Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Betrapt met aftrekken.

U leest om dit moment het verhaal Betrapt met aftrekken gepost door Sebastiaan Smit. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Sebastiaan Smit
Gepost op: 2011-8-23

Verhaal:

Betrapt met aftrekken
Het was een hete zomer en ik liep naakt in huis en in de tuin rond. Ik ging ook toen met een vriendin om en zij kwam geregeld langs. Soms zomaar om niks en kijkt ze altijd bij me voorraam naar binnen. Een keer zat ik op de bank en ging ik me aftrekken want ik had een stijve piemel. Ik zat eraan te trekken en dat was een lekker gevoel weet ik. Mijn piemel was helemaal stijf. Ik was helemaal naakt en had ook gewoon gordijnen open. Maar tijdens het aftrekken dacht ik aan 1 ding genieten.
Opeens hoorde ik kloppen en zach ik haar staan kijken. Voordat ik dat door had, had ze al een poos staan kijken. Ik stond op en keek naar me piemel die bikkel hard was en zij ook. Eenmaal binnen gekomen zij ze dat ze het wel grappig vondt dat ze me piemel zach. Ik heb wel gezegt ik wil straks wel verder aftrekken en ze begreep het en ze lachte een beetje bij.
Ok ik geef toe ik vond het heerlijk toen ze me zach, het gebeurde ook daarom wel vaker.

Aantal keer bekeken: 52815
Waardering: 2.32 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 30 bezoekers online