Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Brand in het dierenbos !.

U leest om dit moment het verhaal Brand in het dierenbos ! gepost door Michelle Kole. Dit verhaal is gepost in de categorie dieren verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar dieren verhalen?
Categorie: dieren verhalen
Gepost door: Michelle Kole
Gepost op: 2009-12-11

Verhaal:

Brand in het dierenbos !
Brand in het dierenbos

Er was eens een bos, in het midden van Duitsland. Er woonden heel erg veel dieren en ze hadden een heel erg goede band met elkaar. Ze gaven altijd een feestje als er iets met zijn allen werd opgelost. Vandaag was er weer iets aan de hand…

“Rennen!” Riep de wijze uil.
“Wat? Hoezo? Wat is er?” Schreeuwden de dieren door elkaar.
“Brand! Help, help, help! Snel help me. Maak een rij tot de sloot en geef de emmers door. Mijn huisje staat in brand!” Riep de Fleurtje het konijn.
“Jullie horen het, schiet op. Neem emmers mee uit je huisje!” Riep de uil. Hij vloog boven het dierenbos. Het was altijd heel erg gezellig in het bos, als er wat aan de hand was holpen ze elkaar.
Iedereen was in rep en roer. Alle dieren renden naar de sloot toe met emmers. Zelfs alle dierenkinderen hielpen mee. Ze gaven allemaal vliegensvlug emmers door en binnen een uur was het huisje geblust.
“Jippie jee! Het vuur is geblust!” Riep iedereen uit. “Ja, maar ik heb nu geen huisje meer.” Snikte Fleurtje. “Aa, ja dat is waar.” Zei de wijze uil getreurd. “Weet je wat? Je mag wel zolang bij mij wonen tot je huisje is opgeknapt.”
“Zou dat mogen? Echt waar? Dat zou echt fantastisch zijn!” Zei Fleurtje nu blij.
“Tuurlijk zou dat mogen! We moeten alles zowiso oplossen, toch dieren?” Zei de uil wijs.
“Ja, klopt!” Zei iedereen.
“Ik vind dat er een groot feest moet gegeven worden omdat we het met z’n allen hebben opgelost!” Riep de uil.

’s Avonds werd het één groot feest. De dieren in het dierenbos waren zo vrolijk en blij dat alles was opgelost. Fleurtje had gelukkig nu een plekje waar ze kon overnachten.
Op het feestje waren alle dieren die in het dierenbos leefden. Er was taart en chips, en koekjes en fruit. Heel erg veel drinken en snoep. Dat maakte het feestje altijd zo leuk!
Ze feesten nog heel erg lang door die nacht. Ze spraken af dat ze er altijd voor elkaar zouden zijn in goede en in slechte tijden. En ze leefde nog lang… En gelukkig!!

Het is beetje onzin maar moest ik maken voor Nederlands. Een fantasie verhaal over dieren (:
Ik ben ook een boek aan het schrijven,,
die komt er nog op !!

-xoxo-

Aantal keer bekeken: 5340
Waardering: 4.66 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 20 bezoekers online