Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Bij een leraar in de armen.

U leest om dit moment het verhaal Bij een leraar in de armen gepost door Lisa.P. Dit verhaal is gepost in de categorie blunders. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar blunders?
Categorie: blunders
Gepost door: Lisa.P
Gepost op: 2009-12-22

Verhaal:

Bij een leraar in de armen
DIT IS WAAR GEBEURD!

Op onze laatste schooldag hadden we kerstviering op school.
toen de school uit was, maakten de leraren en leraressen een met zn allen rij en de bedoeling was dat je over hun armen heen moest springen.

Ik (Lisa) had zoiets van, dat doe ik wel even zo gedaan nou niet dus.. en toen ik over hun armen sprong stuikelde ik en viel recht bij een leraar in de armen...en hij sloeg zijn armen om mij heen ik schaamde me kapot en iedereen die het zag stond me uit te lachen! en had toen een rood hoofd en ben toen maar zo snel mogelijk weggegaan.

Aantal keer bekeken: 6094
Waardering: 4.37 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 2 bezoekers online