Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Bankje in het bos.

U leest om dit moment het verhaal Bankje in het bos gepost door Suus. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Suus
Gepost op: 2008-7-15

Verhaal:

Bankje in het bos
Tim en ik woonden al jaren samen. We hadden het goed samen. In bed was het leuk, maar voor de afwisseling zochten we wel eens een uitdaging op.

Ik was werkloos en was hele dagen aan het chatten en soms cammen met vreemde mannen. Op een dag kwam ik Rick tegen online. We spraken elkaar vanaf toen elke dag. Elkaar alleen diep in de ogen kijken, cybersex of hele serieuze gesprekken, alles kon. Hij was heel benieuwd wat er achter de bolling van mijn blouse schuilging en zo kwam het ervan dat ik mijn bovenkleding uittrok en hij mijn borsten voorgeschoteld kreeg.

Sindsdien vroeg hij er regelmatig naar en trok ik gewillig mijn kleding uit. Hij ging ook wat verder en liet me zien wat hij in zijn broek had. Zijn lul reageerde leuk op het plaatje van mijn deinende borsten.

Tim kreeg in de gaten dat er meer aan de hand was en kwam regelmatig meekijken. Soms gaf Rick aanwijzingen aan Tim hoe hij me moest verwennen. Zelf keek hij dan vanaf de andere kant van Nederland toe. Het was een vreselijk opwindend spelletje.

Op een dag besloot ik met Rick af te spreken. We wilden wel eens zien wat we live van elkaar vonden. Tim ging mee. We spraken af bij een natuurgebiedje midden tussen onze woonplaatsen. Na een wat onwennige kennismaking wandelden we een stukje door het bos. Bij een picknicktafel aangekomen besloten we wat te eten. De lunchpakketjes gingen op en daarna bleven we praten.

Ik zat tussen de jongens in. Tim legde zijn arm op mijn borst en kneedde die zachtjes. Rick keek verlekkerd toe. Hij wist niet hoe ver hij gaan kon en wachtte zijn beurt af. Tim zag het en bood Rick aan dat hij ook gerust zijn gang kon gaan. Rick kneedde mijn andere borst. Omstebeurt zoenden de jongens me in m’n nek en ik werd vreselijk nat.

Mijn handen liet ik over de bobbels in hun broeken glijden. Het was een vreselijk opwindend gevoel om twee mannen stijf te zien door mij. Ik ritste hun broeken open en masseerde met elke hand een lul. Ondertussen werden mijn borsten uitgepakt. Mijn blouse werd open geknoopt en mijn beha ging uit. Terwijl mijn handen zachtjes kneedden, gleed er steeds een tong over mijn tepels. Ik leunde achterover tegen de tafel en sloot mijn ogen. Wat een heerlijk geil gevoel dat twee mannen zich bezig hielden met mij.

Ik kreeg van Tim een seintje dat ik op de picknicktafel moest gaan liggen. Dat deed ik.Mijn benen bungelden over de rand. Hij duwde mijn rok omhoog. Daaronder was alleen mijn kale kutje te vinden. Hij liet zijn broek zakken en met een paar stoten spoot hij zijn zaad in mijn geil druipende kutje. Hij hees zijn broek op, knielde tussen mijn benen en sabbelde op mijn klit. Met zijn tong plaagde hij mijn gevoelige plekje. Hij neukte me met zijn tong. Ik kwam net niet klaar. Hij likte het zaad op en toen ik helemaal schoon gelikt was, stond hij op en zoende me met het zaad op zijn lippen

Hij hield op me te zoenen, ging achter de picknicktafel staan en hield mijn handen op de tafel gedrukt. Rick, die onder genot van dit schouwspel met zichzelf had zitten spelen, kreeg een seintje van Tim. Tim nodigde hem van harte uit om me te neuken.

Verschrikt keek ik Tim aan, ik zag Rick vandaag voor het eerst. Ik zag hoe geil Tim werd van deze actie en besloot mee te werken.

Tim hield mijn handen vast, mijn benen hingen over de rand en Rick ging ertussen staan. Ik kon geen kant meer op. Hij liet zijn broek zakken. Rick keek me recht aan terwijl hij zijn stijve staaf in mijn kut stak en begon te stoten. Ik voelde zijn lul harder en harder worden in me.

Voor hij kwam, stopte hij, keek Tim aan en zei dat hij het ongelooflijk geil zou vinden om door me gepijpt te worden. Tim vroeg me niets, maar zei me op een bankje van de tafel te gaan zitten, benen aan de buitenkant. Ik deed het. Rick kwam voor me staan, Ik keek Tim aan, hij knikte. Ik deed mijn ogen dicht en hapte. Ik zoog op Rick zijn lul, afwisselend hard en zachter en ik voelde dat zijn lul stevig begon te kloppen. Hij deed een stap naar achteren. Ik wachtte heel even en keek toen op. De heren hadden oogcontact boven mijn hoofd.

Rick ging zitten op de tafel, zijn voeten op een bankje, en Tim zei me schrijlings op Ricks schoot plaats te nemen. Zijn harde, kloppende paal gleed zonder problemen in mijn druipende grotje. Rick leunde achterover en trok mij plat op zijn borst. Tim ging achter me staan en haalde zijn lul tevoorschijn die door de aanblik van zijn meisje met Rick weer hard was geworden.

Hij zette één voet op het bankje, zette zijn eikel tegen mijn sterretje en stootte in één keer hard door. In mij voelde ik hoe de heren elkaar bijna raakten. Toen ze allebei begonnen te bewegen, explodeerde ik zowat, zo heftig kwam ik klaar. Maar ze stopten niet. Ze gingen door tot eerst Rick en daarna Tim nog een keer hun zaad in me spoten. Tim borg zijn lul weer op en stond te kijken hoe Rick mij naast zich draaide zodat ik op tafel lag. Druipend van alle sappen en uitgeteld van de neukpartij bleef ik heel even liggen. Tim reikte me mijn blouse en beha aan die ik snel en slordig aantrok.

Weer enigszins fatsoenlijk aangekleed liepen we naar de auto’s. Ik nam afscheid van Rick met een lange tongzoen. Tim en Rick schudden elkaar de hand en beloofden contact te houden.

We reden naar huis en ik vertelde Tim hoe ongelooflijk geil ik het had gevonden om door hem als slavinnetje gebruikt te worden. Tim grijnsde breed en beloofde me dat hij me die avond rijkelijk zou belonen voor mijn braafheid. Om te beginnen mocht ik hem vast pijpen onderweg naar huis.

Aantal keer bekeken: 19740
Waardering: 6.79 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 9 bezoekers online