Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Collegialiteit op en top 3.

U leest om dit moment het verhaal Collegialiteit op en top 3 gepost door Anoniem. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Anoniem
Gepost op: 2007-5-1

Verhaal:

Collegialiteit op en top 3

Het laatste samenzijn van de Dom en de Sub smaakte voor beiden naar meer. Er moest een moment gevonden dat zij zich van het werk konden vrijmaken en met elkaar aan de slag konden gaan. Zo gezegd, zo gedaan.

Op de weg naar haar toe hebben ze elkaar via de telefoon vast wat opgewarmd. Gesprekjes over wat ze aan hebben, hoe geil ze al zijn en wat ze met elkaar gaan doen hebben ervoor gezorgd dat zijn pik al enigszins gegroeid is en haar kutje al een beetje vochtig.

Nadat hij aanbelt leidt ze hem naar de kamer. Een korte aanraking tussen hun lippen. Ze gaat op een metertje afstand van hem met haar rug tegen de muur staan en kijkt hem geil aan. De Sub probeert dit zo lang mogelijk vol te houden. De Dom begint wat met haar kontje tegen de muur te draaien. Haar ogen strak op hem gericht. Als zij dan haar vingers over haar mond laat gaan kan de Sub zich niet meer inhouden en doet een stap naar voren en pakt haar vol op haar bek. Krachtig duwt hij haar tegen de muur en zet haar klem. Hun tongen gaan tekeer. Ze slaat haar armen om zijn nek en duwt zijn mond stevig op de hare. Zodra ze naar adem kan happen spreekt ze hem toe: ‘Wat krijgen we nou? Ik heb hier de leiding, de Dom heeft de touwtjes in handen! Doe je blouse uit en ga liggen.’
Een beetje verschrikt en overdonderd gehoorzaamt hij. Snel doet hij zijn blouse uit en gaat ietwat onwennig liggen. Ze pakt een extra kussen en legt deze onder zijn hoofd.

Ze gaat voor hem staan. ‘Kijk naar me, Sub, laat je ogen open en volg mijn bewegingen.’ Met haar benen ietwat van elkaar maakt ze haar jurkje los en laat deze makkelijk in één beweging van zich afglijden. Een geil zwart setje vult zijn blik. Een miniscuul, maar o zo geil en kinky stringetje heeft plaats op haar kutje. Op haar kutje? Het vetertje moet toch wel door haar gladde natte kut, tussen haar glimmende gezwollen lippen, getrokken zijn! Het stringetje raakt vast haar klitje! De Sub kan zijn ogen niet van haar afhouden en maakt zich in gedachte al een beeld van zijn mond op die heerlijk geurende kut.

De Dom knielt bij hem neer en ontdoet hem van zijn broek. ‘Dat zit toch alleen maar in de weg en ik weet zeker dat je pik weldra zo hard wordt dat je broek te strak zit, geile Sub!’
Ze neemt plaats op zijn buik en trekt zijn benen omhoog. Hij ligt met opgetrokken knieën, hierdoor kan ze relaxt met haar rug tegen zijn bovenbenen rusten. Door het kussen onder zijn hoofd heeft hij regelrecht zicht op haar kruis. Haar kale kutje.

Ze kijkt de Sub geil aan. ‘Goed opletten Sub, ik zal je eens laten zien wat ik met mezelf kan doen.’
Ze buigt voorover, haar tepels raken zijn borst. Ze stopt haar vingers in zijn mond. ‘Likken Sub, zorg dat mn vingers goed nat worden. Zo ja. Zuig maar. Maak me geil.’ Meteen daarna gaat ze weer zitten. Zwaar relaxt en een beetje quasi non chalant neemt ze plaats op zijn buik en rust tegen zijn bovenbenen. Haar benen zet ze een beetje uit elkaar. De Sub weet niet wat er gaat gebeuren, wat ze gaat doen, maar het lijkt verdomd of ze een soloshowtje gaat opvoeren!
De Dom schuift het stukje stof van haar miniscule stringetje aan de kant en plaatst haar door de Sub natgelikte vingers op haar kutje. Ze laat ze even stilliggen, maar dan haalt ze haar vingers even door haar gleuf en begint over haar klit te wrijven. Zeer rap laat haar genotsknobbeltje zich zien. Het vocht zorgt voor natte glinstering. De Sub heeft direct zicht op haar klit die in rap tempo opzwelt. Hij kijkt zijn ogen uit. Ze laat niet merken dat ze weet dat zijn ogen vol op haar klit gericht zijn en gaat door met wrijven. Haar kut wordt zichtbaar natter en haar vingers glijden er gladjes en steeds makkelijker doorheen. Ze lijkt geen weet meer te hebben van haar omgeving en gaat er volledig in op. Ze gooit haar hoofd in haar nek, begint met één hand haar tepel te knijpen, te trekken, te draaien. Haar zachte kreuntjes worden harder. Ze kan amper stil blijven zitten en drukt haar rug strak tegen zijn benen. Hij moet krachtig tegendruk geven om haar niet achterover te laten slaan. ‘Ooo, jaaa, ik ga komen. Ik ga komen geile Sub! Ik kom!’ Schokkend komt ze klaar. De Sub voelt haar geile vocht op zijn buik druppen.

