Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Creepy oude vrouw.

U leest om dit moment het verhaal Creepy oude vrouw gepost door anoniem. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: anoniem
Gepost op: 2011-4-15

Verhaal:

Creepy oude vrouw
Didier is een taxichauffeur van 35, al 10 jaar in dienst van de taxi's!Hij stond aan de ingang waar hij wacht op klanten, tot dat een oude vrouw afkomt.Haar haar was wit en zag er schuchter uit en vroeg of ze hij haar kon vervoeren naar het kerkhof een paar straten verderop.Didier laat haar instappen en rijdt haar naar het kerkhof.De oude vrouw zegt : U moet even wachten, ik ben 10 minuutjes weg, en dan kom ik terug.Didier wacht 10 minuutjes tot dat hij de vrouw terug ziet komen met een bloedvlek op haar jas.Hij stelt geen vragen en laat haar naar binnen in de auto.De vrouw vraagt : Zou het kunnen als je me elke zaterdag om dit uur naar het kerkhof zou kunnen sturen?Ik zal je dubbel betalen.Didier vind het oké, hij voert haar aan haar huis en wordt betaald.Didier doet wat hem gevraagd is en doet het al een paar weken.Hij zet haar terug af aan het kerkof maar is zelf wel geïnteresseerd en gaat kijken wat de vrouw eigenlijk wel doet op het kerkhhof, hij ziet de oude vrouw lijken opgraven en van de lijken opeten.Didier is geschokt en gaat gewoon terug in zn auto zitten en doet alsof hij niets gezien heeft.De vrouw komt terug en betaalt hem.Hij vraagt aan de vrouw : wat doe jij altijd op dat kerkhof? De vrouw zegt : mijn gewoonlijke routine, Didier stapt uit en loopt weg...

Aantal keer bekeken: 3249
Waardering: 6.51 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 11 bezoekers online