Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Campinglife (vervolg op Hyves).

U leest om dit moment het verhaal Campinglife (vervolg op Hyves) gepost door Peter. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: Peter
Gepost op: 2010-12-13

Verhaal:

Campinglife (vervolg op Hyves)
Zondagmorgen, ik word wakker omdat de regen hard op het slaapkamerraam klettert en als ik naast me kijk ligt Evelien niet meer naast me. Als ik op de wekker kijk zie ik dat het ook pas kwart voor negen is en op datzelfde moment komt Evelien -in kamerjas- met 2 warme kopjes thee de slaapkamer binnen.

"Goeiemorgen neukbeest van me, lekker geslapen?" en duf kom ik overeind en zet de kussens tegen het hoofdeind aan. Evelien doet haar kamerjas uit en kruipt er nog even bij. Bij het zien van haar blote lichaam reageert mijn lul gelijk weer, maar om haar nu weer te bespringen gaat me wat ver. Eerst maar ff een beetje wakker worden. Zwijgend zitten we zo allebei van onze thee te nippen en op de achtergrond staat de tv al aan valt me op. "Sorry hoor, maar ik kijk altijd graag naar Campinglife en aangezien ik het gisteravond gemist heb, wil ik zo om 09:00 graag de herhaling zien". Ik zeg maar niks, maar giet de laatste slok thee naar binnen. Ik kijk het meestal ook wel met mijn vrouw, maar ik had nu (met m'n eigen Jessica Mendels look-a-like onder handbereik) graag wat anders gedaan. Ik stap uit bed en schiet in de joggingbroek en het t-shirt wat ik gisteravond aanhad. Eerst maar eens even pissen en ook Evelien stapt uit bed en schiet haar kamerjas weer aan.

Als ik na een paar minuten van de WC kom heeft ze de waterkoker (voor een tweede kopje thee) alweer aangezet en heeft ze zich op de bank geïnstalleerd. Ik besluit wat te eten te gaan maken en het duurt even voordat ik alles gevonden heb. Evelien gaat helemaal op in Campinglife (ik moet toegeven, Jessica ziet er weer erg lekker uit), maar ze veert verrast op als ik 2 boterhammen met een gebakken eitje en mee gesmolten kaas voor haar neus zet, tegelijk met een vers kopje thee. Liever nog had ik háár eitjes even bevrucht, maar dat komt straks wel. M'n eigen eitjes liggen nu in de pan en na een paar minuten voeg ik mezelf bij Evelien op de bank en kijken we samen de laatste minuten van het programma. Buiten giert de wind om het huis en komt de regen met bakken tegelijk naar beneden. "Echt een dag om lekker in bed te blijven !" zeg ik, maar Evelien geeft aan dat ze zo om half elf visite krijgt. Het moet haar zijn opgevallen dat ik enigszins teleurgesteld gereageerd heb, maar als ze me verzekerd dat ik de visite straks ook wel kan waarderen stelt me dat wat vrolijker.

"Half elf, dan mogen we wel opschieten" zeg ik hardop en ik sta op en besluit te gaan douchen. Evelien staat ook gelijk op en volgt me naar de douche. Ik heb wel een klein beetje een idee wat ze van plan is, maar ik hou me van de domme. Als ik uit mijn kleding schiet en onder de douche stap, zie ik dat Evelien ook haar kamerjas heeft uitgedaan. Mijn lul richt zich weer op, vooral omdat ze ook geen moeite doet om er snel bij te komen staan. Traag staat ze -in haar blootje voor de spiegel- haar haren te borstelen mij ondertussen geile blikken toewerpend en nu valt me eigenlijk past echt goed op hoeveel ze afgevallen is. Niet te lang naar kijken, want met de naderende visite (maar ik ben hier zelf ook visite!) is er nu geen tijd over om te gaan staan (of liggen) neuken en op het moment dat Evelien erbij komt staan stap ik eronder vandaan. Ze is teleurgesteld dat ik al onder de douche vandaan stap, maar als ik haar zeg dat het al tien uur is en ik graag aangekleed de visite ontvang moet ze toegeven dat ik wel een beetje gelijk heb. Mijn eigen kleding is nu wel droog en als ik me aangekleed heb stapt ook Evelien onder de douche vandaan. Ze trekt een mooie rode stringslip met passend BH’tje aan, maar tot mijn verbazing doet ze daarna haar badjas weer aan. "Huh, kleed je je niet aan?" vraag ik, maar op dat moment gaat de bel al en schiet ik vlug de woonkamer in en loopt Evelien naar de deur om open te doen. Ik ga gauw op de bank zitten en zap vlug wat op de tv naar een leuk programma. Met een scherp oor luister ik wie er binnenkomt en als ik het goed gehoord heb is het in ieder geval één vrouwelijk persoon. Een tiental seconden later stapt Evelien samen met de visite de kamer in en zij komt me vaag bekend voor. Ze stelt zich voor als Ellen, het buurmeisje van 2 portieken verder en nu begint het me te dagen. Ellen hebben we hier jaren geleden al eens op een verjaardagsfeestje van Evelien d'r dochtertje Sanne gezien en ze past ook nog regelmatig op haar. Ik bekijk haar eens goed en van dat jonge, roodharige, schuchtere meisje van een jaar of 5 geleden is niet veel meer over. Ellen komt over als een zelfverzekerde dame die weet wat ze wil. Toch blijkt de werkelijkheid heel anders te zijn en enigszins hortend en stotend begin ze haar verhaal te vertellen.

