Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Centerparks.

U leest om dit moment het verhaal Centerparks gepost door Valerie. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Valerie
Gepost op: 2009-2-15

Verhaal:

Centerparks
We waren beiden jong rijp voor onze leeftijd. We woonden dichtbij centerparks, en gingen daar regelmatig naartoe. We vonden het langs de ene kant nog heel erg leuk om op de glijbanen en wildwaterbanen te gaan, en langs andere kant vonden we het ook erg leuk om naar jongens te kijken. Een soort van flirten, wij keken naar de jongens zij keken naar ons. Maar een keer werd het meer dan alleen kijken.
Drie jongens, twee jongens met blonde haren blauwe ogen, een jongen met donker haar en mooie donkere ogen.

We hadden al enkele vlugge blikken uitgewisseld, af en toe een glimlach. Mijn nicht en ik waren in het buitenzwembad op de bubbelligbedden wat aan het kletsen, en ja hoor wat een verrassing, daar komen de 3 jongens aangezwommen. Ze gedragen zich heel de tijd stoer, ze pesten mekaar, luid grapjes maken, en zijn met een balletje aan het gooien. Alles om de aandacht te trekken.
En dat werkte natuurlijk, hahaha onze aandacht hadden ze.
De jongens komen steeds dichterbij, tot de donkerharige jongen “per ongeluk” over mijn been glijdt tijdens een verwoede actie om het balletje te vangen. Ik schrik een beetje, de jongen verondschuldigt zich. Hij blijft staan en vraagt mijn naam, waar ik vandaan kom. De twee andere jongens komen erbij, ze gaan naast ons zitten op de bubbelligbaden en er vindt een beetje standaard, awkward gesprek plaats.
Plots voel zijn hand tegen mijn been, dit is de eerste keer ooit dan een jongen me aanraakt. Het is totaal onverwacht, ik schrik en trek mn been weg. Ondanks dat ik er vaak over gefantaseerd had, weet ik niet of ik me hier wel comfortabel bij voel.
Ik verzin een smoes en trek mn nichtje mee.

Pfieeew daar zijn we vanaf, hij zal de message wel begrepen hebben vermoed ik.
We duiken een bubbelbad in verscholen achter wat tropische planten. We praten weer vrolijk over koetjes en kalfjes, ik zeg niks over het been. Zo’n twintig minuten gaan voorbij, en wie wil er plots ook in het bubbelbad, jawel de jongens.

De donkerharige jongen gaat naast mij zitten, de blonde jongens naast mijn nichtje.
Het duurt niet lang voor zijn hand mijn been weer vind. Ik voel mn hoofd rood worden, gelukkig zitten we in een jacuzzi en is het niet zo raar met die warmte. Zijn hand glijdt naar de binnekant van mijn bovenbeen. Ik voel me angstig, maar tegelijkertijd voelt het zo lekker, mn been gaat er van trillen. Langzaam maar zeker glijdt zijn hand hoger en hoger richting mijn bikini broekje. Ik probeer mn gezicht neutraal te houden en doodleuk door te gaan met onze gesprekken. Ik hoop dat mijn nicht niets merkt. Ondertussen voelt het alsof mijn hart in mijn spleetje klopt, het lijkt wel of het in brand staat. Eigenlijk wil ik dat die jongen stopt wie denkt hij wel niet dat hij is, maar tegelijkertijd wil ik dat ie doorgaat met wat hij doet het is spannend voelt heerlijk.

Hij gaat verder, zijn handen raken mijn bikini broekje en mijn spleetje eronder aan onverwacht trekt hij mn broekje opzij. Niemand heeft me daar ooit aangeraakt. Ik had niet verwacht dat hij echt mijn spleetje aan zou raken. Hij streelt mijn ondertussen opgezwollen lipjes. Op zoek naar mijn klitje, die is niet moeilijk te vinden die voelt wel twee keer zo groot. Even draait hij rond mijn klitje met zijn vingers, maar dan glijdt hij verder naar onder. Zonder pauze laat hij 1 vinger in mijn kutje glijden. Zijn vinger voelt lang en dik, ik voel alles, mn ademhaling versnelt, en ik probeer zo normaal mogelijk te doen. Hij laat zn vinger er helemaal uitglijden en weer erin, eerst traag en dan sneller. Soms stopt hij even om met mn klitje te spelen. Wie is deze jongen en wat doet hij met mijn lichaam, ik heb mijn lichaam niet meer in controle. Hij beweegt sneller en sneller over mijn klitje. Dan alsof het niet krap genoeg is duwt hij hard twee vingers in mijn krappe kutje. Ik wil uitschreeuwen van pijn, maar ik moet me controleren. Hij gaat in en uit mijn kutje, het voelt steeds lekkerder. Ik voel alles meer en meer hij gaat harder en sneller, mn ademhaling gaat snel en dan MMMHHHHHHH. Ik kom heel erg intens klaar wanneer hij mn klitje aanraakt. Hij voelt me beven en weet dat ik klaarkom en stopt om het af te maken 3 vingers in mijn maagd kutje, het doet pijn maar het voelt zo lekker dat nog intenser klaarkom. Nu ben ik heel erg in de war, wou ik dit wel, vond ik dit fijn, mag ik dit fijn vinden? Ik verondschuldig me, en zeg dat het tijd is om te gaan. Ik sleur me nichtje uit het bubbelbad en we gaan naar de kleedkamers om naar huis te gaan.
Dit is een waargebeurd verhaal, en heb het nooit aan iemand verteld, zelfs niet aan mijn nichtje.Aantal keer bekeken: 19406
Waardering: 7.54 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 41 bezoekers online