Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

BABYSITTER.

U leest om dit moment het verhaal BABYSITTER gepost door >NOA<. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: >NOA<
Gepost op: 2011-8-23

Verhaal:

BABYSITTER
'oke tot zo'. De ouders van Lotje gingen weg. Ik plofte op de bank en Lotje ging naast me zitten. We zette een film op. Toen ging de telefoon.Een man met een kille stem zei: 'Als je het huis niet verlaat vermoord ik je'! geschrokken legte ik de hoorn op de haak.'wat zei hij Mara? Ik keek Lotje aan en zei: 'O, niks hoor vast verkeerd verbonden'. Een paar tellen later ging de telefoon weer en weer zei de man: 'Als je het huis niet verlaat vermoord ik je'. Ik belde de politie en vertelde het verhaal. de politie zei dat ik de man langer dan 1min. aan de telefoon moet houden want dan kunnen ze zien wie er belt en waar het vandaan komt.

een halfuur later belde de man weer en weer weer zei hij het zelfde. direct daarna belde de politie en zei dat ik het huis NU moet verlaten. En waarom? omdat de man die de hele tijd belt, belt met hetzelfde toestel in huis...

*****EINDE******

Aantal keer bekeken: 13753
Waardering: 5.60 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online