Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Britt bezoekt een vriendin.

U leest om dit moment het verhaal Britt bezoekt een vriendin gepost door Britt Caro. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Britt Caro
Gepost op: 2006-11-11

Verhaal:

Britt bezoekt een vriendin
Britt verliet de hoofdbaan en de wagen hobbelde nu over een slecht onderhouden aardeweg die temidden een groot bos naar het huis van haar vriendin leidde. Na een lange rechtse bocht, zag ze plots het huis voor zich opduiken, een grauwe schaduw door het dichte bos omringd. Ze passeerde een groot ijzeren hekken en reed tien meter verder een ruime geasfalteerde parkplaats op die zich over de volledige breedte van de grijze huisgevel uitstrekte. Twee elektrische lantaarns uit de vorige eeuw zorgden voor een schamelige verlichting en de grillige spookfiguren weerkaatst op het asfalt.
Britt keek nerveus om zich heen en haastte zich naar de ingangsdeur waar ze een antieken trekbel bediende. Ergens in het huis hoorde ze een doffe gong.

Ze wist dat Margot dit huis had geërfd van een haar derde echtgenoot, een rijke boer. Na drie jaar huwelijk verongelukte hij en zij erfde als zijn enige erfgename al zijn bezittingen. Britt was er altijd van overtuigd geweest dat haar vriendin de 30 jaar oudere man enkel voor zijn fortuin had gehuwd. Deze verbintenis bleef kinderloos.

Britt vroeg zich echter af waarom Margot haar uitgenodigd werd, want haar vroeger boezemvriendin had zonder enige uitleg drie jaar geleden plots alle contact met haar afgebroken. Vandaag was het echter haar verjaardag maar dit verklaarde zeker niet die plotse behoefte om haar terug te zien. Zij had nochtans zonder aarzelen de uitnodiging aanvaard en ze had eveneens een klein geschenk gekocht. Per slot van rekening waren ze meer dan 20 jaar vriendinnen geweest.

De deur zwaaide geluidloos wijd open en daar stond ze, Margot, een goeduitziende veertigjarige blonde vrouw. De slanke gestalte was een kop kleiner, had een smal gelaat omkranst met lange blonde haren, een brede mond en grote ogen geaccentueerd door pikzwart geschilderde wimpers en wenkbrauwen. Ze droeg een transparant doch charmant wit kleedje dat iedere ronding van haar lichaam onthulde en het was duidelijk dat ze geen bh droeg. Ze lachte guitig en zei:

"Britt, wat ben ik gelukkig dat je mijn uitnodiging hebt aanvaard."

"Gelukkige verjaardag".

Zij omhelsden elkaar uitbundig en Margot trok haar snel in de hall, de deur met een ruk dichtklappend.

"Je ziet er goed uit". Margot bekeek haar bewonderend van kop tot teen. Ze droeg een grijsachtige katoenen bloes met een V-vormige halsuitsnijding, de onderkant in de rand van een zwarte rok geschoven. Deze reikte juist tot boven de knieën. Verder droeg ze zwarte lakschoenen met kleine hakken en zwarte fine nylonkousen of panty. Ze zag er inderdaad betoverend uit, zonder enige maquillage.
Ze betraden een zeer ruime rechthoekige woon en eetkamer, waarschijnlijk zo'n 100 vierkante meter groot. Het eerste gedeelte vormde het salon terwijl het tweede gedeelte de eetkamer moest zijn, afgaande op het meubilair. Deze waren zeer modern, futuristisch in een gitzwarte kleurencombinatie. De witte lederen zetels en divan stonden aan de linkerkant tegen de wand opgesteld, tegenover een reuzengroot televisie scherm op een metalen gestel gemonteerd, met aan beide zijden verschillende luidsprekerboxen. Aan alle muren hingen meerdere erotische schilderijen, halfnaakte jonge vrouwen voorstellend in min of meer provocerende houdingen. De eetkamer bestond uit een lange zwarte tafel met aan weerszijden zes bijpassende stoelen en een lang buffet langs de overstaande muur. Twee vensters zaten in verste laterale muur uitzicht gevend op het privé bos en een venster in de gevelmuur gaf uitzicht p de parking.
Margot volgde opmerkzaam haar nieuwsgierige blikken en verklaarde lachend:

"Mijn echtgenote was een oude viezerik".

