Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Bloedbad in het zwembad .

U leest om dit moment het verhaal Bloedbad in het zwembad gepost door ScaryStoryMan. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: ScaryStoryMan
Gepost op: 2011-5-14

Verhaal:

Bloedbad in het zwembad
Een Amerikaans meisje van dertien is zwaar gewond geraakt toen zij in een subtropisch zwemparadijs van de waterglijbaan afging. Het zwembad was een paar maanden ervoor geopend. De grootste attractie was een glijbaan met de naam 'Black Hole'. Het was bij deze glijbaan dat het ongeluk gebeurde.
Het meisje kwam gillend en hevig bloedend uit het water nadat zij van de glijbaan was gegaan. Ze werd in allerijl naar het ziekenhuis gebracht, waar ternauwernood werd voorkomen dat het meisje doodbloedde.

Wat was er gebeurd? Een jeugdbende was even ervoor van de waterglijbaan gegaan. Halverwege de glijbaan waren ze gestopt. Met kauwgum hadden ze vervolgens een aantal scheermesjes aan de zijkant van de glijbaan vastgeplakt. Het waren deze scheermesjes die de rug en de benen van het meisje opengesneden hadden.


Aantal keer bekeken: 2990
Waardering: 5.83 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online