Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Boots.

U leest om dit moment het verhaal Boots gepost door Luc Assens. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Luc Assens
Gepost op: 2007-3-2

Verhaal:

Boots
Jane is de trouwste fan van onze Rockband en ze heeft al een tijdje een relatie met onze Bassist John . Tijdens onze optredens danst ze altijd op de muziek en ik zie dat ze veel sukses heeft bij ons mannelijk publiek , ze ziet er dan ook behoorlijk sexy uit en kleed zich altijd uitdagend in strak leder of spannende mini-rokjes . Ze lijkt echt te genieten van de indruk die ze maakt op de mannen rond haar , maar verder gebeurt er nooit iets , ze houd altijd afstand van te opdringerige bewonderaars en tijdens de pauze hangt ze altijd aan John z'n arm , en hun flirten en kussen lijken niet erg te bevallen bij de jongens die al van een avontuurtje met dit lekker meisje droomden .
Met de rest van de band is ze wel vriendelijk maar enigzins afstandelijk , dit is maar best zo want John is nogal jaloers en ik geloof dat ik niet de enige ben in de band die het moeilijk zou hebben om Jane af te wijzen .
Ik ben de zanger van de groep , en om m'n stem wat te sparen zingt onze pianist enkele nummers en doet de band enkele intrumentals . ik profiteer hiervan om me wat op te frissen in de kleedkamer , ik drink dan rustig een biertje en geniet wat van de rust .
Dit deed ik dus ook enkele weken geleden , maar toen ik in de kleedkamer binnenkwam hoorde ik hevig kreunen , ik schrok en zag Jane voorovergebukt op de tafel liggen terwijl een grote gespierde jongeman haar stevig langs achter aan't neuken was , ze zagen me eerst niet want ze stonden met hun rug naar de deur en gingen gewoon door : ze stond met haar benen ver uit mekaar , haar stringetje bengelde aan een van haar laarzen met hoge hakken , haar mooie blote borsten plakten tegen het tafelblad , ze hield zich krampachtig vast aan het tafeluiteinde om de hevige schokken op te vangen en ik was verwonderd over haar vulgaire taal , ze hitste haar minaar op met de meest geile woorden , ze schold hem uit voor heetzak , lekkere vuile hengst enz... Hij had een spannende leren broek aan glimmende zwarte cowboyboots , het was echt een heet zicht , hij bleef nog even hard in haar beuken en dan spoot hij z'n zaad over haar mooie kont , ik geloof dat ook zij klaargekomen was , ze lag hevig te hijgen op de tafel . Toen pas merkten ze mijn aanwezigheid , ze schrokken beidden en hij scharrelde z'n T-shirt en vest van de grond en verdween onmiddelijk , zij kleede zich snel weer aan en de spanning was te snijden . ik stelde haar onmiddelijk gerust en vroeg haar of ze vergeten was dat ik de kleedkamer altijd gebruikte als ik niet op het podium was .
Ze verontschuldigde zich nu en werd dan poeslief ze vertelde me nu vertrouwelijk dat ze zo heet voor hem was geworden omdat hij beantwoorde aan haar wildste fantasme : slank , gespierd , met zwarte blinkende cowboyboots , in een spannende lederen broek waarin ze z'n dikke pik duidelijk zag zitten
Ze smeekte me om niets aan John te vertellen en gaf me een kus op m'n wang . ik beloofde dit en dan was het hoogtijd om weer naar het podium te vertrekken .
Even later stond Jane ook weer op de dansvloer en de rest van de avond verliep gewoon , na afloop vroeg John haar wel waar ze geweest was maar ze antwoorde onverschillig dat ze een luchtje was gaan scheppen omdat het haar wat te drukkend was in de zaal .
Voor mij is er sinds dit gebeuren wel wat veranderd , m'n band met Jane is hechter geworden , ze is altijd lief met me en ikzelf voel me erg tot haar aangetrokken , elke keer als ik aan de scene in de kleedkamer terugdenk wordt ik opgewonden .