Ze wees naar de reusachtige divan en nodigde haar uit om erin plaats te nemen. Britt zette zich neer maar viel onmiddellijk achterover in de zachte kussens, haar benen schuin naar boven gericht. Ze zat comfortabel maar eveneens gevangen in de zachte lederen kussens die alle bewegingsvrijheid tot een minimum. Beperkten. Ze slaagde er zelfs niet onmiddellijk in om de rand van haar rok, die tijdens het achterovervallen tot aan haar middel naar boven was geschoven, terug te plaatsen. Haar vriendin nam plaats in de tegenoverstaande brede zetel, met een brede grijs om haar mondhoeken.

"Prachtige zetels, nietwaar? Mannen zijn er gek op. Een van mijn echtgenotes fantasierijke ideeën." Verklaarde ze opgetogen.

"Je zult ook nooit veranderen." Margot bekommerde zich helemaal niet om haar eigen blootgestelde benen, zichtbaar tot aan haar wit zijden slipje.

"Wat mag ik jou aanbieden?" Ze somde tal van harde en zachte dranken op die Britt nauwelijks kende en zij beslisten na kort overleg om samen een fles witte wijn te knakken, een "Pinot", zodat ze eindelijk met het werkelijke vieren van deze uitzonderlijke aangelegenheid konden beginnen. Terwijl Margot door de deuromlijsting links naast de divan in een aangelegen kamer verdween, nam Britt een pakje uit haar handtas. Het was in rood geschenkpapier gewikkeld met daar rond een gulden lint versierd.

Margot verscheen met een zilveren schaal, waarop een fles goudkleurige wijn pronkte alsook twee kristallen glazen en een schaal vol versnaperingen, waaronder kaas en salami. Ze zette het geheel op het salontafeltje, plaatste de glazen tegenover hun respectievelijke zitplaatsen, de schaal in het midden en schonk vervolgens de wijnglazen halfvol.

"Gelukkige verjaardag". Britt reikte haar het pakje. Margot scheen verbaasd en ze dankte haar met een zoen op de wang. Ze scheurde het papier, vond een klein doosje, opende het en met een klein kreetje van verrukking nam ze het gouden halskettinkje eruit.

"Wow, dat hoefde niet." Zei ze zonder overtuiging en probeerde het juweel in de halsuitsnijding van haar kleedje.

"Is maar een kleinigheid, houdt niet veel in." Meende Britt, boog zich voorover en nam moeizaam het glas wijn van de tafel. Margot deed hetzelfde, legde het geschenk voor zich terug in het doosje en liet zich in de zetel terugvallen.

Ze kletsten over het verleden en elkaars wedervaringen sinds hun laatste treffen. Margot maakte haar duidelijk dat de laatste echtgenoot haar ieder contact met vroegere kennissen had verboden. Dat maakte deel uit van hun huwelijkscontract. Margot gaf schaamteloos toe dat zij de dertig jaren oudere viezerik enkel voor zijn fortuin had gehuwd. Zij had de opgelegde beperkingen in hun overeenkomst zonder meer aanvaard omdat ze wist dat zij vroeg of laat al zijn bezittingen zou erven daar de boer geen erfgenamen meer bezat. Toch moest ze toegeven dat het niet steeds gemakkelijk was geweest want niettegenstaande de gevorderde leeftijd was hij een onverbeterlijke seksmaniak met enorm veel verbeelding. Hij genoot van zijn machtpositie en indien ze iets wilde bekomen, dan moest ze dat ook eerst verdienen. Dat betekende dat hij een bepaald scenario uitwerkte en haar vervolgens 24 uur de tijd gaf om dit uit te voeren. Ze was zeer snel een goede leerlinge geworden, maar ze wist ook dat ze zij haar vrijheid opofferde en een willige slavin geworden was. Meermaals had ze eraan gedacht om te verzaken aan de toekomstige weelde, maar ze wist dat ze dan op straat zou staan zonder enige cent. Vroeg of laat zou hij toch sterven, maar zijn fysische conditie was enorm goed en hij was een onverzadigbare minnaar in bed. Zij lachte uitbundig toen ze uiteindelijk vertelde hoe het noodlot haar toch nog gunstig gezind was geweest toen een stom ongeval definitief deze onmogelijke verhouding beëindigde. Een jonge stomdronken chauffeur overzag een rood licht en botste met hoge snelheid tegen haar echtgenotes wagen. Beiden waren op slag dood geweest.