Ellen vertelt dat haar lagere schooltijd één groot drama is geweest. Ze werd (door haar rode haar) veelvuldig gepest en werd ook bijna nooit op verjaardagen van klasgenootjes uitgenodigd. Na de basisschool is ze naar de HAVO gegaan en ook daar was het niet echt een feest verteld ze. Het ging wel wat beter als op de basisschool, maar dat kwam volgens haar ook omdat haar moeder een lingeriezaak in de stad heeft en daar wilden de nodige Wannabee vriendinnetjes natuurlijk wel vaak over de vloer komen, in de hoop zo wat korting op leuke setjes te krijgen. Ze verteld verder dat haar enige echte vriendin altijd Evelien is geweest en dat ze hier regelmatig haar hart kon luchten als het op school weer eens tegen had gezeten. Ook een vriendje heeft ze nog nooit gehad en enigszins bedrukt verteld ze dat ze ook nog nooit sex heeft gehad. Sinds ze vorig jaar met school klaar was is ze bij haar moeder in de zaak gaan werken en de laatste maand runt ze de zaak zelfs alleen omdat haar ouders op een cruise zijn. Ook vertelt ze dat ze zeer regelmatig bij Evelien en Jeroen over de vloer komt en blijft eten en dat ze ook nog steeds op hun dochtertje past. De reden waarom ze hier zo vroeg op zondagmorgen zit, is dat er zaterdagmiddag een nieuwe lingerie collectie bij haar op de zaak is binnen gekomen en dat Evelien (sinds ze een kilo of 10 is afgevallen) wel wat nieuwe setjes kan gebruiken. Ze loopt naar de gang en komt even later terug met een koffer vol met mooie setjes. "Misschien dat Jeroen dan weer zin in haar krijgt" zegt Ellen, maar als ze ziet dat Evelien en ik elkaar wat schalkse blikken toewerpen weet ze eigenlijk al genoeg...

Binnen staat de cv aan, buiten regent en waait het stevig door en Evelien komt met 3 verse koppen thee de kamer weer binnen. Ellen heeft de setjes -een stuk of 12- tevoorschijn gehaald en op de eetkamertafel uitgestald. Aan Evelien nu de taak om wat setjes (desnoods allemaal) te keuren én te passen. Ik voel dat Ellen zich een beetje opgelaten voelt en als ik voorstel om de dames even alleen te laten is het Evelien die aangeeft dat ik er juist bij moet blijven. "Ik wil tenslotte de reactie van een man zien als ik in mooie lingerie voor z'n neus sta!", en ze werpt Ellen een vette knipoog toe. Nu is het mijn beurt om te blozen, maar Evelien is reeds met het eerste setje naar de slaapkamer vertrokken. Een beetje ongemakkelijk zit Ellen naast me, totdat Evelien haar vanuit de slaapkamer roept om even te komen helpen. Ik zet de tv uit en steek m'n neus in de cd collectie van Jeroen en m'n oog valt op wat oudere cd's en net als ik de cd Greatest Hits van Fleetwood Mac heb opgezet komen Ellen en Evelien de kamer weer binnen. Ze heeft een mooi, maar een beetje een braaf zwart setje aan en ze merkt dat ik niet als te enthousiast reageer. "Ehhh, zo kan ik geen reactie peilen hoor" zegt ze, "Dus hup, uit die broek !" en ze pakt de setjes van tafel en verdwijnt weer met Ellen naar de slaapkamer. Een beetje beduusd laat ik die laatste zin nog even voorbij komen, maar dan is er de stem van Ellen. "Ik moet van Eef vragen of die broek nou al uit is" en de dames schateren het uit. Nou, veel keus heb ik dus niet, dus ik trek m'n spijkerbroek uit en in boxershort en t-shirt zit ik vervolgens op de bank te wachten op het volgende setje wat geshowd gaat worden.

