Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Buitensex in de polder 1: Dagje Schokland.

U leest om dit moment het verhaal Buitensex in de polder 1: Dagje Schokland gepost door shadowgerard. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: shadowgerard
Gepost op: 2011-8-25

Verhaal:

Buitensex in de polder 1: Dagje Schokland
Het is alweer een jaar geleden dat mijn vrouw (Katie, 32) en ik, Gerard (44) samen in de polder een fietsvakantie vierden. We hadden de tent op Urk neergezet en vandaaruit ondernamen we elke dag een fietstocht.
Zo kwamen we ook op Schokland terecht. Het was een niet zo warme dag, maar gelukkig droog. Schokland is, voor wie dat niet weet, een voormalig eiland in de Zuiderzee, dat met de inpoldering is drooggevallen. Het is heel apart, en door de beschrijvingen langs het fietspad krijg je een goed idee van hoe het er in die tijd uitzag en hoe men toen leefde.
Die dag was het erg rustig, waarschijnlijk omdat we later op de dag aankwamen. De eerst van de 10 kilometer op het ”eiland” kwamen we helemaal niemand tegen en daarna precies één wandelaar en 2 fietsers. Toen we dan ook bij een bord stopten, waarop weer een toelichting stond over het leven op het eiland, streelde ik Katie over haar billen en nam haar daarna in mijn armen en gaf haar een lange tongzoen. Ze reageerde eerst wat terughoudend, maar toen ze had rondgekeken en in de verre omtrek geen anderen zag, reageerde ze al wat meegaander en kustte fanatiek terug.
Toen ik mijn hand op haar borst legde, vond ze het echter toch wel genoeg en na een tikje op mijn al wat op sterkte gekomen pik liep ze snel naar haar fiets en fietste ze weg.
Ik stapte dus ook maar op, en reed achter haar aan. Met mijn blik op haar op haar zadel heen en weer schuivende billen, bedacht ik, dat ze daar niet zo maar mee weg zou komen. Katie is niet zo gesteld op buitensex, maar ik wil het al jaren eens proberen, en eigenlijk zijn we op seks gebied ook wel toe aan een nieuwe uitdaging. Ik zag hier in deze omgeving hiervoor eindelijk een kans.
Een stukje verderop kwamen we bij het museum, waar we even plaatsnamen voor een kopje koffie en gebak. Op het verder lege terras namen we plaats aan een tafeltje. Daar zittend streelde ik met mijn voet langs haar kuit, langzaam omhoog richting haar knieholte. Ik merkte dat ze dat best opwindend vond, maar ook hier reageerde ze weer terughoudend op en maande zij mij om op te houden.
Na deze pauze fietsten we verder en we kwamen nu bij een gebouwtje, waarbij een waterput staat. Het gebouw is een voorbeeld van een huis op Schokland en ligt op een terp (heuvel). Vandaaruit kijk je ver in de omtrek, en weer viel op hoe alleen we hier waren. Ik ging achter Katie staan en druk me tegen haar aan. Ik streelde over haar buik en nadat ze had gezien dat er niemand iets kon zien, liet ze me begaan. Ik nam dan ook na enig streelwerk haar borsten in mijn handen en haar tepels tussen duim en wijsvinger, waarna ik er in kneep en er aan draaide, waarop zij begon te steunen en haar billen tegen mijn kruis aandrukte. Haar handen lagen op die van mij en drukten ze nog strakker tegen haar borsten aan.
Ik keek nog eens om me heen en opende haar blouse, waarna ik in haar BH gleed.
Haar handen daalden en kwamen naar achter, en lagen op mijn kruis. Haar vingertoppen streelden langs de lengte van mijn pik, die steeds harder werd en smeekte om bevrijding.
Ik manouvreerde Katie tegen de muur van het huisje en draaide haar om. Tijdens een lange tongzoen streelde ik haar billen en ging dan onder haar rokje, waar ik dankzij haar string direct bloot vlees in handen had. Ik boog me iets voorover en nam een tepel in mijn mond en zoog eraan en beet er zacht op.
