Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Blunder.

U leest om dit moment het verhaal Blunder gepost door Lana Brussel. Dit verhaal is gepost in de categorie blunders. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar blunders?
Categorie: blunders
Gepost door: Lana Brussel
Gepost op: 2011-4-4

Verhaal:

Blunder
Het is best wel lang dit verhaal maar om mijn blunder te vertellen moet dat maar even.

Blunder:

Ik school praatten iedereen over een zangwedstrijd. Ik vond zingen heerlijk en gaf mezelf op. Vlak voor de wedstrijd dacht ik: Zou ik eigenlijk wel een goede stem hebben? Natuurlijk had ik wel vaker gezongen maar zonder echt te luisteren naar mijn stem. Het was niet om aan te horen! En toen moest ik dus gaan zingen en ik stond flink voorpaal. Iedereen de hele school stond me uittelachen. Deze blunder zal ik nooit vergeten.

Lana

Aantal keer bekeken: 3099
Waardering: 6.00 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 16 bezoekers online