Evelien komt weer de kamer in en heeft nu een wat 'bloter' setje aan. Wel weer zwart, dat dan weer wel (ik zag daarnet ook mooi donkerblauw en paars liggen), maar het slipje is mooi gesneden en de bh is er eentje van het zgn. push up type. Ik zie er nog net geen tepelrandjes bovenuit komen, maar verder wel erg opwindend ! Traag komt ze naar me toe en legt dan haar hand op mijn kruis. "Hmmm, dus dit setje is goedgekeurd" als ze zachtjes in mijn keiharde piemel knijpt. Beheerst brengt ze haar mond naar de mijne en net als ik mijn hand op haar heupen leg is daar de stem van Ellen. "Ahum, ik wilde ook even jouw mening over dit setje" en als Evelien mij loslaat en een stap opzij doet zodat ik Ellen kan ziet slaat mijn hart een slaag of 3 á 4 over. Wat zij aanheeft is waanzinnig mooi! Ze heeft het donker paarse setje aan wat erg mooi uitkomt op haar blanke huid en het laat ook weinig aan de verbeelding over. Bij haar bh zie ik net wel de randjes van haar tepels (die overigens keihard zijn) er bovenuit komen en de strak zittende hipster laat overduidelijk haar schaamlippen zien. Beheerst draait ze zich om en showt ons (Evelien kijkt ademloos mee) haar vreselijk mooie strakke billetjes. "Hoe moest ik nou ook alweer zijn reactie peilen?" vraagt ze aan Evelien. Evelien gaat een stukje aan de kant, pakt Ellen d'r hand vast en brengt die vervolgens naar mijn kruis. Ik merk dat ze 'schrikt', maar als Evelien tegen haar zegt dat ze er even zachtjes in moet knijpen doet ze het toch. Grijnzend kijk ik naar haar hand die traag over mijn kruis wrijft. Ik zie ook dat ze bloost, maar ik stel haar gerust en zeg dat ze niks tegen haar zin hoeft te doen.

Het wrijven over mijn pik heeft haar aardig opgewonden, want ik hoor hoe haar ademhaling versneld en ik kijk haar aan. Ze durft mij echter niet aan te kijken en daar komt bij dat ze gehypnotiseerd is (lijkt wel) door mijn lul, die ondertussen pijnlijk klem begint te zitten. Als ze me dan eindelijk aankijkt met haar mooie grijs/groene ogen is het alsof er niets meer om ons heen bestaat. Evelien is in de stoel tegenover ons gaan zitten en die slaat ons goedkeurend gade. Ellen ziet het niet, die heeft alleen maar oog voor mij en ze klimt nu op mijn schoot. Ze moet mijn harde pik tegen haar kruis kunnen voelen en traag begint ze met haar heupen over mijn schoot heen en weer te glijden. Ik voel dat door die beweging (en het vele voorvocht) dat mijn velletje al over mijn eikel heen schiet en even kan ik een pijnschreeuwtje niet onderdrukken. Geschrokken springt Ellen van mijn schoot af, maar Evelien is er als de kippen bij om haar gerust te stellen dat er niks aan de hand is om vervolgens voor te stellen of we niet beter het comfort van de slaapkamer en het bed op kunnen zoeken. Ik friemel wat in mijn kruis en schuif zo mijn velletje weer over mijn eikel. Evelien trekt me uit de bank en ik stel Ellen gerust dat ze me echt geen pijn heeft gedaan en dat ik dadelijk wel laat zien wat er nou precies gebeurde.

Eenmaal in de slaapkamer aangekomen ligt het bed bezaaid met lingerie, maar voordat ik ook maar de kans om dat enigszins aan de kant te schuiven word ik het bed opgeduwd. 2 mooie vrouwen in uitdagende lingerie kijken me aan. Ellen is niet helemaal op haar gemak, maar Evelien neemt haar bij de hand en ze vleien zich links en rechts naast me op het bed. Evelien schuift m'n t-shirt wat omhoog en ik trek het vervolgens uit. Ellen wrijft weer traag over mijn boxershort, maar voordat mijn velletje nou dadelijk weer onverwacht achter mijn eikelrand floept beveelt (!) Evelien me om hem uit te trekken. Ik voel haar handen al achter het elastiek haken en als ik dan mijn billen even omhoog wip hangt m'n boxer ineens op m'n enkels. Ellen heeft me al die tijd strak aangekeken, maar als Evelien haar hand vastpakt en die om mijn dikke, blote lul heen vouwt moet ze gewoon wel kijken. Evelien ligt meegenietend te kijken hoe Ellen een beetje blozend naar mijn dikke lul kijkt en hoe haar hand eromheen zit. Ze komt Ellen ook te hulp; "kijk, dit gebeurde er net" en met een rukje beweegt ze Ellen d'r hand naar beneden waardoor mijn eikel weer bloot komt te liggen. Geschrokken laat ze hem los waardoor mijn lul op mijn buik belandt. "Ik heb wel eens een pornofilm gezien" zegt ze, "maar in het echt is het toch anders" Om Ellen een beetje te laten ontspannen vraag ik haar om op haar buik te gaan liggen. Evelien weet wat ik van plan ben en die reikt me een flesje massagegel cq glijmiddel aan. Ik maak Ellen d'r bh sluiting los en traag trek ik de bandjes van haar schouders. Ik zit op haar benen en ze slaakt een gilletje als ik een flinke klodder massagegel tussen haar schouderbladen kwak. Gisteravond kwakte ik een klodder tussen Evelien d'r billen, recht op haar ster, nu ga ik eerst Ellen lekker verwennen.

