Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Damn.....

U leest om dit moment het verhaal Damn.... gepost door stuiterbal. Dit verhaal is gepost in de categorie blunders. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar blunders?
Categorie: blunders
Gepost door: stuiterbal
Gepost op: 2011-2-7

Verhaal:

Damn....
Was ik laatst gezellig met een vriendin naar de supermarkt. We keken hier en daar.
Hadden de grootste lol om van alles en nog wat. Ik ben een enorme stuiterbal dus draaide me even om en vervolgens draai ik me terug en spreek ik haar aan, want ze stond bij de drank.
Zeg ik nog als grapje dan: "Zou je dat nou wel doen, drank is slecht voor je en je hebt nog genoeg flessen in je kast zuipschuit." Vervolgens draait ze zich om, maar DAMN wel een vrouw maar een vreemde! Ze keek me verschrikt aan en trok haar neus omhoog en liep een beetje beledigd weg. En die vriendin, stond achter me te lachen. Tja zoiets overkomt mij dus altijd!
En dan tikt ze me niet eens aan.

Aantal keer bekeken: 2225
Waardering: 5.13 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 9 bezoekers online