Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Cap D Agde ,deel 2, dag 3en 4.

U leest om dit moment het verhaal Cap D Agde ,deel 2, dag 3en 4 gepost door eroz1111@gmail.com. Dit verhaal is gepost in de categorie sex verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar sex verhalen?
Categorie: sex verhalen
Gepost door: eroz1111@gmail.com
Gepost op: 2009-9-18

Verhaal:

Cap D Agde ,deel 2, dag 3en 4
Dag 3: Rustig aan vandaag

Vandaag hebben we ’s morgens de stad Beziers bezocht en zijn we dus wat later op het strand. We vinden toch een plek maar op de een of andere manier zien we niet zoveel acties als gisteren. Komt dat door het weer? Het is wat bewolkt maar nog steeds boven de 25 graden.
Er komt een mooi Nederlands stel bij ons in de buurt liggen waarbij zij een mooie tribal tatoe op haar rug heeft staan. Ook dat stel schatten we als doeners in en ja hoor, al snel zien de hand van de vrouw richting zijn pik gaan om hem eens lekker af te trekken. Mijn god wat ruk ze aan zijn leuter. Ook hij vingert haar lekker.
Ondertussen dat zij bezig zijn wordt ik ook lekker bij mijn paal gepakt en voor de eerste keer gaan de lippen van mijn schat over mijn paal heen en lik ik haar tepels en vinger haar poes. Niks zo lekker om naar sexende (mooie) mensen te kijken terwijl je zelf ook lekker aan de gang bent.
Helaas ligt zij met haar rug naar ons toe en kunnen we niet precies zien hoe ze hem bewerkt. Maar aan de snelheid van haar hoofd en het samentrekken van zijn beenspieren gaan we ervan uit dat ook hij klaar gekomen is.

Als we terugkomen uit het water zien we weer dat er mensen richting de duinen trekken en we gaan ook eens kijken. Nu ligt er weer een wat gezette oudere blonde vrouw (echt ver boven de 50) onder een parasol met haar eigen (gezette) partner naast zich. Ze heeft de benen wijd gespreid en er staan zo’n man of 10 met stijve pik voor haar (al dan niet eraan rukkend). Een man zit bij haar maar zo te zien wordt die het niet want hij loopt weg en blijft het een kijkspelletje. Dit duurt wel erg lang dus lopen we door en komen we later terug. De mannen blijken wat dichterbij te zijn gaan staan en al snel zien we waarom. Een kerel ligt haar flink te neuken en een andere trekt zich af/wordt door haar gepijpt. De neukende man (wel met condoom) ramt flink op haar in. We horen de vrouw schreeuwend klaarkomen. De man voert ineens zijn snelheid op en begint te kreunen. Zijn bekken maakt duwende bewegingen als hij klaar komt. Hij trekt zijn leuter uit haar kut en je kunt duidelijk zien dat zijn kwak zaad in het condoom hangt. Snel begint de vrouw al haar mondelinge aandacht aan die andere kerel te geven en binnen een minuut spuit ook die man zijn zaad tegen haar aan en in het zand. Ze wordt door de mannen bedankt die weg lopen. Maar de vrouw heeft waarschijnlijk nog niet genoeg gehad want ze veegt de zaadresten af met een zakdoek en gaat weer (naast haar eigen kerel) op haar rug liggen vingeren, klaar voor waarschijnlijk de volgende ronde.
We gaan terug naar ons plekje vanwaar we konden zien dat de drukte in de duinen nog zeker een uur aanhield.

Bij ons in de buurt ligt ook een ouder stel waarvan de man heel bruin is en in slappe toestand al een flinke leuter heeft. Als ik tussen het lezen door eens omkijk zie ik dat zij hem aan het stimuleren is en dat daar een apparaat van zeker 25 cm en ik weet niet hoe dik, recht omhoog staat. Ze streelt hem lekker over zijn paal en begint hem ook nog te pijpen. Eerst op een zij (niet zo goed zichtbaar) maar al snel rolt ze hem op zijn rug met zijn paal recht omhoog en gaat ze door met haar mondeling examen. Dit kunnen we zeer goed zien want ze liggen maar op 2 meter afstand. Ondanks het formaat van zijn eikel geeft ze zich helemaal en pijpt de man heerlijk lang. We zien het zaad op een gegeven moment uit haar mond en langs zijn leuter lopen. Samen lopen ze naar de zee om de resten weg te spoelen.