Ik doe ook wat gel op mijn handen en wrijf die enigszins warm, om ze daarna op de schouders van Ellen te planten. Een diepe zucht ontsnapt aan haar lippen als ik eerst haar schouders en vervolgens haar hele rug onder handen begin te nemen. Evelien op haar beurt trekt nog even krachtig aan mijn lul waardoor er een druppel voorvocht verschijnt. Met haar vinger haalt ze die weg en stopt die in haar mond. Een tweede druppel welt nu op en weer haalt Evelien die weg, maar nu houdt ze haar vinger voor Ellen d'r neus. "ruik en proef eens" en gedwee doet ze wat Evelien haar vraagt. Ik kijk toe hoe Ellen aan de vinger (met mijn voorvocht erop) van Evelien ruikt en die vervolgens beheerst in haar mond stopt. Ik ben ondertussen met mijn handen op haar heupen belandt en als ik mijn vingers achter het randje van haar slipje haak begrijpt ze de bedoeling en wipt haar heupen omhoog. In één vloeiende beweging schuif ik het slipje over haar benen en ruik even aan het kruisje. Het geurt naar vrouw en ik kan niet wachten om zo haar kutje in mijn mond te nemen en te proeven/ uit te likken en te vingeren.

"Ellen, draai je eens om", het is Evelien die dat zegt, maar ik merk dat ze moeite heeft om zich bloot te geven. Ik stel haar gerust door te zeggen dat als ze wil stoppen ze dat op ieder moment kan aangeven. Evelien is echter wat harder voor haar en zegt; "al weken hoor ik je erover dat je wel eens geneukt zou willen worden, grijp dan nu je kans!" . Kijk, dat wist ik weer niet en aarzelend rolt ze zich op haar rug. Een paar mooie blanke borsten met daarop een paar knetterharde tepels worden zichtbaar en als mijn ogen langs haar lichaam dwalen zie ik dat ze haar hand voor haar kruisje houdt. Ik gebaar Evelien even rustig te zijn (ik heb gisteravond wel gemerkt dat die aardig dominant kan zijn) en heel beheerst kus ik haar hand. Als ik die vastpak en een stukje opzij doe werkt ze langzaam aan een beetje mee. Ik blijf haar aankijken en pas als haar arm naast haar lichaam is dwalen mijn ogen weer af. Alles is mooi aan haar . Haar borsten, d'r blanke huid, de sproetjes in haar gezicht, maar ook het rossige streepje schaamhaar wat op haar venusheuvel prijkt. Daaronder een paar stevige gezwollen buitenste schaamlippen en ook bij haar zie ik haar binnenste schaamlippen er brutaal tussenuit komen. Beheerst druk ik een kus op haar heuveltje en ik merk dat ze haar benen een beetje spreidt. Ik kan daardoor nu ook een kus op haar schaamlippen geven en mijn tong even gauw langs haar clitoris halen en nu gaan alle remmen los. Ze spreidt haar benen wijdt open, legt haar handen achterop mijn hoofd en trekt me vervolgens krachtig tegen haar kut aan. Ik heb geen andere keus dan haar kut vol in mijn mond te nemen en ik proef haar sterke vrouwelijke smaak. Als ik even de kans krijg om op adem te halen schiet er nog door me heen dat dit eigenlijk niet kan (Ellen is nog geen 19, Evelien is 36 en ik ben vorige week 40 geworden), maar Ellen dwingt mijn hoofd weer tussen haar benen en zodra mijn tong weer tussen haar natte schaamlippen doorglijdt voel ik aan het trillen van haar benen en het schokken van haar heupen dat ze al bijna klaarkomt. Als ik dan vervolgens beheerst mijn vinger in haar schuif wordt het haar te veel en komt ze klaar, daarbij een golfje kutsap naar buiten persend.