"Hij heeft drie jaar van mijn leven gecontroleerd, maar voor de planning van zijn eigen dood was iemand anders verantwoordelijk." grijnsde ze verrukt en vervolgde:

"En ik heb mijn vrijheid terug, maar eveneens genoeg rijkdom om de rest van mijn leven in te delen zoals ik het zelf wens. Tegenwoordig plan ik wat er zal gebeuren." Daarmee sloot ze het "pijnlijke" verhaal van haar huwelijk af.

De rijkelijke consummatie van de wijn tezamen met de zachte tonen van romantische muziek en het gedimde licht zorgden voor een ongedwongen atmosfeer. Margot had voordien een paar koude schotels klaar gemaakt, bestaande uit vis, vlees en kaas. De tijd vloog voorbij en ze werden stilaan een beetje aangeschoten. De conversaties kregen meer en meer een seksuele inhoud. Margot vertelde in geuren en kleuren haar ervaringen met de oude viezerik, zoals ze hem steeds bleef noemen. Ze somde op wat ze zoals had moeten doen om de fantasieën van de "oude viezerik" te bevredigen, maar Britt verdacht haar ervan dat ze er ook moest van genoten hebben, want haar relaas was vol vuur en enthousiasme, in het bijzonder waar het de pikantste delen ervan betrof. De glinstering in deze grote ogen loog er niet om. Zijzelf moest toegeven dat deze pikante verhalen haar niet onverschillig lieten. Zo nu en dan gleed haar blik over de slanke licht gespreide dijen tegenover haar. Ze zag duidelijk het witte strookje zijde glinsteren ertussen in.

"Wanneer komt Harry terug", vroeg Margot plots van onderwerp veranderend.

"In een paar weken"

"En wat doe jij dan al die tijd alleen thuis? Zeg me niet dat je geen seks nodig hebt?" Margot was inderdaad weinig veranderd, altijd even schaamteloos met directe vragen.

"Wel weet je, soms..." Begon ze aarzelend met een dromerige uitdrukking in haar ogen.

"Oooh Britt, vertel me". drong zij aan.

Het moest de wijn zijn en de speciale atmosfeer. Britt

Britt vertelde haar avontuur met de brood leverancier.

"Dat zou ik nooit van jou verwacht hebben", meende Margot eerlijk.

"Ik was zelf verbaasd." Beiden lachten uitbundig en zij vulden de glazen na. De fles was nu ledig.

"En jij dan, je bent terug alleen en dat na al die lekkere avonturen."

Britt wist dat haar vriendin zelden lang alleen bleef. Zij voelde een heerlijke warmte bezit van haar nemen. Ze was opgewonden en ze wilde verder gaan met het uitwisselen van hun intieme ervaringen. Ze lag achterover geleund en bekommerde zich niet meer om haar hoog opgeschoven rok. Haar volle dijen waren gespreid en haar geel slipje onder de fijne panty duidelijk zichtbaar. Ze vroeg zich af of haar vriendin reed sporen van haar opwinding in haar kruis kon waarnemen, want ze was zonder enige twijfel vochtig geworden.

"Ik heb een goede vriend" antwoordde Margot mysterieus.

"Wat?" Dus toch. Ze wist dat haar vriendin het niet lang zonder een man kon stellen. Ze had zelfs drie huwelijken achter de rug.

"O, maar ditmaal controleer ik mijn vriend" antwoordde ze met een brede grijns.

"Wil je hem zien?"

"Wat, nu?"

"Ja nu, heel even geduld..."

Margot stond recht met de woorden:

"Even geduld, ik zal zien of ik hem kan bereiken," Ze verliet de woonkamer door de bijdeur aan de linkerkant, waarschijnlijk toegang verlenend tot de keuken. Na de gespreksthema’s van de afgelopen uren, vreesde Britt voor wat er mocht komen. Zij werd nochtans niet lang in het ongewisse gelaten en Margot kwam terug, de handen achter de rug verborgen. Ze sprong in die houding terug in haar zetel. De handen schoten plots tevoorschijn en onthulden wat ze verborgen had gehouden.

"Dat is hem."

Britt staarde vol ongeloof naar de nieuwe minnaar, een grote purperen artificiële penis! Neen, een dubbele penis. Het hoofdorgaan mat zeker 20 centimeter terwijl de kleinere broer slechts enkele centimeters lang was. Dit was duidelijk een vibrator voor dubbele stimulatie, speciaal voor vrouwen ontworpen. Ze kende deze tuigen uit speciale publiciteit catalogen, maar ze had er nooit een in werkelijkheid gezien.

