Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Charlotte en het geheim deel 1.

U leest om dit moment het verhaal Charlotte en het geheim deel 1 gepost door onbekend. Dit verhaal is gepost in de categorie spannende verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar spannende verhalen?
Categorie: spannende verhalen
Gepost door: onbekend
Gepost op: 2010-12-24

Verhaal:

Charlotte en het geheim deel 1
Charlotte gaat naar school.
Als, de school uit is
gaat ze eerst naar de gang achter
de school.Daar gaat een jongen die vreemd lijkt hij ziet Charlotte niet.
Charlotte kijkt hem toe hij gaat naar een muur.Hij doet een dansje en dan verdwijnt hij.Charlotte kan haar ogen niet geloven ze knijpt haar zelf,slaat haarzelf maar ze is klaar wakker,Charlotte doet het dansje na en dan verdwijnt ze ook......ze komt te recht in een snoepjesland Charlotte is heel bang.Ze zoekt de jongen die ze heeft gevolgd want,hij weet zeker hoe ze terug moet gaan.Dan ziet ze een kampvuur ze verstopt zich snel achter een koekjes boom er staat een hele kudde jonges om het kampvuur die roepen:hoekabelle!!!!!hoe hoe !!!en dansen om het kamp vuur dan roept een jongen:hoe ha hejoo hoelembo hoelapiezo zoepanie.?????? denkt Charlotte.heey,dan denkt ze aan de les dat de meester zei:
de rare mensen van vroeger zeiden altijd;hoe ha hejoo hoelembo hoelapiezo zoepanie en dat betekent:
oke,mesen het is tijd om op jacht te gaan naar de echte wereld hoe hoe!!!

Aantal keer bekeken: 2055
Waardering: 5.64 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2021 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 12 bezoekers online