Met rode blosjes op haar wangen ligt ze een beetje bij te komen, totdat ze mijn drijfnatte bek ziet... ze schiet in een lachstuip en het ijs is nu definitief gebroken. Ik zit tussen de benen van Ellen en kijk tegen haar rood aangelopen schaamstreek aan. Evelien reikt me het flesje massagegel weer aan en rustig begin ik de binnenkant van Ellen d'r dijen te masseren. Af en toe raak ik 'per ongeluk' haar clitoris aan en na een paar minuten merk ik dat dit haar alweer opwindt. "En, wat denk je, kan ze je lul al hebben?" vraagt Evelien. Ellen komt een beetje overeind, kijkt naar mij, dan naar m'n dikke pik en zegt; "neuk me, ik wil je lul in me voelen" Al zoenend werk ik me omhoog en neem dan één voor één haar harde tepels in mijn mond. Ik voel dat mijn lul tussen haar benen tegen haar natte kut aanhangt en ik moet me inhouden om hem niet in één diepe stoot naar binnen te schuiven. Ik neem een beetje afstand, pak mijn lul in mijn hand, haal hem een paar keer tussen haar natte lippen door en zet dan m'n ontblote donkerrood/paars aangelopen eikel tussen haar natte schaamlippen, recht voor haar opening. Rustig voer ik de druk wat op en ik voel haar schaamlippen wijken om me binnen te laten. Als ik naar beneden kijk zie ik nog net mijn eikel naar binnen glippen. Er gaat een schokje door haar lichaam als ze mijn pik in zich voelt glijden en even laat ik haar wennen aan het gevoel van de eerste keer een pik in haar kut. Evelien ligt naast me en die ligt me grijnzend en geil aan te kijken en als ik verder kijk zie ik dat ze met een grote zwarte dildo in de weer is. Ik merk dat Ellen ondertussen een beetje met haar heupen begint te bewegen en rustig en beheerst voer ik de druk wat op en uiteindelijk zit mijn lul helemaal in haar. Ellen puft even uit en juist op dat moment begin ik in en uit haar te glijden. Ze is nu supernat en als ze dan ook nog haar benen in mijn rug legt en mij dwingend tegen zich aantrekt glij ik zo diep in haar dat mijn kale zak tegen haar billen slaat.

Ik voel dat ik dit niet lang ga volhouden. Mijn pik in het strakke maagdelijke 18jarig kutje van het buurmeisje, Evelien met een dikke zwarte dildo in haar kut naast ons en als ik dan ook nog ineens een warme hand om mijn zak voel kan ik een naderend orgasme nog maar net voorkomen. Ik vraag Ellen of ze me wil zien klaarkomen en ze zegt dat ze graag het zaad uit mijn lul wil zien spuiten en op haar lichaam wil voelen. Als Evelien naast haar aangeeft dat ik in Ellen d'r mond moet klaarkomen zegt Ellen daar nog niet aan toe te zijn, sperma proeven. Tegen zoveel vunzige taal ben ik niet bestand en ik haal dan ook gauw mijn lul uit Ellen d'r drijfnatte kutje. Ik zie dat haar kutje nog een beetje blijft openstaan en dat er wat wittig vocht naar buiten lekt en ik kan het niet laten op dat op te likken. Ellen veert weer overeind als ze mijn tong tussen haar schaamlippen en op haar clitoris voelt en als ik vervolgens met gemak 2 (!) vingers naar binnen schuif komt ze voor de tweede keer die dag klaar. Mijn naderende orgasme is weer iets weggeëbd, maar ik besluit nu bovenop Evelien te kruipen, dan kan Ellen een beetje bijkomen. Ik kruip tussen Evelien d'r benen en trek traag die dikke zwarte dildo uit haar kut en ook haar kutje blijft een beetje openstaan. Slierten slijm en kutvocht plakken aan de dildo en vol in het zicht van Ellen en Evelien stop ik die kunstpik in mijn mond en lik hem helemaal schoon. De dames kijken ademloos toe hoe ik die kunstpik aflik, maar dan geef ik hem aan Ellen en duik op en in Evelien. Door die dikke zwarte kunstlul staat haar kutje nog een klein beetje open en zonder veel moeite glijdt mijn -van het voorvocht druipende- pik haar rulle kut in. Groter kan het contrast niet zijn. Het maagdelijk strakke kutje van Ellen en de ruime kut van Evelien. Als ik naast me kijk ligt Ellen gefascineerd naar ons te kijken. Evelien vangt met gemak mijn diepe stoten op, maar ik geef aan dat ik al ga komen en na een laatste stoot trek ik me terug uit haar kut en spuit dan in dikke stralen mijn warme zaad over Ellen haar buik en borsten.

Evelien ontpopt zich als een echte spermajunk, want die begint gelijk mijn sperma van Ellen d'r buik en borsten af te likken. Ellen ligt haar verbaasd aan te kijken en is vervolgens compleet overdonderd als ze een zoen van Evelien krijgt, waarbij mijn kwakje zaad even vakkundig van eigenaar veranderd en van schrik slikt Ellen het ook nog door. Met een grijns buigt Evelien zich vervolgens mijn kant op om het laatste restje zaad via een zoen aan mij te geven. Ellen is naar de badkamer gevlucht en die horen we een glaasje water naar binnen klokken. Ik sla een arm om Evelien heen en ze kruipt dicht tegen me aan, ondertussen zachtjes aan mijn half harde lul trekkend. Ellen komt ook de kamer weer binnen en die nestelt zich aan de andere kant van mijn lichaam en ook haar hand begint mijn zak te strelen, waardoor er in no time weer een keiharde lul staat! Evelien kruipt naar beneden en begint traag aan mijn lul te likken en te zuigen. Ellen ligt gehypnotiseerd mee te kijken, maar als Evelien haar wenkt aarzelt ze geen seconde en kruipt -zoenend en likkend over mijn lichaam- ook naar beneden. Een beetje afwachtend ligt Ellen de kunst van het pijpen van Evelien af te kijken want die kan echt lekker pijpen! De enne keer zit mijn lul diep achterin haar keel, dan weer zuigt ze alleen op het uiterste puntje van mijn eikel en ook mijn schacht en ballen worden niet vergeten. Ellen neemt het nu van Evelien over en ik voel hoe haar hand behoedzaam mijn lul vastpakt om vervolgens traag met haar tong langs de zijkant van mijn lul te likken. Ook mijn eikelrandje ontsnapt niet aan haar aandacht, maar dan ineens voel ik haar lippen om mijn eikel waarna ze hem zonder veel moeite tot ruim de helft in haar mond neemt. Evelien kijkt goedkeurend toe en ik kan alleen maar genieten van twee vrouwen die mij om de beurt pijpen. Ook beginnen de dames elkaar steeds meer te verwennen en delen elkaars speeksel, vermengd met mijn sappen.