"Ik stel je voor, “Bill the rabbit�, hij wordt nooit vermoeid en doet alles wat ik hem vraag", ze barstte in een wilde lach uit, dat ding heen en weer zwaaiend.

"Zoiets heb je nog nooit gebruikt, neem ik aan?" vroeg ze schalks.

"Neen"

"Nooit verlangd om er een te proberen?"

"Weet ik niet." Ze voelde dat ze bloosde. Ze had er verschillende keren aan gedacht om zoiets te bestellen, vooral nu haar man lange tijd van huis zou wegblijven, maar steeds ontbrak haar de moed om de bestelbrief op te sturen, laat staan om een seksshop te bezoeken.

"Ik begrijp het. Het probleem van zoveel vrouwen, hoe te kopen zonder dat iemand het weet?" Ze leunde achterover, draaide het geheel in haar hand en vervolgde:

"Ik mag Bill, ik heb nog nooit zoveel plezier beleefd als met hem." Ze draaide de zwarte ring aan het uiteinde en Britt kon duidelijk het lichte zoemen horen. Wat zal er nu komen, dacht ze onrustig.

"Kijk" Margot's dijen gingen plots uiteen en ze bracht het trillende ding naar beneden. De top van het langste uitsteeksel bereikte het kruis van het doorzichtige zijden niemendalletje en Britt zag duidelijk een huivering door het slanke lichaam varen. Die grote zwartomrande ogen glinsterden plots anders, alsof er een doorzichtig waas voor getrokken lag.

"Dit is werkelijk een heerlijk gevoel" Britt wist niet meer hoe zich moest gedragen. Zo had ze haar vriendin nog nooit meegemaakt en ze waren reeds een eeuwigheid bevriend. Zij had niet de indruk dat Margot dit opwindend spel nu nog zou stoppen.

"Kijk tot wat Bill in staat is," fluisterde ze hees. Het topje van Bill the rabbit gleed nu langzaam over de onzichtbare lippen omlaag, nam de richting van dat kleinste gevoelige plaatsje tussen de twee halfronde manen van haar achterwerk gelegen, bleef er even plagerig rondcirkelen om dan langzaam terug te glijden tot aan dat kleine knopje dat vol woedend ongeduld wachtte op meer attentie. Britt staarde als gehypnotiseerd naar dit erotisch schouwspel.

"Britt, hij is zo wonderbaar" Daarbij spreidde Margot haar benen volledig open, terwijl Bill heen en weer bewoog over het smalle strookje zijde. Britt op haar beurt was enorm opgewonden, zonder echter goed te weten wat te doen. Langzaam gleden haar dijen vaneen terwijl ze iedere actie van Bill met duidelijke interesse bleef volgen. Haar rechterarm die in haar schoot lag, bewoog zich zonder omhaal naar het centrum van haar gloeiend lichaam. Margot keek naar haar en de verrukking op haar gezicht sprak boekdelen.

"Je bent heet, nietwaar" vroeg ze fluisterend, haast onhoorbaar. Zoemende Bill gleed nu nadrukkelijker over haar kruis.

"Ja," Britt herkende haar eigen stem niet meer. Wat was ze weer aan het doen? Maar stoppen deed ze niet. Ze voelde de vochtigheid doorheen de nylons en het slipje. Terwijl ze naar het trillende onderlijf van Margot bleef staren, streelde ze met samengeperste vingers over de plaats waar haar trillende knopje pijnlijk tegen de met nectar doordrenkte stof drukte. Deze aanrakingen stuurden elektrische stroomstoten naar haar hersenen die op hun beurt klieren diep in haar tunnel
activeerden. Ze voelde de gezwollen lippen en gleed er met de middelvinger tussendoor. De katoenen stof van het slipje voelde aan als een fluwelen streling. De combinatie van alcohol, seksueel getinte praat en de aangename omgeving waren niet onschuldig aan deze extreem opgebouwde spanning in hun lichaam.

