Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Charlotte en ik.

U leest om dit moment het verhaal Charlotte en ik gepost door Maarten Verboven. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Maarten Verboven
Gepost op: 2011-2-27

Verhaal:

Charlotte en ik
De trein was op tijd vertrokken. Alsof het een dag als een ander zou zijn waren Charlotte en ik opgestapt en namen plaats met de rijrichting mee. Het gebeurde niet vaak dat we er samen op uit trokken, laat staan dat we een heel weekend in elkaars gezelschap zouden doorbrengen. Nu vielen zowel de timing als alle omstandigen perfect samen .
De kleine chalet stond op een afgelegen stuk van de duinen. Toen we er aankwamen begon het reeds te schemeren. Het was nog maar de tweede keer dat ik er kwam en zocht tastend de lichtschakelaar. Een flets licht klaarde de ruimte op. Charlotte sloot de deur meteen achter zich toe voordat de wind nog meer zand naar binnen zou waaien. Nu stonden we vlak voor elkaar. Dit was een moment die tot dan toe enkel in fantasie of in een verloren droom kon voorkomen. Al kon je duidelijk een verbeten trek herkennen die veroorzaakt werd door het lang uitgestelde, rauwe verlangen, leek dit moment bevrozen, tijloos. Dan, in een fractie van een seconde, vlogen we als twee wilde dieren op elkaar af. Charlotte had haar arm maar even moeten bewegen om bij mij elke terughoudendheid overboord te werpen. Ik greep haar schouders vast en drukte haar lichaam tegen het mijne. In één beweging liet ik m’n handen over haar rug naar beneden glijden, spreidde mijn vingers, en greep haar billen vast. Dan met handen langst haar heupen en duimen op haar buik, weer opwaarts naar haar borsten. Ze voelden zalig aan. Ik duwde ze iets naar boven waarop Charlotte op de tippen van haar tenen ging staan en we heftig kusten.
Charlotte duwde zich van mij af, en zonder de blik van elkaar af te wenden, trok ze haar slipje vanonder haar kleed uit. M’n lul hardde, zo hard dat het bijna pijlijk werd. Ze draaide zich om, liet mij haar prachtige kont bewonderen en boog zich voorover over het aanrecht naast de deur. Met mijn rechterhand duwde ik haar benen uit elkaar, terwijl ik met m’n linker de joon z’n vrijheid gunde. Charlotte’s spleet bleek reeds behoorlijk nat te zijn en ik stopte de joon met een vlotte beweging in haar. Zonder ook maar een poging te doen om er sensualiteit of estethiek aan toe te voegen neukten we met onze kleren aan. Korte, vlugge stoten volgende elkaar op. Het moet niet langer dan drie, vier minuten geduurd hebben voor ik schokkend klaar kwam.
Al had ze wel staan kreunen, denk ik niet dat Charlotte was klaar gekomen.
Terwijl ik pasta kookte en de saus , die ik meegebracht had, opwarmde, zonderde Charlotte zich af in de badkamer.
Na het avondmaal maakten we een wandeliing door de duinen. Enkel verlicht door de sterren vonden we onze weg tot aan de zee. We wisselden amper woorden. Enkel kussen. Lagzaam. Lippen...tongen..halzen..langzaam. Langzaam of niet, voor de joon het signaal om weer zijn deel van m’n bloed op te eisen en me lichthoofdig te maken.
Eens terug in de chalet en na het nuttigen van wat meer wijn, vroeg Charlotte me om te wachten in de leefruimte, terwijl zij naar de slaapkamer ging.
Ik hoorde m’n naam roepen en ging de slaapkamer in. Carlotte zat rechtop op het bed, steunend op haar gespreidde knieën. Ze droeg een zwart lingerie-setje. Zeer licht, zo goed als doorzichtig met (juist niet te veel) bloemmetjes op geborduurd. Altijd al had ik Charlotte een waanzinnig lekker stuk gevonden, maar dit beeld moest ik op m'n netvlies branden!! Mjammie!!