Dan laat Ellen mijn lul uit haar mond glijden, komt omhoog, slaat een been over me heen en het is vervolgens Evelien die mijn nat gepijpte harde lul bij Ellen naar binnen begeleidt. Het is een erg geil gezicht om mijn dikke harde pik voor de tweede keer in dat rossige bosje schaamhaar te zien verdwijnen. Evelien is naast me komen liggen en die begint me te zoenen en ik voel ook haar hand om mijn lul en iedere keer als Ellen omhoog wipt zorgt Evelien ervoor dat haar duim ook het clitje van Ellen stimuleert, die op haar beurt weer steeds wilder met haar heupen begint te draaien. Als ik dan mijn handen op haar billen leg en die een beetje uit elkaar trek voel ik ook de ribbelige contouren van haar kringspier. Evelien voelt gewoon aan me wat ik van plan ben en ze kruipt naar de billen van Ellen toe waar zij nu de billen van elkaar trekt. Ze stopt mijn vinger in haar mond en kwakt vervolgens wat speeksel op het sterretje van Ellen die -nu ze voelt wat we van plan zijn- krampachtig haar bilspieren aanspant, maar ze is te laat, want ik masseer met het topje van mijn wijsvinger heel beheerst, maar toch ook krachtig haar kringspier. Zo af en toe laat ik mijn vinger een stukje naar binnen glippen en ik merk dat ze het toch wel lekker vindt, want haar bilspieren zijn weer ontspannen en op het moment dat mijn vinger haar kontje in glijdt duwt ze haar billetjes wat naar achter waardoor mijn vinger vrij soepel in haar kontje verdwijnt. Een diepe zucht ontsnapt aan haar lippen en heel even blijft ze doodstil liggen, zich volledig beseffend dat ze nu aan 2 kanten gevuld is. Evelien geeft haar goedkeurend een dikke tongzoen en ik trek traag mijn vinger uit haar kontje. Als ik mijn handen op haar heupen leg en in haar oor fluister of ze soms ook even mijn lul in haar kontje wil voelen kan ze alleen maar ja knikken.

Ze klimt van me af en gaat naast me op bed liggen. Ze trekt haar benen hoog op en zegt dat ze me aan wil kunnen kijken op het moment dat ik mijn dikke pik in haar anus schuif. Ik kruip tussen haar benen en schuif nog heel even mijn lul tot aan de wortel haar kletsnatte kut in. Als ik dan mijn lul terugtrek (nat van haar kutsappen), tussen haar billen plant en mijn diep donkerrood aangelopen eikel tegen haar ster zet haalt ze diep adem en op het moment dat ze uitademt en ontspant schuif ik mijn eikel voorzichtig in haar en ik voel mijn eikelrandjes achter haar kringspier glijden. Met grote ogen ligt ze me strak aan te kijken hoe ik mm voor mm mijn lul dieper in haar kont duw. Evelien heeft de tube Durex play glijmiddel gepakt en ik trek mijn lul een klein stukje terug. Het is voor Ellen ook niet niks bedenk ik me... binnen een kleine anderhalf uur is ze nu vaginaal, oraal en anaal ontmaagd ! Als Evelien wat glijmiddel op haar hand doet en dat over mijn lul uitsmeert voel ik mezelf weer wat dieper in haar wegzakken en ook Ellen lijkt zich iets meer te ontspannen. Het is een apart gezicht. Ze ligt met opgetrokken benen onder me met haar handen in haar knieholtes. Als ik naar beneden kijk zie ik tot mijn stomme verbazing dat mijn ruim 18cm grote lul -op een klein stukje na- toch bijna helemaal in haar kontje zit en langzaam aan ontspant ze zich weer wat meer. Ik kijk tegen twee kogelharde tepels aan en zoen haar hard en diep. Naast ons ligt Evelien alles goedkeurend te bekijken en streelt ze met een vrije hand mijn lul en zak. Beheerst voer ik het tempo wat op en Ellen komt even omhoog...die wil natuurlijk ook zien hoe mijn dikke pik in haar anus verdwijnt. Met een diepe zucht laat ze zich weer plat op bed vallen en ik kan haar nu zonder moeite en met lange diepe halen haar kontje neuken. Dit zou ik wel uren willen volhouden, maar ik voel mijn pik weer dikker worden, ten teken dat ik over niet als te lange tijd weer ga klaarkomen.