De Dom valt van hem af en moet echt even bij komen. Inmiddels vult de geile lucht de kamer. De Sub weet dat er maar één manier is om haar weer energie te geven, actief te krijgen. Hij wil immers ook nog wat! Hij kruipt naar haar toe, pakt haar bovenbenen vast en beweegt zijn hoofd naar beneden. ‘Wat ga je doen, Sub?’ murmelt de Dom zachtjes. ‘Deze onderdanige Sub zal u even schoonlikken, geile Dom.’ Nog zwaar uitgeput van haar solosessie kan zij dit alleen maar laten gebeuren. Hij begint bij haar bovenbenen, haar liezen, alles is nat. Wat vindt hij dit heerlijk, hij wil zoveel mogelijk van dit geile vocht oplikken, door zijn mond voelen gaan, het proeven. Heel voorzichtig gaat zijn tong door naar haar klit, haar natte kut. Met één aanraking van zijn lekkere tong op haar klit lijkt de energie weer terug haar lichaam in te lopen. De Sub merkt dit en gaat over van ‘schoonlikken’ naar ‘geil likken’. Met zijn tong haalt hij lange halen over haar lekkere lippen en raakt steeds net haar geile klitje. Ondertussen wrijft hij met zijn vingertoppen over haar liezen. De Sub merkt dat de Dom weer nat begint te worden. Met de energie, het geile vocht komt ook haar Dominante gedrag terug. ‘Genoeg gelikt, Sub. Het is tijd voor het echte werk. Je moet me neuken. Je dikke harde pik moet in mijn kut. Helemaal, diep. Ga liggen.’ Hij doet wat ze zegt en met één beweging gaat ze op hem zitten, zijn pik glijdt diep bij haar naar binnen. Even doet het pijn, maar de geiligheid neemt de overhand. Voorover buigend bepaalt ze het ritme. Langzaam begint ze heen en weer te schuiven. ‘Dit is niet genoeg Sub. Lik je vingers, maak ze nat. Onder het neuken moet je mn kontgat wrijven, masseren. Dat lijkt me zo lekker!’
Even kijkt hij vragend. Meent ze dat echt? Dat hebben ze nog niet aan de hand gehad. Hij likt zijn vingers, maakt ze nat. Ze begint zich weer te bewegen op zijn pik. Ietwat onwennig draait hij met zijn natte vingers kleine cirkeltjes over haar kontgat. Als hij merkt dat het haar opwindt, bedenkt hij zich geen moment en laat een bevochtigde vinger ietwat in haar gaatje glijden. ‘Wat doe je?’ roept ze. ‘Je zit met je vinger in mn gat! Maar wat is dat geil! Ga door!’ Al rijdend beweegt de Sub ook haar vinger in haar gat en dat levert al gauw resultaat. Ze beweegt steeds harder op zijn pik. Van helemaal erin tot er bijna uit en er weer erg diep in. Ze gaat tekeer als een beest. De Sub kan niet anders dan haar neuken, diep neuken. Met zijn dikke stam in haar kut en zijn vinger in haar gat. Steeds harder, dieper, ruwer. Een explosie volgt. Ze schokt. Ze slaakt een harde kreet. Uit haar kut lopen de geile sappen over zijn pik.

Wordt vervolgd (?)


Aantal keer bekeken: 13131
Waardering: 6.61 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 3 bezoekers online