Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Click clack.

U leest om dit moment het verhaal Click clack gepost door ItsMePhoebe. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: ItsMePhoebe
Gepost op: 2010-6-12

Verhaal:

Click clack
Hallo, dit verhaal heb ik uit het Engels vertaald. Ik vond het een superspannend verhaal en wil het graag met jullie delen. Hahahaha... Er woonde eens een oude man, op een heuvel buiten het dorp. Hij had geen benen dus moest ie zich voortdragen met z'n lange, lange vingernagels. En, dat vergat ik bijna, hahaha, hij vermoorde mensen. Met zijn lange, lange vingernagels. Op een dag, in het dorpje niet zover weg van de heuvel, was een meisje. Serena. Ze vroeg aan haar moeder: ' Mama, mag ik alsjeblieft bij Daniëlle spelen?' Haar moeder antwoorde: 'oké, maar ben wel voor 18.00 thuis.' Het meisje beloofde het, want ze wist maar al te goed dat Click Clack om precies 6 pm naar hun dorpje toekomt om mensen daar te grijpen met zijn lange, lange vingernagels. Toen het 17.50 was, ging Serena terug naar huis. Ze keek naar de hoge kerkklok en zag dat het al 17.55 was. Ik kan maar beter rennen... Dacht ze en dat deed ze. Toen ze bij haar huis aankwam, morrelde ze aan de deur. Ze werd doodsbang, want ze wist dat haar moeder om 18.00 alle deuren op slot deed. In de verte hoorde ze click clack click clack... Ze bonkte op de deur en riep: MAMA! MAMA HELP!!! Maar geen antwoord. Toen ze omkeek, zag ze click clack. En hij kwam steeds dichterbij... Click clack click clack... Ze bonkte weer op de deur en schreeuwde om hulp. Maar weer geen reactie... Ze draaide zich om en zag vlakbij click clack... Ze wist dat het nou te laat was... De volgende dag, toen mama de krant uit de briefenbus ging halen, kreeg ze bijna een hartaanval! Op de krant stond met bloed geschreven: Mama, waarom heb je de deur niet open gedaan? Niemand heeft haar ooit nog teruggezien... Zo, hopelijk komen jullie nooit meer zolaat thuis. Want je weet maar nooit...

Aantal keer bekeken: 3565
Waardering: 7.26 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online