Ellen voelt het geloof ik ook, want ze vraagt aan me of ik zo haar kutje nog even wil neuken en dan in haar wil klaarkomen. Ze wil voelen hoe sperma in haar kut gespoten wordt! Traag trek ik me uit haar strakke kontje terug om vervolgens in één vloeiende beweging mijn lul in haar kletsnatte kut te schuiven. Ze ligt nog steeds met opgetrokken benen en dat zorgt ervoor dat ik mijn volledige 18cm lange pik in haar kutje heb zitten. Zelfs Evelien is enigszins verbaasd dat ze mij zo makkelijk kan hebben en na een paar diepe lange halen voel ik het zaad door mijn schacht schieten om het vervolgens diep in Ellens kut te spuiten. Ze voelt het ook, want haar ogen gaan wijd open staan als ze mijn warme sperma in zich geloosd voelt worden. Na het volspuiten van haar kutje hijgen we heel even uit, maar dan trek ik me terug. Er zit nog wat zaad op mijn eikel en als ik vervolgens mijn lul voor Ellen d'r mond hou begint ze me schoon te pijpen. Evelien is tussen Ellen d'r benen gedoken en ik zag nog net een glinsterende druppel wit zaad naar buiten lopen. Als Ellen dan haar benen naar beneden doet, golft er een sliert zaad naar buiten, maar omdat Evelien daar met haar tong en mond zit gaat er geen druppel verloren. Ik kijk ondertussen hoe Ellen mijn half harde lul schoongepijpt en hoe Evelien Ellen d'r kut ligt uit te likken. Normaal trek ik altijd gelijk weer mijn voorhuid over mijn eikel, maar ik vind het nu wel geil om met een ontblote eikel te blijven rondlopen. Als ik opkijk zie ik dat Evelien weer over Ellen gekropen is en ze laat van een afstandje mijn (uit Ellen d'r kut) opgelikte zaad zo bij Ellen in haar mond glijden. Die weet nu wat ze kon verwachten en nu houdt ze het zelfs even in haar mond, kijkt dan geil mijn kant op, showt me hoeveel het is en slikt het dan door. Ik ben aangenaam verrast... net vluchtte ze nog half kokhalzend de badkamer in, nu lijkt ze er geen moeite meer mee te hebben !!

Ik geef Ellen en Evelien een dikke zoen en bij beide vrouwen ruik en proef ik mijn eigen zaad in hun adem en mond. Erg geil en met kleine schokjes voel ik mijn lul weer reageren. Evelien is van ons drieën nog niet klaargekomen, dus ik pak de dikke zwarte dildo en het flesje Durex en begin de kunstpik daarmee in te smeren. Die dildo is nog ff een slagje dikker als mijn pik en daar moest ze gisteravond best wel even aan wennen. Geil kijkt ze me aan als ik die dildo -ingesmeerd met glijmiddel- voor haar kutje zet en beheerst in haar schuif. Het ding is minstens 25cm lang en ik schat een dikke 7cm dik. Als ik naast me kijk ligt Ellen gefascineerd naar ons te kijken, hoe ik dat dikke, lange zwarte ding in haar vriendin schuif. Evelien wrijft met haar vingers over haar clitoris en ik besluit de dildo in haar kont te parkeren. Beheerst trek ik hem terug en zet hem tegen haar ster. Even is er twijfel, maar als ik vervolgens weer een verse klodder glijmiddel tussen haar benen deponeer en dan met de dildo een beetje uitsmeer en verdeel, verdwijnt na een paar keer wrijven en plagen de kop van de kunstlul al in haar anus. Ellen zit nu achter me en ik voel haar handen, mond en tong over mijn billen gaan. Ik laat haar maar begaan... ik mag hier toch ook alle aanwezige monden, kutten en konten gebruiken, dus waarom zij niet de mijne ? Nu laat zij een kloddertje glijmiddel tussen mijn billen glijden en ik voel haar vingers steeds dieper tussen mijn bilspleet verdwijnen. Als ik achterom kijk zie ik nog net hoe ze een vinger in haar mond nat maakt en die tegen mijn sterretje drukt en heel beheerst mijn kont in laat glijden. Het is een aparte sensatie, als man zijnde anaal gevingerd te worden door een vrouw ! Ik kan niet zeggen dat het super lekker is, maar echt onaangenaam is het nou ook weer niet. Evelien merkt dat ik mijn aandacht er niet helemaal bij heb en als ze een beetje overeind komt ziet ze Ellen, druk bezig bij mijn kont.

