensen die wisten hoe het werkte of zelfs ook maar heette. En de mensen vonden ook dat je wel erg rijk moest zijn om zoiets te kunnen bezitten. En je moest natuurlijk ook weten hoe het werkte. En dat was duur. Maar de man was niet rijk. Hij had thuis niet eens een radio. Hij had de auto geërfd, van een verre neef. Maar hij zat met het probleem dat hij niet wist hoe je het moest besturen. Hij maakte een proefrit. Het ging soepel, tot hij bij een stoplicht kwam. Hij wist niet hoe te remmen. Hij sprong uit de auto. En die reed door! De man snelde achter de auto aan. Vele mensen keken de man met een verbaasde blik na, maar de auto reed door. Na een tijdje kon de man niet meer. Hij stopte, gaf de hoop op, en liep terug naar huis. De man was zo moe dat hij meteen naar bed ging. Om acht uur. Toen de man de volgende dag naar de brievenbus liep om de krant te pakken, hoorde hij de buurvrouw tegen haar vriendin zeggen: ‘Wat een schande hé? Zomaar een doos met wielen in de prut rijden tegen een boom?’ Toen vouwde de man de krant open en las de titel:

KONINKLIJKE AUTO RIJDT TEGEN BOOM.


Aantal keer bekeken: 3535
Waardering: 7.95 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online