"Trek je panty en slipje uit" hoorde ze plotseling. Britt aarzelde even maar als in trance begon ze het bevel uit te voeren. Het benodigde een zekere acrobatische behendigheid om zich in deze diepliggende zetel te bewegen. Ze hief haar kontje een weinig omhoog, schoof slipje en panty tot over haar dijen in de kussens terugzakkend, trok vervolgens de knieën naar zich toe, schoof het ondergoed erover, naar beneden schuivend tot aan de enkels. Enkele keren schudden en het hoopje textiel viel op de bodem. Zij liet zich nu met wijd open dijen terug achterover vallen, tezelfdertijd de rechterhand naar de harige zone brengend. Margot observeerde haar als een roofdier. Bill bewoog onafgebroken over de zichtbaar afgetekende gleuf in de witte zijde tussen de schaamlippen geperst en zij had ondertussen de vibrerende frequentie opgedreven. Haar blik verankerde zich op de behaarde zone recht in haar blikveld, waar de middelvinger tussen twee donkere lippen op en neer ging. Het soppende geluid daarbij veroorzaakt klonk als muziek in haar oren.

Britt’s bewegingen werden heviger. Ze wenste dat aangroeiende lustgevoel gevoel diep in haar onderlijf nog op te drijven tot ongekende hoogten, zonder daarbij al te snel een orgasme te bereiken. Haar vriendin werkte hard, maar plots stopte ze abrupt alle handbewegingen, stond recht en kwam naar haar vriendin toegesneld. Wat een prachtig uitzicht bood haar achtenoverliggende vriendin, benen wijd gespreid en lichtjes opgetrokken, de rok opgeschort tot aan haar middel, een hand snel bewegend over de donkere zone, een vinger tussen de vlinderachtige dikke lippen bewegend en een soppend geluid veroorzakend.

"Britt, probeer Bill, wil je?"

Ze strekte haar arm en Britt nam aarzelend de vibrerende staaf van haar over. Voordat ze iets kon zeggen, keerde Margot terug naar haar plaats, maar alvorens zich te zetten, ontkleedde ze zich volledig. Naakt liet ze zich terugvallen. Ze bezat amper een handvol kleine doch stevige borstjes met extreem lange tepels die temidden een donkere bruine grote cirkel fier omhoog troonden. De lange, dunne kleurloze benen spreidde ze nu wijd opende door ze op beide leuningen te leggen. Daardoor kreeg Britt een duidelijk uitzicht op de dikke zwarte haarbos met daaronder een donkere sleuf gevormd door grote uiteen staande hangende lellen, waartussen een glinsterend vocht droop. Margot gebruikte beide handen om haar hongerige mond te bewerken en wijd open te sperren. Britt kon nu de hoogopgerichte obelisk opmerken die fier voor de ingang van de purperkleurige tunnel troonde. Zijzelf had een goed ontwikkelde lustknobbel, maar nooit had ze gedacht dat een clitoris zo lang kon worden. Ze zag het nerveuze samentrekken van de slijmerige ingang, terwijl Margot ervaren de huid rond de obelisk met duim en wijsvinger bleef kneden.

Britt aarzelde niet langer en bracht Bill tussen haar eigen lippen. Voorzichtig duwde ze de schacht in de overstroomde tunnel, totdat de smallere trillende penis de clitoriszone bereikte. Ze justeerde voorzichtig de pleziermaker zodat deze het gevoelig knopje op de juiste manier behandelde. Ongelofelijke scheuten van genot doorvoeren haar ganse lichaam. Haar achterwerk schokte ongecontroleerd omhoog. De grotere broeder vibreerde diep in haar lustkanaal en ze probeerde de kop naar de meest gevoelige zones te leiden, vooral het punt juist voorbij de ingang gelegen. Dit bleek niet zo eenvoudig, want daarbij verloor de kleinere broeder steeds contact met het overgevoelige uitsteeksel. Ze liet beide genotbrengers om beurten hun werk doen en haar klieren zorgden voor de nodige smering. Margot werd er zich van bewust dat haar vriendin niet lang meer aan de opdringerige charmes van Bill zou weerstaan en ze verhoogde de aanvallen op haar tot barstens toe gezwollen genotstaafje. Het einde en de verlossing waren nabij. Zij zou verkozen hebben dat Britt haar die verlossing kon brengen, maar ze durfde het haar niet vragen daar ze niet wist hoe ze zou reageren. Zich beiden overgevend aan de geneugten van zelfbevrediging betekende nog niet dat Britt ook bereid zou zijn om zich over te geven aan de geneugten van een intiemere wederzijdse bevrediging. Ze moest geduld oefenen en er zouden beslist nog andere gelegenheden komen. Daar zou ze zelf voor zorgen.