Katie kreunde steeds meer, en ik merkte dat haar weerstand nu helemaal gebroken was. Ze lette helemaal niet meer op de omgeving, maar drukte haar borst bijna in mijn mond, genietend van de behandeling. Na beide tepels zo verwend te hebben drukte ze mijn hoofd verder naar beneden en deed haar rokje omhoog. Ik keek tegen haar string aan, maar deed deze al snel uit. Meteen drukte ze haar al natte kutje tegen mijn mond. “Lik mijn geile kut”, kreunde ze. En dat deed ik dan maar. Ik drukte mijn tong in haar kutje en begon tussen de al uit elkaar staande lipjes te likken. Dat wisselde ik af met af een toe een diepe stoot in haar kutje met mijn tong, of een lik langs haar clitje. Ook beet ik er af en toe op. Haar handen lagen op mijn achterhoofd en drukten me er tegenaan, zodat ik niet kon stoppen (alsof ik dat zou willen).
Na enkele minuten plagen ging ik er echt voor. Ik stootte een vinger in haar kutje en terwijl mijn tong en tanden haar clit bewerkten neukte ik haar met mijn vinger. Dat was blijkbaar teveel, want ze kwam met een harde kreun klaar en liet haar geil in mijn mond stromen. Ik likte het dankbaar op, maar ging meteen door met likken en vingerneuken, waardoor er als snel een tweede en derde orgasme volgde, waardoor ze uitgeput tegen het huisje hing. Ik ging weer staan, waarna ik haar weer een lange tongzoen gaf, die ze hijgend en op mijn tong zuigend beantwoordde.
Na nog even gezoend te hebben deed Katie haar string weer aan, en omdat we iets verderop een stel fietsers om de bocht zagen komen uit de richting die wij op moesten, liepen we naar onze fietsen en dronken daar wat. Toen stapten we maar op de fiets om verder te gaan. Ik had wel last van een aanzienlijke stijve in mijn broek, die doordat ik een strakke fietsbroek droeg behoorlijk aftekende. Gelukkig had ik er een lang shirt eroverheen.
Met wiegende billen fietste Katie nu uitdagend voor me uit, en af en toe wierp ze een geile blik naar me.” Jammer dat die fietsers kwamen” zei ze, “anders had ik je daar lekker klaargepijpt, maar ja………”. En toen fietste ze snel weer verder.
Het volgende punt op de route was een ruïne van een kerk, en ook die ligt op een verhoging in het landschap. We fietsten naar boven en namen plaats op een bank. Katie kwam tegen me aan zitten en streelde mijn bovenbeen aan de binnenkant. Langzaam gingen haar vingers richting mijn kruis, maar steeds als ze mijn ballen bijna raakte, ging ze terug. Nadat ze dat een aantal keren had gedaan, kwam ze uiteindelijk wel bij mijn ballen, die echter door de zeemleer in de fietsbroek beschermd werden, waardoor ze het gewenste gevoel niet bereikte. Maar haar “belofte” van een pijpbeurt had mijn paal toch al op oorlogssterkte gekregen, en toen ze dan ook haar hand erop legde en de volle lengte streelde, door de broek heen, vond ik het goed geweest.
Ik stond op, keek even rond of iemand in de buurt is, en toen ik niemand zag, trok ik mijn fietsbroek omlaag, en wees met mijn nu (ik draag mijn fietsbroek altijd zonder ondergoed) vrije lul naar haar gezicht. “Maak nu maar waar wat je me net beloofde” zei ik. Schalks vroeg ze: “wat bedoel je?”
