Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Ayse Ik kom .

U leest om dit moment het verhaal Ayse Ik kom gepost door Polat. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Polat
Gepost op: 2011-5-14

Verhaal:

Ayse Ik kom
Op een dag zit Ayse alleen thuis. Haar ouders zijn uit eten. Om 2uur 's nachts word ze gebeld door een onbekend nummer ze neemt op. De gene die belt zegt Ayse ik ben in je straat, Ayse ik ben in je flat, Ayse ik ben op de eerste verdieping, Ayse ik ben op de tweede verdieping, Ayse ik ben op de derde verdieping, Ayse ik ben op de vierde verdieping, Ayse ik sta voor je huis, Ayse ik ben in je keuken, Ayse ik pak een mes, Ayse ik ben in je kamer, Ayse IK GA JE DODEN!!!!

Aantal keer bekeken: 2079
Waardering: 6.36 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 4 bezoekers online