Ook zien we aan de rand van het strand een vrouw met 2 mannen liggen die lekker met elkaar bezig zijn. Afwisselend ligt de ene in het midden en krijgt dan alle aandacht (mond en handen) van de andere twee. Eerst ligt de vrouw in het midden en worden tepels en poes van 2 kanten bespeeld, waarbij zij de 2 heren gelijktijdig bij hun leuters pakt. Maar ook de heren liggen in de midden waarbij dan de vrouw het pijpwerk doet en de andere man het strelen. Als ze richting water gaan we ervan uit dat de hoogtepunten bereikt zijn.

’s Avonds gaan we wat drinken in het naturistendorp zelf en wat we daar zien stuitert tussen grappig en lekker geil.
Sommige stellen zijn lekker erotisch gekleed (mooi stel in wat voor kinky outfit dan ook, en dus lekker geil) maar meestal is het alleen de vrouw en de man loopt in zijn normale T-shirt erbij. Waarbij soms het formaat van de vrouw en de soort kleding het gewoon grappig maakt.
Lekker op het terras wat gedronken en de mensen onder ons bekeken: vrouwen die niet meer dan een string en net panty’s aanhadden. Mannen die als travestiet helemaal opgedoft waren. Naast ons komen 2 schaars geklede stellen wat drinken (hebben die het niet koud vraag je je dan af! De vrouwen in ieder geval wel, dat was duidelijk zichtbaar). Onderling maken ze wat foto’s van elkaar. En ook hier liet een van de mannen zien dat hij lekker zwaargeschapen was door met wat heupbewegingen zijn leuter onder zijn heupdoekje te laten zwiepen. Liefkozend kreeg hij enkele strelingen van de vrouwen erover. Heerlijk schouwspel!
Dag 4: de beste van het geheel

De laatste dag is aangebroken. Waar we normaal altijd vroeg weer vertrekken kiezen we nu ervoor om de dag nog door te brengen op het strand en pas ’s avonds te vertrekken.

Waar normaal de actie in de middag pas begint zien we nu al erg vroeg actie.
We liggen net en het is nog rustig maar aan het water (een meter of 3 van ons vandaan) is een jongere vrouw een oudere man al “aan het plagen”. Ze is hem in aan het strijken en eindigt bij zijn pik die ze flink op sterkte brengt. Ze zit hem lekker af te rukken. Na verloop van tijd zien we dat ze gaat liggen en haar trekacties over laat gaan in een gruwelijk lekkere pijpbeurt. We zien precies haar zij hem flink diep in haar mond neemt. Dat blijft ze een hele tijd doen. Doordat het zo rustig is (nog vroeg) komen er ook geen kerels omheen staan. Maar op een gegeven moment is de actie voorbij en gaan ze weer naast elkaar liggen. Als we echter na een tijdje weer eens kijken of er iets gebeurt is hij haar lekker aan het vingeren en zij trekt zijn pik weer op sterkte. Na enkele momenten stopt ze haalt iets uit haar tas en trekt een condoom om zijn stijve. Mooi gehurkt gaat ze over hem heen zitten en begint op hem te rijden als een echte amazone. Jammer dat zijn hoofd net voor haar poes zit zodat we niet kunnen zien hoe zijn pik erin schuift. De mensen die achter het stel doorlopen in de branding hebben denk ik wel een prachtig uitzicht. Als hij op punt staat om klaar te komen gaat zij op haar rug liggen en kruipt hij bovenop haar en begint te stoten. Gaandeweg worden zijn stoten heftiger en sneller en op het eind zie je hem verkrampen en zijn paal hard in haar rammen. Als hij dan van haar afrolt lopen de kijkers weer door.
Het gebeuren heeft ons lekker geil gemaakt en ook wij gaan vingerend en trekkend aan de slag. Het begint al tegen de middag te lopen en het strand ligt al redelijk vol. Wat het is ween we niet maar overal is er vroeg actie.
Het geheel heeft ons lekker geil gemaakt en ik wordt heerlijk gepijpt. Maar omdat iedereen vandaag aan de gang is wil ik ook wel neuken. Bij de vraag of ik dat wel durf, duw ik haar op haar rug en op een zij schuif ik mijn stijve in haar kutje. Lekker langzaam neuk ik haar en lik ik aan haar tepels. Toch lukt het me niet om klaar te komen, ben toch wat onder de indruk door het volk om ons heen. Niet dat er volksstammen staan te kijken maar ze zitten bijna bij ons op de handdoek. Eigenlijk moet je je daar niks vaan aantrekken maar voor mij was dit toch net effe te veel.

