Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Bevredigd naar het werk.

U leest om dit moment het verhaal Bevredigd naar het werk gepost door bertus. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: bertus
Gepost op: 2007-9-26

Verhaal:

Bevredigd naar het werk
Bevredigd naar het werk

Mireille en ik kende elkaar een paar jaar. We zongen allebei bij hetzelfde koor vonden elkaar leuk , maar we hadden geen verkering. Ze was jong (18 jaar), spontaan en vrolijk maar geen type voor een vaste relatie. Ik was toen 25 jaar en had geen vaste relatie meer.
Ik woonde op mezelf . Zij zat nog op school maar werkte zaterdag ’s-ochtends bij een winkel . Ze zag er altijd leuk uit en ik merkte aan mezelf dat ik soms wel eens opgewonden raakte van haar zonder dat ik op dat moment liet merken. Nu had ik wel een aantal vriendinnetjes gehad maar nog nooit sex, dus echt ervaren was ik dus niet al kwam ik wel zo over.
Op een keer zei ik tegen haar: waarom kom je niet een keer voordat je naar je werk gaat bij mij langs. Ik vertelde haar toen wel dat het kon gebeuren dat ik nog in bed lag maar dat ze me gerust mocht wakker bellen.
Na enige tijd gebeurde het dan waar ik natuurlijk zelf stiekem van droomde. ‘s-ochtends vroeg (7.00 uur) ging de bel, ik m’n bed uit (ik lag alleen in een slip), overhemd aangetrokken en door het keukenraam gekeken om te zien wie er voor de deur stond. Tot mijn grote vreugde was zij het. Ze zag mij en zwaaide. Ik liep de gang in en liet mijn overhemd openvallen zodat ze m’n slip kon zien en deed open. Ze was even verbaasd, maar toen ik zei dat ze binnen mocht komen aarzelde ze niet. Ik deed verrast en zei dat ze me wakker gebeld had. Ik zei dat ik toch wel lekker in bed lag. Ze antwoordde toen: dan ga je toch lekker weer naar bed. Ik vroeg of ze bij mij op bed kwam zitten. Vond ze geen probleem. Zo gezegd, zo gedaan.
Ik kroop in bed en vroeg of ze gezellig naast me kwam liggen. Ik had een eenpersoonsbed.
Ze aarzelde eerst even maar besloot toch bij mij in bed te kruipen. Net op het moment dat ze in bed wilde stappen vroeg ik haar of ze wel haar spijkerbroek wilde uitdoen. Ik vond en vind het niet zo fris om met een (al of niet vuile) broek aan in bed te stappen. En dat meende ik echt. Ze keek me aan en begon een beetje verlegen te grinniken. Terwijl ik verwachtte dat ze het niet zou doen , begon ze haar broek toch uit te trekken.
Ik zat rechtop en kon zo goed zien wat ze aan het doen was. M’n hart bonsde in mijn keel terwijl ze alleen maar haar broek uittrok. Maar ik was zo nieuwsgierig wat zo’n jong meisje daaronder aanhad dat ik spontaan een bobbel in mijn slip kreeg. Gelukkig kon ze dat niet zien omdat ik half onder de dekens lag.
Toen ze haar broek uit had keek ik tegen een leuk blauwwit gestreept tangaslipje aan.
Ze schoof naast me in bed en begon een beetje te giechelen. We begonnen wat te praten. We lagen met de handen onder de dekens omdat het toch wat fris was met het raam open.
Al pratend raakten we elkaars handen aan en per ongeluk tikte ze m’n dijbeen aan waardoor er een siddering door mij heen ging. Ik ging een beetje omhoog om nog beter te zitten en steunde daardoor een beetje op haar bovenbeen. In een flits toucheerde ik heel even haar slip. Ze keek me aan en ik begon voorzichtig met mijn hand haar slip te beroeren bij haar kruis. Ik pakte heel voorzichtig haar hand en probeerde die richting mijn bobbel te krijgen. Eerst wat terughoudend maar uiteindelijk durfde ze haar hand vol op m’n door mijn slip heen voelbare paal te leggen. Terwijl ik met mijn vinger langs haar klitje wreef (door haar slip heen ) begon zij steeds meer over mijn bult heen te wrijven. De bewegingen werden bij beide intensiever. Dit ging een poosje zo door tot we eigenlijk allebei onze slip uitdeden en met de hand elkaar helemaal klaar maakte. Na een aantal minuten ging ze bed uit om zich wat op te frissen om naar haar werk te gaan. Met een bevredigend gevoel.


Aantal keer bekeken: 18657
Waardering: 5.69 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 4 bezoekers online