Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Belgen..

U leest om dit moment het verhaal Belgen. gepost door Senem Ozkul. Dit verhaal is gepost in de categorie blunders. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar blunders?
Categorie: blunders
Gepost door: Senem Ozkul
Gepost op: 2009-2-25

Verhaal:

Belgen.
Twee Belgen lopen langs de Nederlandse grens en zijn op weg naar Antwerpen. Ze moeten nog een heel eind lopen. Als ze bij een busremise aankomen, zegt de ene belg:''Als we nou een bus jatten, kunnen we naar Antwerpen rijden.''Ja,'' zegt de andere Belg,''maar durf jij zo'n bus te jattten?'' ''Ikke wel,''zeg de ene Belg weer:''Als jij hier op de uitkijk blijft staan, dan ga ik de Loods in.'' De Belg die buiten staat, hoort binnen een hoop gestommel en kabaal. En het duurt maar, en het duurt maar. Eindelijk, na een anderhalf uur, komt die Belg met een bus naar buiten rijden. ''Waar bleef je nou zo lang?'' vraagt zijn maat. ''Nondeju,'' zeg de Belg,''de bus naar Antwerpen stond helemaal achterin.''

Aantal keer bekeken: 5049
Waardering: 4.32 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 2 bezoekers online