Op een gegeven moment komt er een blonde vrouw met een oudere man op 2 meter van ons af liggen en al snel beginnen die met elkaar te spelen. Dat trekt weer enkele mannen die zich rondom het stel neerlegt. Naast ons komt een man met een flinke leuter liggen, die zich kijkend naar dat stel begint af te trekken. Het vrouwtje brengt eerst met de hand de leuter van haar partner op sterkte en neemt hem dan in de mond. Nu kunnen we alles precies van dichtbij zien en wat ziet dat er lekker uit zeg! Af en toe kijkt ze naar de kerel die zijn pik langzaam zit af te trekken. Geil kijkt ze hem aan. Ze stopt met pijpen en gaat wijdbeens richting de man zitten. Haar partner trekt nu zelf aan zijn grote pik maar zij kijkt haar toeschouwer recht in de ogen en begint ze ongegeneerd eens lekker te vingeren. De handbewegingen van de toeschouwer worden al sneller. Om de zoveel tijd neemt ze even de eikel van haar partner in haar mond. Als het lang genoeg geduurd heeft zien we haar partner op zijn rug draaien met zijn paal recht omhoog. Ze trekt en pijpt hem nog eens lekker en gaat dan in hurkhouding op zijn paal zitten. Als ze hem berijdt blijft ze haar toeschouwer aankijken en haar klitje lekker stimuleren. Heerlijk gezicht is dat, ze vind al die aandacht die ze krijgt wel lekker zo te zien want ze blijft kijken hoeveel kerels er om haar heen staan. Gelukkig valt het wel mee zodat wij ook kunnen blijven genieten. Bijna op porno-professioneel niveau berijdt ze haar partner totdat die schokkend in haar ramt en haar toeschouwer zijn zaad in het zand spuit.

Voor ons liggen 2 oudere stellen waarvan de mannen grote cockringen dragen. Het Duitse stel wat ernaast ligt begint daar vragen over te stellen en er wordt uitgelegd wat cockringen zijn, waarvoor ze dienen, en hoe ze om te doen. Zelf heeft het jonge stel geen ervaring met cockringen maar zijn ze wel beide gepiercd (zij tepels en clit en hij diverse in zijn pik).
Luidruchtig laten een vrouw haar laatste speeltje zien. Een vibrator op een Oral B tandenborstel. Het stel gaf hem gelijk een nieuwe naam : “The Vaginal A”. Als de vrouw van het stel vraagt hoe dat werkt, drukt de ene vrouw de andere op haar rug en zet de vibro-tandenborstel op haar kittelaar. Binnen de minuut komt de vrouw gierend, schokkend en hard kreunend klaar.

In de namiddag hebben we honger en dorst gekregen en trekken we naar de SunBeach club om daar lekkere mosselen met friet te eten en wat rosé en bier om het af te spoelen. Met iets te veel drank op gaan we weer terug en dat maakt mijn schat enorm geil. Zelfs onder het lopen zit ze al aan mijn pik te friemelen om het stijf te maken. Gelukkig hebben we de handdoeken laten liggen want het ligt nu zo vol dat er bijna geen looppad meer is. We zitten dus echt lekker dicht op elkaar.
We liggen nog niet goed en wel en ik wordt al achterovergdrukt om eens flink gepijpt te worden, na een lange pijpbeurt volgt er nog heel wat handwerk maar klaarkomen doe ik wederom niet.
We draaien ons eens naar links en zien dat daar 2 stellen met elkaar aan de gang zijn. Het bekende werk speelt zich voor onze ogen af. Na een tijdje worden de vrouwen op hun zij gelegd en worden ze rustig en langzaam geneukt. Omdat het redelijk rustig aan toe gaat trekt dit niet veel aandacht van rondlopende mannen en ze kunnen dus echt een hele tijd van elkaar genieten. Wat een mooi gezicht om zo 2 stellen bijna synchroon te zien neuken. Geweldig!

