Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Boven op een duinþ.

U leest om dit moment het verhaal Boven op een duinþ gepost door Gerrie. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Gerrie
Gepost op: 2011-8-17

Verhaal:

Boven op een duinþ
We staan op een duin, jij en ik. Onder ons is het strand waar het krioelt van de mensen. Kleuren, geluiden, plezier... We kijken er zwijgend op neer. Kleine golven rollen het strand op, het wordt vloed. De zon beschijnt dit tafereel. Ik voel de wind in mijn haren.

Jij staat achter me, dicht tegen me aan. Je slaat je armen om mijn middel. Ik leun genietend tegen je aan. Ik voel me geborgen. Dan laat je jouw handen traag omhoog gaan tot ik ze op mijn borsten voel. "Hmmm... lekker." De ontspanning maakt me loom. Je bijt me in mijn nek. Het bezorgt me een rilling van opwinding. "Ik wil je neuken." Je fluistert het in mijn oor. Ik glimlach. "Zoek maar een geschikt plekje," stel ik voor.

"Nee liefje, hier." Ik vergeet bijna adem te halen. "Heh... ehm... Ik ga hier toch echt niet naakt staan hoor, boven op een duin... Iedereen kan me zien!" "Niemand kijkt schat,"verzeker je mij. "Ja maar...," begin ik. Je onderbreekt me. Je spreekt duidelijk, rustig maar heel nadrukkelijk: "Ik ga je neuken... Nu... Hier." Aan de ene kant vind ik het niet kunnen... maar aan de andere kant vind ik het een ontzettend geil idee....Daarbij komt ook nog eens dat ik je meerdere malen heb gezegd, dat mijn lichaam van jou is... Dat je mij mag gebruiken voor jouw genot... En jouw grootste genot is mij te neuken...

Terwijl in mijn geest een tweestrijd woedt, heeft mijn lichaam mij al verraden. Ik voel mijn kutje nat worden.

Intussen heb jij je handen onder mijn jurk gedaan en kneedt mijn borsten. Ik heb geen bh aan. Je hebt me een slipje toegestaan omdat we naar het strand zouden gaan, en je niet wilt dat mijn kutje schraal wordt van het zand.

"Je kunt gerust ophouden met protesteren, schat... Jouw lichaam vertelt me iets heel anders!" Mijn tepels zijn hard en prikken bijna door de stof van mijn jurk heen. Je laat mijn borsten los. Ik wil me omdraaien om jou aan te raken en te kussen. Rustig houd je mij vast. "Gewoon staan blijven, schat." Aan de achterkant trek je mijn jurk op. Tot mijn ontzetting scheur je mijn slipje stuk en gooit de stof weg. Ik voel de wind langs mijn billen.

"Ik houd van je volle borsten en je stevige kont." Er gaat een rilling over mijn rug. " Ga eens netjes gespreid staan." Je fluistert in mijn oor. Je adem gaat wat zwaarder en je huid gloeit. Gehoorzaam volg ik je opdracht op en ga met gespreide benen staan. Nu voel ik de wind langs mijn kutje gaan. Ik vind het een waanzinnig lekker gevoel en word er bloedgeil van. Ik voel hoe je met je vingers mijn kutje betast. Ik ben kletsnat. "Geil sletje ben je," zeg je. Het klinkt tevreden. Je duwt je vingers diep in mijn kutje. Ik kreun zachtjes van genot. Ik ben waar jij me hebben wilt: geil en gewillig en het interesseert me niet meer of iemand kijkt of niet. Ik kreun opnieuw als jij me diep begint te vingeren.

Je trekt je vingers terug. Ik kan een zacht jammerend geluid niet onderdrukken. Het volgende moment voel ik je pik in me komen. Voor mij hét moment dat je bezit van me neemt... en ik klaarkom. Niet zo duidelijk als tijdens het vingeren of beffen, maar niet minder intens... "Oh ja... Neuk me schat... neuk me!" fluister ik smekend. "Dit vind je lekker he slet?" "Ja! Oh ja!" Je stoot me langzaam maar krachtig. "Je bent echt een sletje... Je laat je neuken, boven op een duin... ," grom je in mijn nek. Ik ben niet in staat om te reageren. Ik ben me alleen nog maar bewust van jouw pik in mijn kutje en hoe je me neemt.... Je knijpt in mijn borsten en neukt me stevig. Ik vind dit zo lekker! Je komt klaar en trekt je terug. Ik zak door mijn knieën en blijf hijgend zo zitten. Even later kom je naast me zitten en trekt me liefdevol tegen je aan. Je kust me op mijn voorhoofd.

"Lekker?" Ik kan alleen maar met een gelukkige glimlach knikken.

Onder ons is nog steeds een kleurrijke, krioelende menigte op het strand.....

Aantal keer bekeken: 10709
Waardering: 6.48 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online