Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

clown.

U leest om dit moment het verhaal clown gepost door jesse pieters. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: jesse pieters
Gepost op: 2008-9-26

Verhaal:

clown
ER was een madame met een baby en twee kinderen.Ze ging weg en liet een opas komen.Die bracht en beeld van een enge clown mee.De kinderen vroegen of ze er een doek mochten over hangen.Het mocht en ze gingen naar een film kijken.Het oudste kind had zin in wat versnaperinngen en ging die beneden halen,maar schrok zich een bult toen ze de baby en de opas dood zag liggen.Toen ze boven kwam zag ze dat het beeld was verdwenen.Ze schonk er geen aandacht meer aan en ging verder naar de film kijken.Nadien zei ze het tegen haar moeder en die was baaaaaaang!!!!Ze liet de politie komen en toen die aankwam lagen ze allemaal dood op de grond.

Aantal keer bekeken: 10489
Waardering: 2.84 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online