Dan komt er een zeer bevallige dame aan komen lopen met een geweldig figuur (borsten, en kontje) mooi donker haar. In de zon zien we al het een en andere blinken op de bekende plekken maar als we haar van dichtbij zien is dat toch wel erg groot. Ze heeft 2 tepelpiercings die menig man hier op het strand als cockring omheeft. Ook haar klit is gepierct en haar schaamlippen bevatten een stuk of 4 ringen van dezelfde grote. Ziet er zeer geil uit maar lijkt me niet meer echt praktisch zo groot zijn ze. Enfin het gewicht zal een lekker sensatie veroorzaken op de gewenste plekken.

Maar opeens zien we de mannen weer bij elkaar staan. Er wordt hardhandig gevingerd door een kerel die af en toe ook zijn partner beft. Maar als die schreeuwend klaar komt. Ligt een paar meter verder al iemand te neuken waardoor de mannen weer doorschuiven. En zo hebben we op enkele meters afstand een prachtig zicht op diverse sexuele handelingen. De blonde vrouw denkt ook weer wat aandacht te kunnen krijgen en begint zich weer te vingeren, nu heeft ze zich gericht op een jonge kerel die recht voor haar met zijn leuter zit te spelen. Ze pijpt haar partner diep, trekt hem af en neukt hem maar toch blijven de meeste mannen naar andere stellen kijken.
Als we weer eens om kijken heeft het jonge Duitse stel een Fransman erbij gekregen. Er wordt gepraat en gelachen. De vrouw trekt of en toe aan de gepiercte pik van haar partner en de Fransman geeft aan dat hem dat ook wel wat lijkt. Er wordt afgesproken wat er wel en niet verwacht en gedaan wordt en voorzichtig begint ze hem te strelen en af te trekken. Dan buigt ze zich weer naar haar eigen partner en zuigt hem lekker af. Als die weer op volledige sterkt staat neemt ze eindelijk de pik van de Fransman in haar mond. Omdat ze met de rug naar ons toe ligt kunnen we niet alles zien maar aan het gezicht van de Fransman te zien is het ERG lekker. Afwisselend blijft ze zo de mannen pijpen. Mijn vrouw is heeeeeel jaloers.
Als haar eigen partner klaar is gekomen richt ze zich op de Francoos. Haar partner begint haar van achteren te vingeren. De Fransman geeft ook aan dat hij niet klaar kan komen (er staan flink wat toeschouwers om hen heen). Ze blijft hem echter flink pijpen en haar partner vingert haar kut en klit. Als ze schokkend klaar komt schuift ze bijna een halve meter achteruit op haar hoogtepunt. Van de toeschouwers krijgt ze een daverend applaus voor het schouwspel.
De menigte toeschouwers richten zich nu op het stel wat vanmorgen in de branding bezig was. Die staan rechtop waarbij zij hem flink hard af trekt en hij haar vingert. Aangezien de toeschouwers wel erg dichtbij komen gaan ze liggen. Voor haar staat 3 kerels met enorme leuters te zwaaien. Waarschijnlijk met de wens om gepijpt te worden (of meer). Diverse trekkende kerels staan er kort omheen en wat er precies gebeurt kunnen we niet meer zien. Het leek erop dat de man haar vingerde terwijl de rest toekeek. Ook hier weer applaus en de menigte lost weer op.

Voor ons was dit geheel een geweldige ervaring. We hadden van tevoren wel wat gelezen op internet maar vaak veel tegenstrijdige zaken. Bijvoorbeeld die politiecontrole, nou daar was niks van te zien na 6 september. Waarschijnlijk alleen in het hoogseizoen Nu werd er lekker gedaan waar iedereen zin in had.
De camping zou een swingerscamping zijn, nou daar hebben we niks van gezien, alleen op het strand was er actie (Los dan van de outfits die ’s avonds over de camping naar het dorp gaan). We zaten wel redelijk dicht bij het strand dus echt veel van de camping hebben we niet gezien. Ook het sanitair in dit deel was gewoon goed.
Het weer was goed. Inderdaad is het ’s avonds wel fris maar ook dan is er nog voldoende te doen en te zien (en dan wel met kleren aan, als het die naam mag hebben
).
Voor ons volgend jaar weer in september richting Rene Oltra maar dan 2 weken lang.
Spreekt je dat ook aan, wil je er ook heen (misschien samen?) of heb je nog vragen, laat een berichtje achter op eroz1111@gmail.com


Aantal keer bekeken: 15795
Waardering: 7.84 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online