Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Bloedbad.

U leest om dit moment het verhaal Bloedbad gepost door marieke. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: marieke
Gepost op: 2009-11-11

Verhaal:

Bloedbad
De familie peleman kochtten een nieuwe bad van een geheimzinnige eigenaar!Lisa (dochter 7 jaar)ging even ontspannen in bad toen ze de kraan opendraaide en lisa zat daarin ging er eerst gewoon water!Toen de bad half gevuld was begon de kraan te stooppen er kwam geen water uit maar bloed!!!!Lisa riep:Ma pa!!!!Kom snel de water is bloed geworde!!!!Mama en papa gingen vlug kijken.Maar de water was geen bloed meer.Hou je ons voor de gek lisa zeiden ze.Nee!...Ik ga nooit meer in bad!!Dat was echt bloed en opeens weer water!!!!...Maar ze geloofdden haar ni.Een week later moest ze weer in bad.Ma blijf hier en kijk zelf maar!!Haar moeder bleef en wachtte maar niks doodgewoon water!!Ze ging even naar de wc en opeens werd het water weer rood!Het bad had Lisa ingeslikt en haar eigen bloed zat in het bad!!!!


Einde!!!

Aantal keer bekeken: 2712
Waardering: 3.06 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 4 bezoekers online