Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

DE HAAN EN DE SPIN.

U leest om dit moment het verhaal DE HAAN EN DE SPIN gepost door RAMSARAN. Dit verhaal is gepost in de categorie dieren verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar dieren verhalen?
Categorie: dieren verhalen
Gepost door: RAMSARAN
Gepost op: 2009-7-3

Verhaal:

DE HAAN EN DE SPIN
Heel lang geleden woonde in een oerwoud twee reuzige dieren.Een haan en een spin,deze leefde als kat en hond. De spin woonde in een donkere hol langs een zwamp. Op een dag ging het spin langs de bomen web weven. Toen hij klaar was kroop hij daarin. Na een ogenblik kwam de haan en zij;'He domie...in een web moet een haan zitten. De spin zei;'een haan hoort in een kippenhok! Opzettelijk sprong de haan op het web. de web scheurde, waardoor ze beide op het zand vielde. En....er ontsond ruzie tussen die twee. Ze begonen te vochten. De haan zei in boosheid:'Als je maar een wedstrijd met mij niet kan winnen, hoef je met mij geen bonje te zoeken. Laat zien, of jij maar kan winnen! Zij besloten om een wedstrijd te houden. Van het obe palm naar het rivier. Er werd vele dieren uitgenodigd,zoals vele spinnen en hanen,want het wedstrijd was tussen de haan en de spin. Het gebeurde. Zondag....Maandag!!!. De twee reuzen stonden achter het beginstreep! De konijn wapperde het vlag . Ze renden zo snel, dat je je neus en ogen maar moet dicht houden. De haan was moe , toeneen andere spin hem inhaalde. Wie is naar nou ???! Een andere spin. Zo gebeurde het steeds. Waardoor het spin won. Een konijn zei dat ze weer vriendschap moesten sluiten. En ja..... ze waren weer vrienden!!!!!!!!

THE END
**************************************

Aantal keer bekeken: 4585
Waardering: 2.88 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 9 bezoekers online