Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

BLOED!.

U leest om dit moment het verhaal BLOED! gepost door Morena. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Morena
Gepost op: 2009-5-31

Verhaal:

BLOED!
Hai ik ben Morena en ik ben 11 jaar.
Dit is mijn pas geschreven verhaal:De stralende zon laat zien dat het vandaag een prachtige dag zal worden. Met een zucht zwaai ik mijn benen over de rand van mijn bed. Vandaag is het zondag.
Lekker uitslapen dus! Ik kijk op de wekker.
Ik schrik, het is al half twaalf. Vlug omkleden en douchen. Na een heerlijk bad maak ik wat brood voor me zelf. Dan gaat de telefoon.
Ik neem op:
Met Inge Bremer wat kan ik voor u doen?
De stem aan de andere kant van de lijn antwoord:
“U spreekt met meneer Bloedbad waar u vast nooit van hoorden”
“Ik kom nu naar uw huis toe wand ik ga u vermoorden”
Ik blijf verstijfd van angst met de horen in mijn hand staan. Dit was te erg!
Huiverend leg ik de horen op de haak, en ga dan eten.


Tien minuten later gaat de telefoon weer. Ik neem met een sterk voorgevoel op.
“J j ja m met Inge Bremer wat...kan... ik voor u doen?”
“u spreekt hier met uw moordenaar ik kom er al snel aan! En over u zal straks wel een overlijdensbericht staan!!”
Met een gil smijt ik de horen op de haak. Wie wat was dat?, Meneer Bloedbad ken ik helemaal niet.

Het is avond, Ik kan maar niet in slaap komen. Steeds moet ik weer aan die man denken.
Na twee uur woelen in bed houd ik het niet meer vol. Ik kom overeind en ga naar de badkamer om wat water te drinken. Opnieuw begin ik te gillen.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa er komt bloed uit de kraan!!!!!!!!!!!!!
In plaats van water stroomt er bloed uit de kraan. Vel rood en... Dan gaat de bel.
trrrrrrring!
Ik schik op. Wie belt er nou zo laat aan? Ik doe de deur open en zie een man staan. Het vreemde aan die man is dat hij een rode huidskleur heeft.
De man zegt grijnzend tot mij:
“hier ben ik dan je moordenaar!”
“wees niet bang, ook al voelt het raar”

Met een gil smijt ik de deur dicht en ren naar boven. Nu moet ik dan dat bloed van mijn handen wassen. Ik besluit dat beneden te doen. Maar... Daaaaaaaaar komt ook bloed uit! Wat eng toch denk ik geschrokken. Ik ga maar naar boven, maar boven aangekomen wacht me een nieuwe verassing. Op de muur staat in bloedrode letters:
Ik sta nu voor de voordeur, laat me binnen komen en ook al weigert u het gewoon uw bloed zal toch wel stromen!!!!!

Ik blijf als aan de grond genageld staan. Langzaam dringt het tot me door. Ik word bedreigt ! Dan verschrikt er als door een onzichtbare hand geschreven een nieuwe bootschrap op het raam.
er staat:
LAAT ME BINNEN DAN ZAL DE MOORD BEGINNEN!
Nee denk ik, ik ga hem nooit binnen laten, nooit!!!! Ik besluit maar om te proberen of ik weer kan slapen.
Dan hoor ik een zacht geklop op mijn raam. o nee! denk ik. Heb ik weer nachtmerries? Gespannen doe ik het gordijn open. En daar, door de maan beschenen staat mijn moordenaar op de vensterbank. Zijn huid lijkt wel licht uit te stralen. Alsof er rode lampen onder verborgen zitten. “J j j ja? W wat wilt...”
De man onderbreekt me en zegt.
“Als u mij niet binnen laat dan vermoord ik uw zoon. En al belt u de politie, ik doe het gewoon!!!”
O nee! Ik heb maar één zoon, die zal hij wel bedoelen. Ik geloof AL LANG niet meer dat het een gewoon mens is.
Daarom ben ik niet verbaast dat hij weet dat ik een zoon heb die Dylan heet. Of weet hij dat niet?
In ieder geval weet hij dat ik een zoon heb.

Dan gebeurt er weer iets raars. Mijn privé moordenaar springt met een rouwe kreet van triomf uit het raam, en laat mij versteent van afschuw voor het raam staan.
Ik zie hem het tuinpad aflopen en in de duisternis verdwijnen.
Nou, dan ga ik maar even m’n mail checken ik kan toch niet mee slapen. Ik zet de computer aan. Gelijk verschijnt er op het zwarte scherm in bloedrode letters: Kom snel naar de Brandnetel laan, anders gaat je zoon er aan! Opeens word het zwart voor mijn ogen...

Het ochtendlicht schijnt mijn kamer in. Ik voel me vreemd licht in mijn hoofd. Ik lig in mijn bed. Vaag herrinner ik me een nare droom. In die droom ontmoeten ik een man met een rode huid die me wilde vermoorden. Maar... was dat eigenlijk wel een droom? Met een onrustig gevoel van binnen stap ik uit bed. Mijn gedachten herhalen elke keer: Natuurlijk natuurlijk is het een droom! Maar het leek zo echt! Dan hoor ik mijn brievenbus klepperen. Er word een brief in gegooit. Nieuwsgierig ga ik naar beneden. Er licht een klein briefje op de deurmat. Er staat op: Omdat je niet ging naar de brandnetel laan, is je zoon nu dood gegaan!

Het voelde alsof ik een klap met een hamer had gekregen. Ik moest naar het huis van mijn zoon! Vlug deed ik m’n schoenen aan, en rende naar buiten. De zon scheen tuseen de boomtakken door. Ik rende de straat waar Dylan woonden in. Het was een smalle en stille straat. Met de huissleutels openden ik de deur van Dylans huis. Ik stapte de gang in. Het was donker en stil in het huis. Het rook er vreemd muf. Ik kreeg een raar gevoel van binnen. Ik liep de woonkamer in. Opeens trapte ik in iets nats. Ik taste met m’n hand naar het knopje van het licht. Zodra ik het licht had aan gedaan zag ik iets vreselijks! Mijn zoon Dylan lag open gereten op de grond. De vloer om hem heen was doordrenkt met bloed. Op zijn verminkte gezicht lag een uitdrukking van razende angst...

Opeens hoorden ik een geluid achter me. Ik draaide me om. Daar stond... dé man met de rode huid. De man die me bedreigte met verborgen reimende bootschappen. Demoordenaar van mijn zoon. De moordenaar glimlachte vreed. Hij zei: “zodat je weer bij je zoon kan zijn, zal je sterven met veel pijn!”Toen stak hij een mes in me en begon me lichaam langzaam open te scheuren met het mes. Het deed ondragelijke pijn. En toen werd alles zwart voor mijn ogen! Ik was ******** dood!
IK WAS WEER BIJ MIJN ZOON*****


Aantal keer bekeken: 3767
Waardering: 7.27 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online