Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Bi sex 1.

U leest om dit moment het verhaal Bi sex 1 gepost door pietje puk. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: pietje puk
Gepost op: 2009-12-18

Verhaal:

Bi sex 1
Ik was onderweg van Denhelder naar Groningen toen ik net over de afsluitdijk nodig moest plassen dus even een pitstop net over de dijk.

even wat over me zelf ik ben een biman en hou er van om in leuke strings of slips te lopen en soms ook wel met meer vrouwelijke kleding aan.
deze keer droeg ik alleen holdups en een zwarte string onder me kleren.

Stopt dus over de dijk op een parkeerplaats waar al wat auto s stonden en liep rustig de bosjes in en op het bankje waar ik langs moest zat een leuke man zo te zien ik liep door de struiken in en maakte me broek los toen ik hoorde dat er gelijk iemand achter me aan was gekomen,ik leegde me blaas en wilde alles weer opbergen tot dat de man achter me begon te praten van zo leuke string heb je aan doe je dat vaker vroeg hij en antworde van ja regelmatig met de broek nog steets los wilde hij meer zien zodat ik me broek op de grond liet zakken en zag aan hem dat het hem wel beviel wat ik aan had.
hij voer of ik de rest ook uit wilde doen zodat ik daar alleen in strin en kouzen voor hem stond en hij nam me goed op en op me afkwam en begon te zoenen en lekker te tongen met me,en vernam dat hij een aardige paal in zijn broek kreeg waarop ik zijn gulp en broek losmaakte om zijn apperaat eens beter te bekijken en te proeven.ik zakte door me benen en ging op me hurken voor hem zitten en begon zijn paal en ballen heerlijk te likken en zuigde een voor een op zijn ballen in me mond en liet me daarna lekker met me mond in glijden en rustig op en neer ging en met me tong zijn eikel bewerkte en ver nam dat hij het ook heerlijk vondt en begon neukbewegingen te maken in me mondvoelde zijn pik dikker worden en zijn stoten werden heftiger hoor hem kreunen tot hij zijn zaad in me mond spoot hij zijn van nog niet slikken ik wil het zien waarop ik me mond opende en zijn zaad liet zien op me tong en mond en slikte het daarna door waarop ik zijn paal nog even aflikte en zijn ballen.we liepen terug nadat we ons haden aan gekleed en bleek dat er nog twee hadden staan kijken we gingen nog even zitten op het bakje en kletsten nog wat en met de andere

wordt vervolgt.


Aantal keer bekeken: 10324
Waardering: 3.42 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 14 bezoekers online