Op het optreden van vanavond kleed ik me net zoals de jongeman waarvan Jane zo heet werd , ik voel me wel wat verlegen maar tegelijkertijd hoop ik echt dat dit effekt op Jane zal hebben . Mijn vrienden maken grapjes over m'n "Hardrock uiterlijk " ik voel me best lekker en ik zing met meer overuiging dan anders . Ik voel dat Jane meer naar me kijkt dan normaal en hoop heimelijk dat ze me zo dadelijk een bezoekje komt brengen in de kleedkamer .
Na de pauze is het zover , ik verlaat het podium in de helft van de tweede set en haast me naar de kleedkamer , de deur is echter op slot ik wil teruglopen maar dan hoor ik de deurgrendel verschuiven en Jane staat naakt voor me in lange lieslaarzen en een brede gordel rond haar mooie heupen , we schuiven de grendel terug op de deur. eerst kijk ik even naar haar mooi lichaam en dan beginnen we lekker te kussen , ze streelt over m'n keiharde pik en verteld me dat ze direkt heet van me was toen ze me zag . ze zegt me dat dit het laatste was wat ze verwachte en dat ze al vanaf het begin verliefd op mij was , maar zich tevreden stelde met John . en dan veranderd ze van toon en zegt bevelend ; maar nu genoeg gepraat !! ze gaat op de tafel liggen en opend haar benen zover mogelijk .Haar stem word nog harder als ze me beveelt " lik mijn kut !! laat me eerst kijken naar die harde pik van jou !!"
even later laat ik m'n tong in haar glijden , ik lik en zuig alsof m'n leven ervan af hangt , ik word algauw beloond ik voel dat ze gaat komen en knijp in haar tepels om haar genot nog op te drijven , wat een heerlijk gevoel om deze mooie meid schokkend en kreunend van genot te doen klaarkomen met m'n tong .
Dan smeekt ze : neuk me langs achter , ze staat op en bukt zich voorover , ze bied me haar heerlijke kont aan , ik streel met m'n harde paal tegen haar kut en dan steek ik hard en diep , ze schreeuwt het uit , ik begin nu harder en harder te pompen en geef haar zelfs een klap op haar mooie billen , zij beveelt " nog lekkere heetzak , Harder , Harder !! kom geef me alles wat je in je zak heb !! Dit is teveel voor me ik voel m'n orgasme komen , de eerste straal spuit ik in haar , en de rest op haar hete kont en op haar zwarte lieslaarzen , ik sta te trillen van genot en ben verbaasd over de grote hoeveelheid zaad die van haar glimmende laarzen druipt . Ze zegt me plagend : jij leek dit wel echt nodig te hebben hé . Dan verteld ze me nog dat ze al enkele dagen had besloten om me op te wachten in de kleedkamer met haar sexy lieslaarzen en brede gordel zelfs als ik vanavond geen lederen broek en boots had gedragen .
Ik kijk haar in de ogen en vraag : en wat nu ? ze antwoord glimlachend lichtjes uitdagend : van nu afaan ben je van mij lekkere pik , we kussen nog even en dan moet ik terug naar het podium .
Na het optreden zie ik haar met John praten , ik zie al snel dat de toon hoog oploopt tot John zich kwaad omdraait en naar mij toekomt , hij is woedend en wil met me op de vuist gaan , ik kan nog net een klap ontwijken . John verlaat woedend de zaal en dan komt Jane heupwiegend naar me toe en geeft me een lange tongkus voor de ogen van de ander muzikanten , dan zegt ze luid : jongens dit is m'n nieuwe vriend en ze kust me nog heter, iedereen ziet dat ze m'n stijve pik streelt . ik wens iedereen goede avond en neem Jane mee naar het dichtsbijgelegen hotel want het is dringend . in de auto is ze me al aan't pijpen en ik ben er zeker van dat we gaan neuken tot de zon opkomt !
Sweet Jane !!
Aantal keer bekeken: 15121
Waardering: 7.21 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 11 bezoekers online