Het einde was nakend. Britt gaf zich volledig over aan Bill's bekwaamheden. Haar ademhaling werd meteen luider en onregelmatig. Ze sloot de ogen. Zij kende de voortekens van een hevig orgasme. Haar andere hand gleed over haar bloes en bewerkte er de rechterborst en tepel. Ze duwde het achterwerk omhoog, zoekende naar een diepere penetratie. Een broddelende vulkaan stond op uitbarsten en Margot volgde alles met opengesperde ogen en trillende neusvleugels. Het intens genot dat haar vriendin ondervond verhoogde haar eigen opwinding. Ze duwde de middelvinger diep tussen haar gezwollen lippen, maar tezelfdertijd gebruikte ze haar duim en wijsvinger om de overgevoelige obelisk te bewerken. Iedere aanraking bezorgde haar ongelofelijke trillingen in haar onderbuik die ongecontroleerd trilde. Dan hoorde ze Britt bijna onverstaanbaar grommen:

"Ja, Margot, ik kan nie meer..."

Het ganse lichaam schokte omhoog en een reeks heftige spasmen liet haar achterwerk op en neer schudden. Ze slaakte een hese kreet en haar dijen sloten zich rond dat lekker stuk vibrerend werktuig. Het onderlichaam schokte nog een paar maal op en neer terwijl het bovenlichaam verkrampt naar voor schudde en op hetzelfde ritme schokte. Dit subliem hemels gevoel begon reeds weg te ebben, toen Margot als een furie alle zelfcontrole verloor.

Haar hand bewoog wild op en neer tussen haar dunne dijen. Zij schreeuwde gefolterd als een wild gemarteld dier en een stroom slijmerig vocht schoot over haar hand. Ze dacht dat haar intiemste delen explodeerden, dat al haar interne organen naar buiten zouden gestoten worden. Maar ze omvatte nog steeds dat lange opgezwollen paaltje, masturberend met de beschermhuid tussen duim en wijsvinger op en neer over de stam wrijvend. Haar gezicht was vertrokken van een onbeschrijfelijke wellust, haar ogen en mond wijd opengesperd. Haar blik bleef gefocusseerd op dat onbeweeglijke naakte onderlichaam met dat tot het middel opgeschoven rode rokje. Bill lag bewusteloos naast de lichtjes gespreide benen, maar ze staarde als gemagnetiseerd naar de nu tot rust gekomen licht geopende vochtige liefdestunnel.

Ze voelde de voortekens van een tweede ontlading. Het deed pijn maar bezorgde haar tezelfdertijd een onbeschrijfelijk gevoel.
Haar hand bewoog sneller en sneller. Ze folterde haar lustcentrum, luid schreeuwend, alsof dit haar sneller tot de verlossing zou brengen. Ze bewerkte het paaltje als een man zich masturbeert, bovenlichaam naar voor gebogen. Het kwam. Ze krijste onverstaanbare onzin. Ze ontplofte hevig schokkend. Haar naakt lichaam vloog op en neer, twee drie, viermaal achtereen terwijl een heftige stroom vocht naar buiten spoot. Britt, die terug de ogen had geopend, had nog nooit iets dergelijks gezien, noch zelf meegemaakt.

"Britt...Britt..." deze woorden vergezelden de laatste stuiptrekkingen. Ze bracht haar benen terug bijeen, vermoeid en voldaan. Beide vrouwen kwamen op adem zonder een woord te uiten. Britt had intens deze ogenblikken genoten maar ze vroeg zich af wat er in godsnaam met haar aan de hand was. Haar lichamelijke lusten hadden de laatste paar dagen haar levenspatroon bepaald en dat maakte haar nerveus. Zelfs nu bleef ze onbeschaamd in een ondeftige erotische lichaamspositie liggen waarbij zelfs de afgebeelde vrouwen op de schilderijen moesten blozen.

Haar handen lagen langs haar zijde. Zij had genoten als nooit ervoor.
Ze keek naar Margot die haar vriendelijk toelachte.

"Dit was super", resumeerde zij de situatie. Geen schaamte noch schuldgevoel. Waarom ook?

"Ik denk dat we nu beter zouden gaan slapen. Het is reeds laat en je dronk teveel wijn opdat ik jou laat vertrekken. Je blijft hier." Britt was te voldaan en te loom om te protesteren. Het aanbod kwam haar zelfs gelegen.

" Akkoord, ik neem aan dat je gelijk hebt" Antwoordde ze zwak.

"Geen probleem, mijn bed is groot genoeg voor twee." Lachte Margot dubbelzinnig, maar Britt overhoorde dit.
Het feest was over.
Maar het verhaal niet.Aantal keer bekeken: 41241
Waardering: 6.87 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online