Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Bumpy Ride.

U leest om dit moment het verhaal Bumpy Ride gepost door Katherine Tyler. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Katherine Tyler
Gepost op: 2010-12-19

Verhaal:

Bumpy Ride
Kathy (19) zit thuis, zichzelf te bevredigen kijkend naar geile pornofilmpjes. Ze hoorde voetstappen door de kersverse sneeuw van Scandienavië. In haar kleine huisje op de weide luisterde ze wanneer er werd aangeklopt. Toen na voor haar lang wachten eindelijk werd aangeklopt, liep ze sexy naar de deur in haar panterprint-sexpakje. Toen ze open deed schrok ze niet, integendeel...
Haar buurman stond voor de deur voor brandhout. Kathy had iets heel anders in haar hoofd. Bilschuddend liep ze naar de open-haard en bukte diep om het hout te grijpen. Haar suede slipje kwam tevoorschijn. De buurman voelde zich uitgedaagd, zijn hand ging langzaam naar het lekkere kontje van Kathy. In zijn broek gebeurde er heel veel en zijn penis werd langzaam stijf.
Kathy stond op en snel trok hij z'n hand weg. Maar brandhout had ze niet gepakt, met een weelderige fantasie werd haar kut drijfnat. De buurman moest naar de 'wc'. Eenmaal daar begon hij snel z'n pik af te rukken in de hoop een orgasme te verwekken. Kathy wist welwat ze ging doen. Geil als wat liep ze naar de wc. En jahoor precies wat ze hoopte. De sexy buurman was zoals precies in haar droom op háár wc sex met zichzelf aan het hebben. Hij schrok maar voordat hij het wist lag Kathy op haar knieën. Langzaam ging haar hand naar de 21 cm. pik van haar sexgenootje en pakte hem stevig beet. Geil begon ze zijn dikke wortel te zuigen en te likken. Haar middelvinger vlinderde over zijn eikels. Hij kon het niet langer houden, hij spoot zijn witte sap in haar kleine mondje en braaf slikte ze het door. Ze kreunde en boog zich voorover met handen tegen de muur, doggystyle was wat volgde. inmiddels waren ze al pijpend de gang op gestrompeld en nu stond Katherine uitdagen met haar bilspleet gespreid tegen de gangdeur. De buurman liep langzaam en genietend op haar af. "Wacht, hoe heet je eigenlijk?" zei Kathy. "Jozef, baby..." en toen verdween zijn stijve in het kleine kontgat van Kathy. Kreunend hield Kathy haar bil gespreid, zodat het beter op en neer ging. Hij haalde 'hem' eruit en opnieuw spoot hij sperma over haar rug. Ze lokte Jozef naar de bank en ging liggen. "Maak het jezelf gemakkelijk, sweetie!" en ze trok de laatste restjes uit. Ze rekte zichzelf uit en Jozef deed 'standje 68' met haar. Na heftige, lekkere maar vooral sexy sexpartij besloten de 2 samen te wonen. Ze kregen een tweeling. :D The end!

Aantal keer bekeken: 6636
Waardering: 3.92 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 31 bezoekers online