Grijnzend kijkt Evelien me aan en uit het nachtkastje (ze kan er weer net bij) pakt ze nu een dunne dildo en geeft die aan Ellen. Ondertussen heb ik de grote zwarte kunstlul voor ruim driekwart in haar kont gekregen en krijg ik zin om mijn lul in haar natte kut te schuiven. In één soepele beweging vervangt Ellen haar vinger door de dunne dildo in mijn kont en ik begin het zelfs een beetje lekker te vinden. Ik laat de dildo in Evelien zitten en kruip een beetje omhoog. Het is raar bewegen met een dildo in je kont en Evelien ligt me ook glimlachend aan te kijken. Ellen komt me een beetje te hulp en plaatst mijn lul voor Evelien d'r ingang en als ik Evelien d'r handen op mijn kont voel waar ze ook de dildo in mijn kont voelt zitten duw ik in één keer door en schuif m'n lul tot aan mijn ballen haar natte neukgrot in! Door de dikke dildo in haar kont is haar kutje wel veel nauwer en ze kermt het ook uit als ik mijn pik met enige moeite in haar heb zitten, maar al gauw gaat het wat soepeler en begint zij de dildo in mijn kont te bewegen. Ellen heeft zich tussen onze benen gewurmd en die speelt afwisselend met de dildo in Evelien d'r kont en masseert zachtjes mijn ballen. Als ze vervolgens de dildo uit mijn kont trekt wordt het me alweer bijna te veel en kan ik een naderend orgasme nog maar net tegenhouden. Evelien ligt ondertussen wild onder me te kronkelen en vertoont alle tekenen dat ze gaat klaarkomen en op het moment trek ik me uit Evelien terug en duik met mijn hoofd tussen haar benen. Als ik dan de dildo uit haar kont sleur, één vinger in haar gleuf schuif, recht op haar G-plek plaatst en haar clitje in mijn mond neem wordt het haar teveel en spuitend komt ze vervolgens klaar en ik probeer zoveel mogelijk van haar sappen in mijn mond te krijgen en op te likken.

Ze is even helemaal van de wereld en pas na een twintig/dertigtal seconden komt ze een beetje bij, om dan tegen de twee grijnzende gezichten van Ellen en mij aan te kijken. Ze vraagt me om op mijn rug te gaan liggen, dan zal ze me laten klaarkomen zoals ik nog nooit gekomen ben. Ik doe gedwee wat ze vraagt en de dames nestelen zich links en rechts naast me op bed. Ik moet van Evelien mijn benen wijd spreiden en ik leg ze dus half over de dames heen. Vervolgens voel ik hoe Evelien zachtjes mijn sterretje begint te strelen en zonder veel moeite glijdt haar vinger mijn kont in. Ik ben nu overgeleverd aan de vrouwen en durf me niet te verroeren. Ellen ligt aan mijn lul te trekken en dan voel ik dat Evelien d'r vinger dieper en dieper mijn kont inglijdt. Mijn lul is nu knoert knetterhard en ik verwacht ieder moment dat ik ga klaarkomen, maar een vreemd soort gevoel maakt zich van mij meester. Evelien streelt een bepaald plekje in mijn anus en dat geeft me het gevoel alsof ik moet plassen, maar net als ik dan zo ver ben dat ik het eigenlijk wil laten lopen komt het niet, i.p.v. daarvan voel ik m'n orgasme naderen, maar het komt van veel verder en is veel krachtiger dan wat ik tot nog toe gewend was. Ellen kwakt nog even een klodder glijmiddel op mijn droge eikel en begint daar fanatiek met haar hand overheen te strelen. Evelien heeft nu een tweede vinger bij me naar binnen geschoven en als ze dan krachtig en hard op die gevoelige plek in mijn anus duwt kom ik die dag voor de derde keer klaar zoals ik het nog nooit meegemaakt heb. In krachtige dikke stralen baant mijn zaad zich een weg naar buiten en in 6 á 7 stoten komt het allemaal op mijn borst en buik terecht, de eerste straal komt zelfs tegen mijn kin aan. Grijnzend kijken de dames naar elkaar en naar mij en dan beginnen ze het zaad van me af te likken. Ellen stort zich vol overgave op mijn lul die ze weer begint te pijpen en als ze een been over me heenslaat kijk ik recht tegen haar kut aan en liggen we in standje soixante neuf te beffen en te pijpen. Behendig schuif ik twee vingers haar kutje in en mijn pink past precies in haar sterretje. Als ik dan ook nog vol aan haar clit begin te zuigen en mijn vingers dieper in haar ram voel ik haar verkrampen en golft er wat kutsap naar buiten, wat zo mijn mond indrupt. Evelien heeft al die tijd de billen van Ellen liggen strelen, maar nu zijn we alledrie moe, suf geneukt en leeggespoten en we vallen naast elkaar op bed neer en vallen dan vrij snel in slaap.

Aantal keer bekeken: 14369
Waardering: 8.62 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 18 bezoekers online