“Kleed'u uit, Maarten!” sprak ze bevelend. Wat ik zonder verpinken deed. “Kom dichter.” Nog steeds op dezelde toon. Ze legde haar hand op m’n buik en liet hem meteen zakken naar m’n lul. Ze nam hem inschattend in de hand en hief hem op. Met een vinger van haar ander hand streelde ze plagerig zacht over m’n balzak. Ik probeerde haar borsten vast te pakken, maar dit wendde ze af. “Nog niet!”
Charlotte kuste zachtjes m’n lul. Nam hem dan in de mond. Eerst een klein stukje, dan dieper. Ik blies alle lucht uit m’n longen, (“man, wat gebeurt er hier!!!?”)
“Ga liggen”, zei Charlotte, nu op een zoetere manier. Toen begon ze de joon helemaal af te likken, rukte er aan, speelde ermee... Zachte mmm-geluiden en bij momenten zwaar gekreun vulden de kleine slaapkamer. Ik keek haar aan terwijl ze me aan het verwennen was, daar word ik compleet geil van. Charlotte merkte dit op en keek me nu zelf aan terwijl ze verder deed.
Dan stopte ze, plaatste haar handen aan weerszijde van m’n lichaam en duwde zich langzaam richting m’n gezicht. Haar borsten, nog steeds verlangen-opwekkend opgeborgen in haar sexy bh, liet ze langzaam over m’n lul, buik en borst slepen. Terwijl we aan het kussen waren kneedde ik haar billen ferm. Nu zei ik op bevelende toon “doe je slipje uit.” Met een mysterieus, uitdagende glimlach deed ze dit. Ik ging terug op m’n rug liggen. “Wrijf je clit langst mijn lul.” Charlotte ging over mij zitten, spreidde haar schaamlippen en duwde de joon tegen haar aan. Met gesloten ogen bewoog ze haar bekken naar voor en achter, het kreunen werd luider. Ze begon zo te versnellen dat ze af en toe naar adem moest happen. Het kreunen werd heviger en heviger en nu genoot ze duidelijk van de handen die ondertussen haar borsten aan het masseren waren. Ze kwam spuitend klaar.
Wild liet ze zich naast mij op het bed vallen. Haar ogen waren vol vuur. Nu rechtte ik mij. “Charlotte, ik wil je tieten zien!” Ze deed haar bh uit. Fantastische tieten. Ik kon er m’n ogen niet van af houden. Ik pakte ze vast, zoog aan haar tepels (wat een serieuze kreun veroorzaakte), schudde ermee, wreef er mijn gezicht over. Ik kon ze wel opeten!
Ik trok Charlotte overeind en liet haar hurken over m’n schoot. De joon stak diep in haar. Met de handen op haar kont bepaalde ik het tempo. Diep schoven onze lichamen langst- en in elkaar. “Maarten....oh... Maarten...”, fluisterde ze zwoel in m’n oor. (Kookpunt naderend met rasse schreden!!) “zo lekkkkker!”
Ik duwde haar met haar rug op het bed en begon hard en monotoon te stoten. Charlotte zag of voelde dat ik op ontploffen stond en greep haar borsten vast. Ze begon terug harder en harder te kreunen. Misschien wel om me nog meer op te winden en m’n orgasme feller te maken. “Kom klaar op m’n tieten!” Aarzelend kroop ik tot boven haar borsten. (Bij mij namelijk geen twee eetlepels sperma die eerst een rondje door de kamer vliegen voordat ze op tieten uiteenspatten, hoogstens wat kwakjes ...) Het klaarkomen was overweldigend. Ik bedacht me dat die vrijpartij op mijn All-Time-Best-lijstje zou komen te staan. En dit was nog maar de eerste avond!!
Ineengestrengeld vielen we later in slaap.Aantal keer bekeken: 8521
Waardering: 7.44 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 16 bezoekers online