Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Bloody Mary (Hoe het echt zat).

U leest om dit moment het verhaal Bloody Mary (Hoe het echt zat) gepost door Mary Johnson. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Mary Johnson
Gepost op: 2010-12-19

Verhaal:

Bloody Mary (Hoe het echt zat)
Mary was een oma, een oude oma die veel om haar kleinkinderen gaf. Ze kwamen elke dag uit school even naar hun oma toe. Toen het al laat werd, besloot ze even naar buiten te kijken... Tot haar geruststelling zag ze haar schatjes aan komen lopen. Toen
sprong plotseling een man uit de bosjes en vermoordde haar kleinkinderen. Ze wist niet wat ze zag!
Ze rende naar buiten, liet zich op de knieën zakken en huilde daar 3 uur lang. Met de hoofden van haar kleinkinderen in haar hand. Toen liep ze naar binnen en keek in de spiegel.
Ze wou niet meer leven. Ze verminkte
zichzelf met de scherven van de spiegel. Wil je Bloody Mary zien? Dit is wat je moet doen... Stap 1: Steek 2 kaarsen aan voor de spiegel. Stap 2:
Ontspan je... Stap 3: Zeg 3 tot 100 keer: Bloody Mary of Bloody Mary I killed your baby! Stap 4: Je merkt het wel! }:D Ik zie je bij de spiegel...

P.S. Ik moet je waarschuwen, eerder hebben meisjes dit geprobeerd. Hun ouders riepen ze de volgende ochtend voor het ontbijt. Maar ze waren er niet meer. Ze lagen dóód in de badkamer. Nietswetend, dat Bloody Mary zo gevaarlijk kan zijn! MUWHAHAHAHA!

Aantal keer bekeken: 3460
Waardering: 5.47 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online