“Pijp mijn pik”, zei ik, en drukte mijn eikel tegen haar lippen. Ze begon de eikel te kussen, en likte langs de hele schacht en naar mijn ballen. Toen ging ze weer omhoog, en na nog enig geplaag opende ze uiteindelijk haar mond en nam de eikel tussen haar lippen. Daar hield ze echter op, en terwijl haar lippen rond mijn eikel sloten likte ze mijn pisgleufje. Ze liet hem weer uit haar mond glippen, keek me aan en zei: “doe maar wat je altijd al eens hebt willen doen”. Ik keek even in haar geile ogen, en terwijl ze mijn eikel weer tussen haar lippen nam, knikte ze me toe. Ik bedacht nog even kort waarop ze nou doelde, want ik had wel meerdere fantasiën met haar besproken. Maar toen maakte ze met een lichte druk op mijn billen, waarbij mijn lul verder in haar mond gleed, duidelijk waar ze op doelde. Ik nam het dan ook over en drukte verder door, totdat ik voelde dat mijn lul tegen haar huig aankwam. Daar stopte ik en begon weer uit haar mond terug te trekken. Na enige stoten in haar mond, waarbij mijn paal verder dan ze ooit heeft toegelaten in haar mond ging, kreeg ik het ritme te pakken en neukte nu lekker door, waarbij steeds meer de helft van mijn staaf in haar geile pijpmondje verdween..
Ik keek omlaag naar het geile gezicht van deze heerlijke pijpbeurt, of moet ik zeggen mondneukbeurt, en Katie keek me aan. Na een volgende beheerste stoot voelde ik opeens een flinke druk op mijn billen, waarmee ze mijn pik ineens tot achter in haar keel nam. Meteen trok ik terug, omdat ze altijd had aangegeven dat nooit te willen. Katie begon wat te hoesten en kokhalzen, maar wist het al snel te stoppen. “Sorry”, zei ik nog, maar ze keek me alleen aan, nam mijn pik in haar mond en drukte weer, nu beheerster, mijn pik door tot in haar keel. Nu ze het zelf meer controleerde, ging het al beter, en toen mijn pik helemaal in haar mond zat, keek ze geil omhoog, met een trotse blik. Daarna liet ze hem weer ontsnappen, maar nadat ze de eikel even had gelikt gleed hij alweer tot diep in haar keel.
Met deze behandeling hield ik het niet lang vol. Na nog een keer of 10 mijn paal helemaal tot mijn ballen in haar mond te zien verdwijnen, voelde ik mijn zaad opkomen en gaf ik aan dat ik ging spuiten. Op dat moment verraste ze me alweer door mijn paal tot in haar keel te nemen en daar te laten, terwijl ik mijn sperma in haar keel loosde. Ook dat had ze nog nooit gedaan. Tot nu toe bleef het bij spuiten over haar borsten of een enkele keer voor in haar mond, waarna ze mijn zaad meteen weer uitspuugde.
Na zeker 7 of 8 flinke stralen gespoten te hebben, zakte ik op de bank terug. “God, wat was dat lekker Katie”, kreunde ik. Geil keek ze me aan, en de trots op haar prestatie straalde van haar gezicht. Ze likte langs haar lippen, waar nog een enkele druppel sperma glinsterde. Ze liet de druppels op haar tong liggen en aan mij zien, waarna ze ook deze doorslikte. Daarna kreeg ik een lange geile tongzoen.
Ik deed mijn broek maar weer omhoog. We bleven nog een tijd tegen elkaar aan geleund zitten, waarbij ik haar borsten streelde.
Het was inmiddels al laat in de middag en we moesten nog een heel eind terug fietsen, dus we stapten maar op. Naast elkaar fietsend maakten we de Schokland fietsroute af en gingen terug richting Urk.
In Urk stopten we in het centrum bij een knus visrestaurantje. Tijdens het eten keek Katie me nog steeds geil aan. Na elk stukje vis likte ze haar vingers af, waarbij ze haar pijpbeurt van die middag nog eens voordeed. Ook ik liet mij niet onbetuigd, en liet met tong en handbewegingen zien wat ik met haar kutje had gedaan.
Wat daarna gebeurde kunnen jullie in het vervolg verhaal lezen.
Geile groetjes van Gerard


Aantal keer bekeken: 52992
Waardering: 6.86 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online