Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Boris.

U leest om dit moment het verhaal Boris gepost door Barbara. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Barbara
Gepost op: 2010-12-25

Verhaal:

Boris
Het is alweer een tijd geleden, maar ik heb het nooit aan iemand verteld.
Mijn man draaide regelmatig avonddiensten. Ik kwam daardoor wel wat seks tekort, en zodoende keek ik laat op de avond af en toe naar de pornofilms die in die tijd op TV werden uitgezonden. Internet bestond nog niet, maar de TV had voor elk wat wils. Vaak een beetje slappe Tiroler films en zo, meestal vingerde ik mezelf daarna klaar.
Op een avond lag ik op mijn buik op het kleed voor de TV naar half ontklede mannen en vrouwen te kijken toen ik me opeens rot schrok... ik voelde iets achter me, ik draaide me met een ruk om en daar stond Boris, onze golden retriever, aan mijn achterste te snuffelen, ik had zijn adem gevoeld op mijn been, mijn rok was wat opgekropen.
Geschrokken schold ik op Boris, en hij droop af naar zijn mand. Ik zag dat hij een erectie had. Natuurlijk kreeg hij die niet van die film... hij had aan mij geroken dat ik geil was natuurlijk. Zo werkt dat bij honden; je snuffelt aan een ander om te kijken of die zin heeft.
Ik had Boris z’n stijve natuurlijk vaker gezien, en ‘m ook wel eens met teefjes bezig gezien als ik hem uitliet. Maar die andere keren was ik niet geil geweest; deze keer was ik bezig me op te werken om mezelf te gaan vingeren. En dan ziet zo’n hondenpik er toch heel anders uit. “Boris?” probeerde ik. Hij keek me aan; kreeg hij dan tóch niet op z’n donder?
Ik lokte hem naar me toe en deed mijn rok verder omhoog, en liet hem snuffelen. Ja, dat had z’n interesse, zijn pik werd ook weer stijver.
Gauw deed ik mijn rok en mijn slip uit en schopte mijn schoenen weg. Dacht even na, en deed toen ook mijn trui en beha uit – hij was dan wel een hond, maar als je je aan een ander geeft moet je het goed doen. Ik ging op handen en voeten voor hem staan en draaide mijn achterste naar hem toe.
Dat was duidelijke hondentaal. Hij plantte zijn voorpoten op mijn rug en ik voelde zijn pik tegen mijn schaamlippen; de natuur deed zijn werk en in no time schoof hij in me. Hij ging meteen aan de slag, met dat kenmerkende hoge hondentempo dat je wel ziet in parken en bossen, zijn voorpoten klemde hij om mijn heupen om me tegen zich aan te trekken. Hij was niet erg groot geschapen, maar zijn snelle gestoot werkte wel en zijn harige buik op mijn rug was een heel bizondere extra sensatie. Toch duurde het een tijdje voor ik er helemaal in kwam, en gezien zijn enthousiasme werd ik bezorgd dat hij klaar zou komen voordat ik op stoom was. Ik wurmde me onder hem uit en, terwijl ik hem streelde en ook zijn lul aaide, ging ik op mijn rug op de rand van de bank liggen, met mijn onderlichaam naar hem toe.
Ik wist niet of hij dit ook zou herkennen als een uitnodiging; dit doen teefjes ten slotte niet. Hij snuffelde eerst weer even aan me (en dat vond ik nu veel opwindender, ik had er goed zicht op en zijn adem op mijn natte kut was een bizonder gevoel). Toen besloot hij kennelijk dat hij het experiment aan zou gaan. Hij zette zijn voorpoten naast me op de bank en schoof zijn onderlijf tussen mijn benen.
Door de veranderde houding kon hij kennelijk niet meer zo snel te keer gaan – of misschien had hij wel begrepen dat ik iets anders wilde. Hij vond een manier om tegen me aan te wiegen, waarbij zijn pik in een lekker ritme in en uit schoof. Bovendien kon ik het hele gebeuren nu zien, ook zijn hijgende kop met hangende tong en zijn starende ogen. Dat deed het voor mij – ogen die ik al heel goed kende, en die nu in een staat van exstase waren, door mij. Ik voelde me nu echt Boris’ minnares, en genoot van wat ik zag en voelde.
Hij had een behoorlijke tijd nodig, maar ik ook. Het voelde best wat minder gevuld dan met een man, maar het idee alleen dat ik met een hónd... Toen ik mijn orgasme voelde opkomen begon ik steeds meer met mijn onderlichaam te werken, en ik geloof dat hij dat lekker vond. Uiteindelijk kwam ik vóór hem klaar, best heel lekker, en hij vlak erna – het zou niet helemaal tof zijn geweest als het nog veel langer had geduurd, ik had hem niet willen wegsturen zonder dat hij was klaargekomen natuurlijk! Het blijft behelpen als je niet tegen mekaar kan zeggen dat je bijna komt, of juist niet.
Ik schoof van de bank af, en trok zijn warme harige lijf tegen me aan. Voor een meisje alleen gaat er toch niks boven een lekkere hond, dacht ik, en knuffelde hem.
De avonden dat mijn man moest werken werden vanaf die avond een stuk minder saai.

Barbara


Aantal keer bekeken: 3963
Waardering: 3.14 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online